Friday, November 25, 2011

Strive for a perfect vision with my BEAUTIFUL TEAM


Presenting my Beautiful Team

Update soonn


~Repekan oleh:H@ni~

Friday, November 11, 2011

11.11.11 ada apa dengan DATE ni?

Alhamdulillah, bersyukur sangat dengan apa yang allah kurniakan pada saya. Last few days saya ada mentioned dalam FB tak sabar nak tunggu date 11.11.11 ni kan.. [bagi yang mengikuti lah].

Ada 2 benda yang buat saya tersenyum. 1st thing hari ni bonus business part time saya dah masuk dan alhamdulillah melebihi apa yang saya jangka kan masa mula-mula nak start business ni. Closed to 5 figure..Alhamdulillah..

Second i'm officially Holland+Belgium Qualifier. Pada yang mengikuti mungkin tahu cerita ini. Company business saya sponser trip 3 kali setahun ke oversea dengan pakej 5-6 star secara FOC. Alhamdulillah buat business tak sampai lagi 1 tahun saya dah dapat 2 kali melancong secara FOC hadiah dari company atas kejayaan saya. 1st Hong Kong and 2 is Holland+Belgium and insyallah after this in VIETNAM pulakk.

Sapa sangka from strangers we become closed friend.. memamng tak sangka. Semua kami tak kenal each others but we have a same impian & cita2.. Kepercayaan yang saya & mereka letakakan menjadi kan yang biasa kepada luar biasa.




Semua di sediakan apa tunggu lagi.. Lagi lama kita tunggu lagi banyak yang kita akan rugi.. My biz partner Bakal DSM Atie [pegang baby] start buat biz masa die preggy 5 months[anak ke2] now baby pun dh kuar 3 months dah pun and dah resign kerja buat business full time because dia enjoy, seronok ada banyak masa dengan anak2 and family..

Yang sorang lagi Bakal SSM E-ta ibu kepada 2 org anak and buat biz secara part time tapi sangat kagum..lajuuu. Beliau dulu pemalu, tak confident tapi sekarang semua di hujung jari & bibir. sebab apa? sebab semua dh tersedia, bimbingan & canaian dari leaders..

Mereka berdua datang dari latar belakang yang berbeza tetapi punya impian yang sama. Mahu memberi yang terbaik buat anak-anak dan keluarga. Bila Jumpa peluang business ini terus ambil dan terus buat. Mereka bakal di terbang kan ke VIETNAM bulan June nanti.

Semua orang ada peluang yang sama, semua terletak pada diri masing-masing sama ada nak rebut peluang atau biar kan saja. Sapa-sapa nak joint saya dan kawan-kawan yang lain ke Vietnam & seterusnya.. Let's be part of my team.

Contact me now sementara pakej tengah ON 019-7311 798

~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, November 1, 2011

Upgrade from blogspot to dot com


Hi my lovely readers out there.. Sorry sesangat pada yang kata tak boleh bukak my blog semalam ya.. semalam baru mengupgrade blog ku ini from blogspot to dot com. Dah lama nak buat but semalam baru gigih menukar ke dot com.. sonang je ropenya nak buat.. alahai sian saya ketinggalan sudeyy..hehe

Okeh by the way, setelah mensetting ke dot com ini maka banyak lah link2 blog kesayangan saya yang hilang kan.. so hopefully korang sudi2 lah tinggal kan your blog link kat comment die entry ini ya untuk saya masuk kan balik dlm blog ni..sayang koranggg.. xoxo..


Korang rasa perlu tak saya make over blog saya ni kasikk cunn lagi?? ke dh2 la.. ehee.. saya nk menggodek ni makan masa sikit sebab tak berapa nak pro lebih kepada try and error je bab2 ni.. tapi itu yang saya suka buat selama ni, because i banyak learn from my mistake and error so baru saya tahu kalau buat mcm ni jadi begini kalau buat begitu jd begitu.. itu lah saya.. but most likely bab2 teknologi ni lah.. eh kadang2 saya apply dalam kehidupan seharian jugekkk

Eh jap ada ke sape kat sini yang baik hati & sudi nak tolong make over blog saya eh? saya kurang masa sikit nak jalan2 search mana yang ade sedia kan perkhidmatan terbaik ni.. any one yg ade sugesstion boleh lah email saya di hanie_smiles@yahoo.com. Pandangan /comment anda amat saya hargai.. Thanks alott koranggg.. u ROCKK ;)


Motip letak gambau ni: Dunia blogger mempertemu kan kami..ahakzz
sapa nak kenal siapa die cecepat terjah blog dia. sekarang dia ada buat contest adiah sangat megariaa..cecepat terjah [KLIK SINI]


~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, October 26, 2011

Business yang tidak mengenal siapa kita tapi apa yang kita mahu kan




Bergabung , besatu dan berjaya dlm satu perniagaan walaupun latarbelakang pendidikan yg berbeza ..
Dari kiri Pembantu penguatkuasa , Doktor Haiwan , doktor manusia , Dr pakar , pensyarah , guru , ustazah , pelajar Universiti , surirumah dan kerani sekolah .https://www.facebook.com/profile.php?id=100002352117362


Memang dari dulu saya rasa sangat beruah di jodoh kan dengan business premoum Beautiful ni.. Sebab apa? Sebab dkat sini saya jumpa macam2 jenis orang.. dari pelbagai latar belakang. Belpelajaran tinggi dan juga yang biasa2 sahaja.. tapi semua pun boleh bejaya.. Sebab dalam business ni tak ada syarat kena ada diploma in business or apa2, janji kita ada impian dan matlamat sudah cukup.

Bila saya ah buat business ni saya jumpa ramai golongan profesional yang buat business ni, dari Jurutera,Peguam,polis,tentera,doktor,cikgu masing2 dah ada kerjaya yang sabil tapi still buat business ni.. Inga lagi dul saya pernah tanya kat sorang bekas engineer satu syarikat besar (sekrg dh resign full time business), saya tanya kenapa dia buat business ni? Sebab saya tahu dia mmg dah ada serba serbi, kalau nk kata kurang duit tu xde la, lebih dari cukup..

Jawapan dia " i nampak future of this business.. Long time.. Sebab nak setup company baru bukan senang, nak stabil dlm business bukan erkara mudah.. Semua nak kena pikir sendiri.. Biz ni kita tak payah susah2 nak jual premium beautiful bukan kena upah tukang jahit, nak jual tak perlu premis, bila tak de premis x pelu nk maintain, k byr staff, bil2 semua..and one thing yang buat i jauh cinta sebab ada bimbingan berteusan dari leaders. Mana ada org yang sanggup ajar kta cara berniaga and sama2 tolong kita.. Org nak dengki ada lah.. So that's is the beautiful of this business buat i jatuh hati"

Memang tidak salah saya punya keputusan 7 bulan yang lalu.. Betul lah kata bijak pandai.. Peluang yang baik tak selalu nya akan datang, dia akan datang bila kita Memerlukan nya.. Tapi once dia datang kita tak nak ambil peluang kita lah yang akan rugi besar sebenarnya..


Cuba kita fikir balik apa achievement yang dah kita capai dalam hidup kita ini? SUdah kah kta membahagiakan mak ayah kita? Bagi yang dah achieved tahniah.. Bagi yang belum sempat kah kita?

Saya alhamdulillah dah half way..

- Posted using BlogPress from my iPad

Thursday, October 20, 2011

Membentuk Badan Berjenama & Sihat



Ada yang dah tahu and and yang masih belum tahu.. meh saya nak kasi tahu..

What is Premium Beautiful?

Premium Beautiful is the No. 1 health corset in Malaysia and probably the only one in the World that uses and is embedded with F.I.R technology. It has helped thousands of Malaysian women rediscover their beauty, confidence and become healthier in the process!


The Premium Beautiful corset is divided into three main pieces, the Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.
The Main Features are:-

* Design for 70% health & 30% beauty

* Helps improve blood circulation and metabolism including shaping the body

* Comes with a LIFETIME Warranty

* 360 degrees elasticity

* Contains Far Infrared Rays technology (F.I.R)

* Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
* Additional info | http://www.hai-omarketing.com.my/

What is Far Infrared Rays?

Far Infrared Ray is one of the energy wave that is contained in Sunlight. Unlike that of Ultraviolet & Microwaves which is harmful, F.I.R has positive effect and is proven to be beneficial to humans. F.I.R is widely accepted as alternative therapy for various diseases

Additional info * | http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html

Why should I wear it?

The Corset has actually been around for centuries as a proven method to help shape women's body to be more attractive and sexy. Premium Beautiful corset which includes F.I.R creates a complete synergy which helps to shape the women's body, assists in reducing & maintaining a healthy weight, in addition to improving blood circulation and increase metabolism.

Some testimonials of my Premium Beautiful corset lovers:-

+ Used for post-delivery/confinement replacing traditional Malay "barut"
+ Used for wedding day outfit
+ Used for back-pain & slip disc relief
+ Helps with cyst/fibroid patients
+ Used by Asthma patients and helps to alleviate asthma attacks
+ Reduce post-delivery stretch marks
+ Increase and improve firmness of the breast & buttocks


Gambar Kak Ana Tengah [SEBELUM]
[Selepas]
Kak Ana.. semakin hari semakin cantik anak dah empat.. mengamal kan pemakaina Premium Beautiful +Maharani+Lactolite.. Abang Lan bertambah sayang.. and sekarang dah pregnant setelah 8 tahun tak pregnant..



For FREE trial, consultation or special offer(s).
Contact Me Now!
019-7311 798

~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, October 19, 2011

DSLR Canon untuk di LELONG!!!!!!

Any one looking for 2nd hand DSLR saya mahu let go our DSLR. The reason is mahu upgrade kepada new DSLR.. condition adalah masih cantik dan cunn lagikk..di jaga rapi oleh pemilik nya yang lebih sayang kan camera dari buah hati nya sendiri..ooppsss..


okeh gambar kamera saya belum ambik.. once ada saya upload bagi korang tengok yek.. so ini spec and describtion harta yang saya mahu lelong!!!


Canon eos1000D body with lcd protector, 18-55mm IS with uv filter, body cap, lens cap, canon original strap, phottix battery grip with one extra battery, 4GB sd card, cables, manual, cd all in box

Warranty canon malaysia until 2013

This package come with buffolo dslr backpack, tripod with bag.

Terms and condition apply: Cash On Delivery for Petaling Jaya, Subang Jaya or Johor Bahru area

Price: RM1400 negotiable [1st come 1st serve basis]

Any one interested can directly contact me or my partner

Hani-019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com

or

Shah-013-350 1798 or shahsszz@gmail.com

~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, September 18, 2011

KE ARAH KEJAYAAN BERSAMA KUMPULAN



Gambar bersama sebahagian business partner saya yang hadir [ada beberapa x msk dlm gambar ni juga] bersama Bakal CDM Fazi & CDM Hanis
dari kiri E-ta,Aida, Bakal CDM Fazi, Me,CDM Hanis Haizi, Atie, Ain, Leeya & Azryn

Alhamdulillah Jumaat lepas 16 September 2011 bakal CDM Fazi anjurkan mini seminar bersama CDM Hanis Haizi dan juga CDM Razali Zain. Dengan masa yang suntuk saya di pertanggung jawab kan untuk arrange tempat and saya pilih MUTIARA HOTEL JOHOR BAHRU, sebab saya rasa tempat ni sesuai dan arrangement nya mudah.


Masing-masing tunjuk komitment datang mini seminar and teruja sedut aura CDM muda Hanis Haizi yang baru nak masuk 2 tahun buat business Premium Beautiful ni & tergolong dalam kategori berjaya.hanya mengambil masa yang singkat untuk achieve ke tahap yang tertinggi. And lagi menguja kan bila tengok hanis haizi shopingg tebeliak biji mata, meleleh air liur lah.. Beliau pada asal nya adalah seorg suri rumah yang memang totaly O about business and now bonus dia je lebih besar dari gaji sepuluh tahun bekerja makan gaji.. Imagine RM200k per month and top 10 CDM in malaysia..Miliki 2 kereta Bmeerr 3 series & 5 Series FOC, Dah Melancong ke Tokyo,Beijing,Swiss,Australia,Hong Kong and coming soon Holland & Belgium. Sapa tak bangga berada di bawah pimpinan beliau..
1st Hanis Haizi FOC car

2nd FOC Hanis Haizi Car

Bak kata irfan Khairi “Jika kita berada dekat dengan tukang besi maka tubuh kita akan berbau besi hangit. Jika kita dekat dgn mereka menjual minyak wangi, maka tubuh kita turut akan berbau wangi” Walau pun hanis haizi duduk di KL saya Di johor Bahru ilmu dan aura sentiasa sampai.

Alhamdulillah keputusan saya 7 bulan yang lalu adalah tepat. Tanpa keberanian Mimpi tak kan menjadi nyata..Syukur Padamu Ya Allah



~Repekan oleh:H@ni~

Monday, September 5, 2011

Lebaran kali ini episode sebelum raya

Salam syawal korang, macam mana dengan sambutan syawal tahun ini? Meriah? Saya ada lah kelam kelibut tahun ni.. Gambar pun x sempat nak hambek.. Padahal 2 hari sebelum raya sobuk membeli camera baruu.. Sekali bila raya lupa ada kamera..yo lah lamo dah camera den ni rusakk tu yang lupo dh ade kamera baruu..hehe

Sejak kami dah bosar2 dah pandai carik duit sendirik ni tiap kali raya mmg kami ada wana tema utk baju raya.so utk raya tahun ni baju tema tahun ni warna purple grey. Saya mmg xdo langsung baju kaler tuh..baju yg sedia ado kaler ijau oren..hamek kau jauh nau lari..hehe..2 hari sebelum raya saya baru pegi cari baju tema..Naseb ado.. Terus sambar walau pun saiz ada lah kecik 1 saiz.. Tapi dengan kompiden nya saya sambara je.. Tanpa cuba pulak tu.. Dalam ati dah cuak2 dah, kalau x muat ni kang..abess la haku...nanges lah saya..org semua bertema saya lari dari tema..

Misi saya hari sabtu tu amat lah padat, sesudah subuh dah tepacak kat pasar tani larkin, misi mencari kueh rayo,4 kali tawap bru dpt parking, org punya lah ramai..giloo sekejap..dpt kueh saya ingt nk usya la baju2 kurung kot2 ada org buat jualan lelong ke kn boleh la buat tukar2 pki pg kerja.. Sekli nan ado..after pg pasar tani pegi hantar set prmium beautiful client kat tesco tebrau pulak.. Then shoping baju raya adik2 pulak kat jusco tebrau.. Lepas tu misi mencari baju raya tema utk saya pulak.. Alhamdulillah pg 1 kedai je dapat rembat 2 pasang baju, pastu terus zassss pegi bandar penawar kota tinggi pulak, jumpa my biz partner personal touch.

Selesai urusan semua pukul 4.30 ptg baru gerak2 khas ke kampung halaman..naseb baik dah ade highway terus dari bandar penawar ke tangkak.. Jimat sikit masa..ehee

Alhamdulillah jalan masa tu xberapa jem, walau pn byk kereta tapi jln lancar je..sempat lah bebuka kat rumah..makan masakan my mum and my sis yg super duper sodapppp (ehemm mengalah kan org pose)

Malam tu macam2 plan kami susun.. Stay tune to be continue...





- Posted using BlogPress from my iPad

Friday, August 26, 2011

Ramadhan kian melabuh kan Tirai nya..Semoga bertemu di ramadhan yang akan datang..


Hari ni sudah masuk hari yang ke 26 Ramadhan..Masa berlalu terasa pantas tanpa saya sedar hanya tinggal beberapa hari sahaja ramadhan kan melabuh kan tirai nya.. dan lambaian syawal sudah kelihatan.

Perasaan? macam-macam ada sedih..gembira..nebes..semua ada..bak kata pokcik ASTRO macam2 ada..

Sedih mengenang kan Ramadhan hampir tamat, entah sampai entah kan tidak dengan ramadhan akan datang.. harapan nya semoga diri ini di beri peluang untuk bertemu ramadhan akan datang..
Kad ucapan dari saya (^_^)

Sana sini orang sibuk buat persiapan menyambut syawal. Saya tinggal sikit2 belum habis shoping.. last minit preparation..cuak jugak kot2 barang yang saya nak cari dah tak de da abis stok ke kan.. xpe2 think positive..mesti ada solution nya..

Gembira sebab raya nnti dapat berkumpul ramai2.. masa raya lah boleh jumpa sedara mara jauh dekat, kawan2 yang lama2 tak jumpa tu kan..

Raya ni agenda saya dah terisi..macam2 plan dah saya susun.. yang best nya dah ada org book appointment nak tau pasal business dan ada yang nk tau pasal premium beautiful awal2 lagi.. Alhamdulillah rezeki..Raya raya juga business saya still on.. ke mana kaki saya melangkah disitu lah kedai saya berada.. best kan.. xperlu lah nk dduk kat kedai tunggu orang datang.. ni kita jalan2 pun boleh bukak kedai..Korang pon bolehhhhhhh..


Di kesempatan ini saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf di atas segala salah silap saya sama ada yang segaja mahu pun tidak..semoga kita di limpahi rahmat oleh Allah S.W.T.Pada yang nk balik kampung pandu lah dengan selamat..dan semoga sampai ke destinasi dengan selamat.. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN KORANG.. SEMOGA KITA BERJUMPA DI RAMADHAN DAN SYAWAL SETERUS NYA..




Layan Lagu raya dari sanisah Huri..



~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, August 17, 2011

:: Ini betul-betul punye.... Original.... =)

Ini saya share from my ex-classmate masa form 3 dulu..baru sangat pakai PREMIUM BEAUTIFUL.. and dia sangat puas hati.. bukan saja dia malah suami dia juga..i'm happy for u may dear ;)

N3 original boleh ke blog beliau Jia Zaha

Copy paste dari blog Jia:-

Salam semua....

Seperti yang saya janjikan dalam post yang sebelum ni, saya akan upload latest pic lepas menggunakan PB. Teruja.... Itu la yang dapat saya kongsi bila dah pakai PB ni. Tak rasa panas, sangat selesa dan yang paling penting takde lagi gegaran lemak (bak kata suami ku sayang... hehehe).

Ni pic saya konvo USM Mac 2008. Pakai untuk konvo tau. Mintak sori la ye. Pic zaman remaja gitu la ropanye... Hehhehe....



Ni plak semasa belum pakai BP. Memang sangat debab + gumoksss = sangat tak selesa. Susah nak cari baju kat supermarket. Sedey2. Pic ni bersama puan sri intan.



Dan yang last pic ni plak latest pic lepas memakai PB. Sangat teruja bila baju yang dah lama dalam almari boleh pakai semula. By the way baju ni dah ada dalam almari sejak sebelum kawen gara2 dah x muat. Maksudnya since Januari 2009. hampir 3 tahun. Alhamdulillah. Sangat bersyukur. =) Sebelum mmg tak terfikir akan dapat pakai semula baju2 lama. Banyak jugak baju2 lama yang dah "mengecut" tu sedekah kat anak murid. Hehehe...



So, apa lagi. Dapatkan la PB anda sekarang. Call je @ sms @ email Bley free trial and tengok sample. Sangat berbaloi + kene ingat yang PB ni lifetime warranty. Boleh pakai sampai bila2. Untuk kesihatan diri kita dan keharmonian rumahtangga. InsyaAllah...

p/s Sharing is caring. wink**

~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, August 3, 2011

From zero now im looking forward become super heroin

Dari angan-angan menjadi realiti..alhamdulillah..semua atas berkat tunjuk ajar shifu2 saya.. Semua orang ada peluang yang sama cuma bergantung pada diri mahu tidak sahaja.



Dulu saya hanya beranga-angan tapi sekarang rasa tak pecaya pulak saya boleh capai sampai tahap ini. Kalau saya masih dengar cakap org saya mungkin belum ke tahap sekarang. 2 tahun yang lalu saya biar kan sahaja peluang yang datang. Sebab saya ego, saya lebih pecaya kan orang yang saya langsung x pernah kenal rupa dia dai pada org yang saya tahu dan kenal rupa dia dan keluarga nya.

Kita kalau tak tahu kesahihan nya jgn sesekali menuduh dan mempercayai kata2 org. Kaji selidik dulu.don't judge book by it's cover. Kalau betul lah perniagaan yang saya buat ni salah, kenapa kerajaan support, menteri kpdnhep pun jadi penasihat syarikat. Dapat kelulusan syariah Apa lagi yg kita mahu??



Syarikat patuh syariah




Orang yang cuba memfitnah tu dia dengki,alang2 dia tak dapat
biar semua orang pun tak dapat..orang macam tu ke kita nak ikut? Tepuk dada tanya lah iman kita.. Dimana letak nya diri kita.

Sebenarnya lagi lama kita tunggu dah tangguh lagi banyak yan akan kita rugi, macam saya dulu saya tunggu &tangguh la dan akhir nya saya yang rugi sendiri sebab apa? Sebab peluang tu dtg bukan selalu dan bukan dia tnggu kita. Kita lah yang kena grab dia kuat2. :)


- Posted using BlogPress from my iPad

Tuesday, July 19, 2011

HOT DEAL


hOlla lama tak berupdate blog kesayangan saya nie.. kesibukan membantu rakan-rakan. owh ya just new update company dh launch produk terbaru & terhangat di pasaran. Kalau dulu Long bra sekarang dah ada short bra fungsi adalah sama mcm long bra cuma die punya rupa bentuk pendek sikit lah



Permintaan Premium Beautiful now a days memang like hot cakes.. letak je habis..letak je habis.. sampai kena masul waiting list gituh.. Alhamdulillah perkongsian kami sampai kepada anda semua.. Kehidupan sekarang ni kita lebih terdedah kepada banyak penyakit dan kalau ada benda yabg boleh prevent why not kita ambil kan.. tak kan dah sakit teruk2 besok baru nak cari ubat.

Saya ingat lagi kata-kata seorang teman yang share dengan saya masa dia dapat tau yang diri dia kena kanser payudara. Dia kata kalau ada duit banyak mana pun tak boleh nak beli pun kesihatan kita tu. Kalau dah kena potong dah tak de ganti, tak kan tumbuh yang baru. Kereta kalau rosak ada speare part mahkota wanita ni kalau dh potong dah rosak tak de ganti nya. Bagi yang dah kawen (kes kawan saya ni dia dah kawen) suami bila isteri sakit dah tak "best" dia boleh cari lain.. boleh cari ganti.. kita perempuan ni?? nauzubillah...

Sorang lagi cerita masalah diri dh kawen dekat 2 tahun tapi belum ada rezeki dapat cahaya mata. Banyak usaha dah di lakukan..Jumpa pakar, makan ubat-ubatan, macam2 lagi lah.. sakit telinga menahan bebelan orang tanya bila nak dapt anak?dah ada anak ke belum?? Akhirnya dia mencuba set Premium Beautiful + Maharani. Alhamdulillah dengan izin Allah dia di sah kan mengandung.

Premium Beautiful di reha 70% utk kesihatan & 30 % kecantikan. Dan apa yang di tawar kan memang sangat berbaloi. Nak demo/free trial boleh contact agent/ Franchise Manager saya


Azie
012-7970 351
[Tangkak/Muar/Segamat/melaka]


Atie
017-7107 936
[Perling/Pasir Gudang/Skudai/JB]


Elly
017-3470 400
[Sandakan/Sabah ]


Eta
012-7725 651
[Masai/Pasir Gudang/Simpang Renggam/Pontian/JB]


Ann
012-6184 203
[Bangi/Pasir Gudang/Ulu Tiram/Tebrau/Seri Alam/Tangkak]


Aida
013-7032 249
[Melaka/Seremban/Shah Alam]


Anis
017-9395 814
[Putrajaya/KL/Selangor/Kelantan]


Dayah
012-2404 534
[Perling/Bukit Indah/Nusajaya/JB]


or
ME
Hanie: 019-7311 798
email hanie_smiles@yahoo.com


Semperna nak raya ni saya ada buat sedikit PROMOTION ANTARA NYA:-

1.Diskaun up to Rm200
2.Free perfume for hari raya from escada+burberry
3.Hamper hari raya
4.Duit raya juga akan di beri sekira nya anda memperkenal kan rakan/buyer kepada kami
RM50/set

*Terms and condition apply

Cepat sementara stok di tangan masih ada..10 terawal akan dapat special hadiah dari hong kong ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Friday, July 8, 2011

my 1st FOC TRIP -HONG KONG day 2


Mood Hong kong x habis lagi korang.. banyak lagi benda tak cerita.. layan kan aja lah gambar2 nie ya.. 2 day full day kami kat Disneyland mcm2 aktiviti ada dalam ni.. memang seronok.. Tambah lagi pegi dengan kawan2 double happy la kan..


Later saya update cerita2 lagi ya..



Breakfast before pegi DISNEYLAND


Posing memosing sebelum masuk disneyland wif my sifu Fazi


Tiked ke disneyland Hong Kong!!!!!!

Mood gumbira..hooyeeeaaa

Here i come..welcome HONG KONG DISNEYLAND


Sempat posing depan entrance disneyland.. Day 2 baju tema group HANIS HAIZI warna biru, so senang sikit nak kenal mana groub kita kan..maklum lah 2 bus hanis bawak utk trip HK ni..







GROUP PHOTO.. memasing tk lepas kan peluang, memasing tersenyum gumbira ;)

Us wif our gread leader HANIS HAIZI & FAZI

The hunny bunny..ahakz


Comel betol winne nie.. dah la aksi die buat kami gelak guling2..manja gituh ;)


Our groub yang dari JOHOR..


Lunch time, bila dah penat jalan2 kita makan dulu ;)



Love in the air

Sesi yang tak akan dilepas kan adalah aksi melompat-lompat


Prade in action.. semua watak2 kartun kita dapat tgk live


Ramai gila org time nie, memasing teruja menanti watak kartun yang selalu tgk kat TV je





Princess..comey

teka mana satu kaki saya??ahakz


masa ni dah nak balik dah.. memasing letih bejalan & shoping.. sangat seronot korang.. rasa x mo balik dah.


Tengok memasing x muat tangan nak bawak beg shoping..hehehe
Hasil penyopingan day 2





Nota Tumit kaki: Thanks alot kepada tuan kamera sebab suruh saya bwk extra which dia bg pinjam kamera dia.. kalau tak xdek la gambar.. kamera saya time kat airport lah buat hal..adusss.. sib baik.. thanks alot dear ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, July 5, 2011

REBATE is BACK.. Grab your PREMIUM BEAUTIFUL now


Latest news REBATE for PREMIUM BEAUTIFUL is BACK

DON'T miss to Grab your set today.

first 5 customers will get SPECIAL Gift from



BURBERRY




ESCADA

+

REBATE (Starting RM 150)
* (For CASH / Credit Card or RHB Easy Installment buyers)


Mahu kelihatan CANTIK,?? KURUS ??CURVY BODY??


MACAM MOMY MELETOP MALAYA Rozita Che Wan ni????




TAMPIL BERGAYA & YAKIN?? berkebaya di pagi raya nanti???




Mahu kelihatan cutting body cantik & kemas dan no tummy nampak muncit bila pakai kain chiffon???




PREMIUM BEAUTIFUL is the sollution
GET yours 1 TODAY not TOMMOROW (*_*)

MAHU cuba dulu??

boleh.. CONTACT me for free trial..


Hani-019-7311 798 OR hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

Monday, June 27, 2011

Sepotong kek secawan fresh oren

Setiap kali besday staff kiteorang akan celebrate together2 kat opis, kira bos belanja kek sebiji la.. Pemilik besday akan buat pemilihan kek ikut selera tekak masing2 lah.. Merasa lah sepotong sorang.. balance pemilik besday bawak balik lah as a gift from boss ;)


Khamis hari tu 23 June 2011 kiteorg celebrate besday one of my officemate kak shida, sepatut nya besday dia on Jumaat tu 24 June 11 tapi sebab kan ramai yang pegi course hari jumaat tu so kiteorg buat hari khamis, kira besday in advance lah.. and kek pada hari tu "APLE CRUMBLE CHEESE from Secret resepi. Dah lama kiteorg nak kek ni asyik x dapat je..so for this time being kiteorg book 3 days in advance baru lah dapat.. sebenar nya nie bukan ikut tekak pemilik besday tapi ikut selera saya..saya yang hasut kak shida pilih kek ni..ehee..Tinkiu kak..eh tapi ramai jugak yang kata kek ni sedap so bukan tekak saya sorang la kan.. ehee ;)

Celebration besday oficemate kali ni saya rasa nak video kan.. untuk kenangan kita bersama..cewaaahhh.. mari lah kita sama2 layannnnnnnnnnn video yang menunjuk kan begitu meriah nya opis saya.. semua ponpuan kecuali sorang pakcik di situ..Oppss incik ahmad jangan marah nnti kena jual.. hehe (^_^)




video


Happy besday Kak shida, May Allah showers his blessing upon U at all time ;)
~Repekan oleh:H@ni~

COUNT ON ME-check it out


Count On Me - Hong Kong edition from Razali Zain on Vimeo.


Credit to Hanis haizi blog & Mr Razali for this wonderful video

Korang meh layan video kiteorang masa pegi Hong Kong hari tu.. more update stay tune (^_^)


~Repekan oleh:H@ni~

Saturday, June 25, 2011

Preview GREEN THEME @ HONG KONG Day 1

Salam Korang lama tak update kan.. sorry la kebizian langsung x dapat nak update. line berok band pulak slow tahap cipan ;)




Seperti dalam n3 lepas2 saya dok bising kata nak pg HK kan.. ok nie saya tepek la beberapa gambar di hari pertama kiteorg kat HK.. perasaan saya sangat seronok..super dupper best sebab pg dengan kawan2 pulak tu kan.. meriah..


Team kami under CDM HANIS HAIZI pakai baju tema warna HIJAU..sejuk mata memandang.. so kat airport lagi asal ijau je tau dah weouls 1 group.. senang nak nampak ;)


Pagi2 saya gerak2 khas dari tangkak seawal 2 pagi, rela uouls mak tido sejam dan bangun semula mandi2 gerak ke Subang. Saya park kereta kat Subang dan meminta belas ehsan org hantar saya ke KLIA. Terima kasih sangat pada yg sudi hantar saya pagi2 buta ke epot ;)








Ready to Go..Boarding Pass saya. pestime la kata kn ke oversea so saya adalah jakun.










semua muka gumbira ;)




Posing2 adalah aktiviti wajib



Together we achived





Breakfast kat Mcd dulu.. pic credit to HANIS HAIZI official photographer Mr. Hafiz Atan






Tiba di lady's market..Hujan lebat. memasing yang xde payung pg beli payung dulu











More update stay tune.. soon saya akan update lagi sekarang nak berkemas ada appointment. this weekend full with appointment.. Alhamdulillah rezeki semakin bertambah ;)



Ada sesiapa mahu jadi seperti saya?? mari kita sama2. saya sedia tunjuk jalan. Tak kan nak jadi penonton sahaja lebih baik kita ambil peluang mengorak langkah bersama2..



Contact saya kalau berminat Hani-019-7311 798 ATAU hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails