Friday, August 27, 2010

Hey PENIRU!!!!!!!!!!!

Tibe-tiba saya rasa nak sepak orang jek.. sakit ati pulak.. hello kamu yang tiru saya bukan saya tiru kamu okeh.. Jadik sila sedar diri..

Saya memang adalah pantang kalau ada orang yg suka nak tiru-tiru pastu si peniru feel like dia amat lah berbangga lalu berkata eh kita nya selipar sama lah.. tapi saya punya lagi cantik..
pada hal sah2 before dia beli die dah nampak selipar saya tuh..lalu die bekenan dan meniru sama-sama beli jugak.. hadusshh saya ingat masa zaman sekolah-sekolah jek ada peniru macam ni..upanya sangkaan itu meleset..

Tak pasal2 saya hangin..kan dah..isshhh kurang pahala pose..okeh rasa dah lega sebab dah luah kat sini..dah boleh buat benda lain dah..sorry yek uouls keadaan tak dapat di kawal..huhu


Nota Tumit Kaki: Sapa die biar tak perlu kot bagi tahu.. biar lah rahsia.. Dah rahsia xleh la bagi tahu..hehehe


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails