Friday, December 17, 2010

Tak de yang lame tak de yang baru

Dah lame cik senyum tak inteperim muka kan..haha..Poyos

Orang kata barang lame jangan di kenang..lagi-lagi kalau die benda yang menyakit kan hati dan jantung... kan uouls kan.. saya rase cukup lah kalau kita ambil sebagai iktibar takpun guideline supaya kita tak terjebak lagi...kita tak dijerat lagi..aceh..dah macam hape lah jerat2 pulak..hermm itu pendapatan saya..eh silap pendapat saya lah.. (*_*)

Hari tu saya dok belek-belek buku lima2 eh itu buku hutang..silap2..buku deri saya..tah zaman masa kanak-kanak rebina dulu..gilerr lama saya simpan tuh.. selak punya selak..belek punya belek.. rupanya banyak jugak benda-benda yang belaku..ada yang masa saya baca sonyum2 sorang2..ade pulak rase emo secara extra boganza..tetiba feling-feling balik pada zaman tu pulak.. seronot jugak bace deri lelama ni..bak kata pokcik ASTRO macam-macam ada..

Itu yang saya rase sayang pulak nak buang..tapi bila ada part2 yang xbest tu rase nak koyak2 kasi bakar saja..haha..hape2 jek la saya ni kan..


Eh tinggal beberapa hari jek lagi kan kita dah nak masuk tahun baru..mari kita bukak buku baru dan tutup buku lama..kita setting NIAT, upgrade USAHA & DOA semoga tahun akan datang lebih baik dari sebelum nya... cik senyum dah siap2 setting niat & wish list..kena upgrade doa ngan usha ni..uouls nanti jangan lupa doa kan cik senyum jugak yek..hehe

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails