Monday, January 31, 2011

Adalah satu kerugian kalau ke KL tak dek Sesi Berdating ni..

Meluang kan masa bersama boyperen cilik saya adalah perkara yang tak kan saya lepas kan.. bukan nye selalu dapat berdatim bersama Afieq Zaquan saya ini.. Windu nak memain ngn afieq ni ha.. dah bosa dah die.. sambil datim dengan omak serta rakan2 omak eh dapat la saya gomol2 die..hehehe [nasib omak pak eh tak kisah..hehehe]

Pas sesi jalan2 carik makan kat IKEA kami menyerbu rumah tokey Restoran DOLI.. dia pun baru pindah umah baru so kami adalah mahu menyibuk nak jenggah rumah derang ni.. lagi pun umah derang dokek jo dari IKEA tuh.. so zasss sampi umah derang pun ngap2 dah nak magrib.. sembang2 borak2 ukur2 datim2 tak sedar dah malam dah...

Presenting my lil boyfrend si cumel afieq
Gumbira BF saya sebab jadi rebutan

Muka dah penat senyum ke hapa ni afieq

Kasik close up muka afieq zaquan saya ni

Lepas gi rumah kami ke kedai mereka pula.. kedai derang nie dkt TTDI dekat dgn Pasar awam TTDI.. ni pun bleh dikira aktiviti wajib saya kalau datang KL.. mesti & pasti pekena makanan kat DOLI lah..rasa rugi kalau tak mai sana.. aduhai sudah terliur pulak kuew tiaw DOLI.. arrrr mabeles..


Sesampai nya kami kat sini tempat adalah Full..so tepaksa Q
sambil Q harus lah berposing kan..

Ramai orang even dah lewat malam


Inilah mama afieq aka puan tokey doli

Ini Bakal Pengantin eh silap minggu ni dah jadik laki orang pun..

Auwww Afieq buat saya cair..hehehe[Peluk ayah die smbil sonyum2 yek]

mintak maap korang gambo makan adalah tak sempat di ambil sebab telalu teruja ke lapar sangat itu kurang pasti sampai terpula sudah..hehe

~Repekan oleh:H@ni~

Asal Jalan-Jalan mesti cari makan..tapi tak jalan pun nak makan jugak.. (*_*)

Last week saya adalah mengoutsastion kan diri ke bumi KUALA LUMPUR senyuman mu..aceeh nak menyayi xsesudah.. motif dan tujuan pegi KL adalah penuh misi okeh..


Saya gerak2 khas Dari JB ke KL seawal pagi kol 7.30 pagi dah atas jalan raya okeh[awal la sangat kan].. Plan memula nak nek bas.. tapi ade sebab2 lain lalu saya merajinkan diri drift eh silap drive.. Dalam kol 10.20 camtu saya dah sampai.. sib baik jalan smooth jek.. kalu tidak mahu saya jadik huck meroh atas highway tu nanti..Rumah yang menjadi magsa tumpangan saya kali ini adalah rumah cik Fadzlin kita.. Thanks yek lin..lenkali aku datang lagik..hehe

aktiviti sabtu kami adalah sangat memberangsangkan.. kemana kami pegi??? sila rujuk gambo di bawah


Mana agak2 nya tempat yang cenggini rope nya??


Mabeles wa cakap looo.. rase nak tapau pembuat kek nie bawak balik..senang haku bile terasa nak makan kang..hahaha

Ni bukan makan lagi dah nie.. kira tahap melantak..hehehe[eh bukan aku yg makan eh..hahahaha]
Ha ni lah sebab utama aku ajak cik fadzlin datang sini, sebab sudah lame gilak saya mengidam mahu makan meat ball nie.. walau pun dapat makan tapi saya masih rasa keciwa sebab fries die tukar pada kentang robos.. so rase & feel sudah lari.. ;(
saya rasa derang saja nak suruh saya datang lagi makan kat sini kan.. tunggu lah next 2 week siap lah..saya nak terjah kang..hehehe

So dah dapat tau kan ke mana saja dating datingan sambil menternak lemak..hehehe

okeh korang nie baru 1st quater nye aktiviti, saya dok KL sampai hari Isnin tuh.. nanti saya update cecita nya lagi yek..ok untuk n3 ni cukup takat ni.. kang rajin update lagik.. ok tata korang (*_*)
~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, January 30, 2011

Limau Owh Limau.. Saya sangat suka limau

Limau mandrin nie tersangat lah sinonim dengan Chinese New Year kan.. kira benda wajib yang akan ada masa hari raya dieorang la kan.. saya kurang pasti lah apa simboliknya Limau ni pada dieorang, maybe limau nie melambangkan kesejahteraan dan kemewahan [i guess].
Saya memang suka limau lagi2 kalau limau tu manis..sebijik tak cukup..mahu 5 bijik sekali hadap..hahaha..nampak sangat pelahab..hehehe




Warna Limau ni ada orang cina kata macam GOLD thats why la derang kata limau ni simbol kemewahana kot..kan..[GOLD=impian]

Untuk mencapai sesuatu GOLD/Impian itu mesti ada cara nya kan.. kita kena lah berusaha untuk dapat kan nya means dengan membuka peluang yang kita ada.Mengasah bakat yang ada pada kita..
Cara ekpress melalui limau adalah dengan mengupas kulit limau tadi.. Cara mengupas juga perlulah betul..
macam mana anda selalu kupas kulit limau??
adakah dapat limau terus belah dua then baru kupas kulit nya??? [ni yg biasanya saya buat before this]


Caranya, kupas kulit dari atas ke bawah tanpa meleraikan kulit2 limau tu sehingga selesai.


Jangan Pisah kan limau dengan kulit nya selagi proses mengupas belum selesai.. maksud nya kita perlu jaga hubungan sesama kita supaya tak bercerai berai..

Ok bila semua dah terlerai baru kita pisah kan kulit dgn isi dengan cabut vontot limau tu.. ;)

Tada.. cenggini lah rupa kulit limau tadi..

So sekarang boleh belah limau tadi...


Sebelum kita ngap dia harus lah kita bersih kan jerami2 die yang berserabut tu..means nak dapat kejayaan kena lah bersusah2 dahulu.. biar kita dapat nikmat rasa limau tu secara impak maksima..hehe

Ok korang its just for fun, saya saja nak cari benda sebagai sumber inspirasi untuk memotivate kan diri sendiri.. kalau korang rasa nak jadikan limau ni as korang nye sumber inspirasi pun boleh..hehe


Nota tumit kaki~hape2 jek lah saya ni merepek kan.. anyway thanks to CDM Chan sebab share idea ni sambil makan limau hari tu (*_*)


~Repekan oleh:H@ni~

Saturday, January 29, 2011

Rahsia itu saya Kongsi kan Bersama agar kita sama-sama dapat kebaikan nya..Insyaallah

Ada orang kata eh saya dah slim dah kurus xpayah la nak pakai PB nanti lagi kerempeng lah saya.. hello statement tu salah yek.. PB is not to jadikan anda kurus or slim.. ingat 70% for your kesihatan and 30% is for sliming.. PB akan hanya buang lelemak yang jahat & akan bongkar segala penyakit yang kadang2 kita sendiri tak tahu..believe me..

semua wanita perlu ada PB untuk menggantikan pakaian dalam yg sedia ada..Kalau ada yang kata eii mahal sangat lah.. you guys cuba bayang kan this PB bukan setakat untuk melindungi ur boday tapi ur organ dalaman jugak... Bra & panties yg biasa kita pakai tu just untuk menutupi or melindungi ur body sahaja tak ade pun KUASA FIR..means kita pakai xdapat kebaikan pape pun.. compare for this miracle PB...[niat saya hanya mahu sharing.. jangan sape2 salah sangka saya mungutuk atau sebalik nya..cheerss ]

so now saya just nak share MORE INFO ABOUT PREMIUM BEUTIFUL..

Kesan FIR KEATAS RAHIM DAN VAGINA

membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.[For those yang sudah berkahwin & memakai PB told me](*_*)

Dan ini sedikit lagi versi yang saya cedok dari Blog Sifu saya
Uouls boleh jugak klick disini: http://awomanstale.blogspot.com/search/label/TESTIMONI%20DIRI%20SENDIRI

-Help improve blood circulation
-Strengthen the cardiovascular system
-Ease joint pain and stiffness (without toxic side-effects)
-Burn hundreds of calories without hours on the exercise bike or treadmill (or without having to get dressed and leave your home to go to the health spa)
-Relax muscles and increase flexibility
-Relieve pain
-Deep cleanse skin- orang pakai PB, muka diorang berseri-seri..!
-Remove toxins and mineral waste- boleh dikesan melalui air basuhan PB
-Burn calories and controls weight- I'm the walking testimony..!
-Improve the immune system
-Reduce stress and fatigue
-Improve perspiration system
-Prevention of bacteria growth
-Softening of hard water
-Relieving of pain
-Eliminates bad odour
-Maintain warmth and better sleep - terutamanya bagi yang ada back pain
-Enhance and maintain freshness - jarang mengantuk, bila bangun tidur, rasa segar jer
-Purification of air
-Beauty care
-Improve strength and health
-Speed up repair of body cells - stretch marks saya makin pudar, magik..!
-Balance of the acid level in our body
-Normalisation of blood cholesterol

Benda mahal..? Oh yes.. tapi pelaburan jangka masa panjang yang memang menguntungkan untuk diri kita & keluarga..

Benda mahal..? Tapi compare dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP yang company offer, it becomes PRICELESS..

Benda mahal..? tapi ada kesedaran kepentingan memakai Premium Beautiful? Don't worry, saya & rakan-rakan kongsi ada sediakan INSTALLMENT PLAN.. kami ikhlas nak kongsi kebaikan PB pada semua wanita..

KERANA DIRIKU AMAT BERHARGA (pinjam tag line sat.. kekeke..!)

so sape yang mahu merasai nya sila lah dapat kan set anda sekarang selagi REBATE still on ni..

Uouls boleh contact saya atau pun nak dapat personal touch dari Sifu PB saya pun boleh..

Feel Free to buzz me Hani @ 019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com
or
My sifu
Fazi @ 019 - 603 7423 @ 012 - 755 2800

~Repekan oleh:H@ni~

KU YAKINI

Ambik mood..ambik mood...
fuuhhhhh..layann




c/o
Kejayaan ku miliki tak hadir sendiri
Laluinya dengan kekuatan diri
Kejayaan digenggaman menjadi sebutan
Yakinkan diri citaku dikotakan

Setiap detik masaku lalui
Pasti takkanku biar pergi
Setiap impian yang ku hajati
Akanku capai di suatu hari

Ku daki dan aku turuni lembah
Tak ku mengalah
Tabahkan hati berbekalkan doa
Ku yakini ku pasti

Ulang c/o

Menjalani kehidupan ini
Susah senang isi duniawi
Hasad dengki akan daku jauhi
Agar niat suci dimakbuli

~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, January 26, 2011

Realiti Insan..Layan



Ku layangkan segala anganku
Ku lepaskan semua hayalan jiwaku
Berpijak di bumi yang satu
Memandang tinggi di langit biru

Satu janji di dalam hati
Satu mimpi yang akan ku rai
Harapan ku dalam hidup ini
Ku ingin mengapai cita dan cinta

Ini bukanlah satu mimpi
Atau ilusi dalam jiwa yang sunyi
Ini adalah reality keyakinan insan yang penuh visi

Satu janji di dalam hati
Satu mimpi yang akan ku rai
Harapan ku dalam hidup ini
Ku ingin mengapai cita dan cinta

Satu satu mimpi di dalam hidup ku ini
Satu satu janji yang ku gapai pasti

Satu satu mimpi di dalam hidup ku ini
Satu satu janji yang ku gapai pasti

Reff

Ini bukanlah satu mimpi
Atau ilusi dalam jiwa yang sunyi
Ini adalah reality keyakinan insan yang penuh mesti

Satu janji di dalam hati
Satu mimpi yang akan ku rai
Harapan ku dalam hidup ini
Ku ingin mengapai cita dan cinta

Satu satu mimpi di dalam hidup ku ini
Satu satu janji yang ku gapai pasti
Satu satu mimpi di dalam hidup ku ini
Satu satu janji yang ku gapai pasti


~Repekan oleh:H@ni~

Thursday, January 20, 2011

Kepada yang ingin Tahu

Ini saya Petikan dari sini [Sharing is caring]:-


Ok ok.. saya nak cita pasal harga PB sebenarnya.. ramai yang dah tau, tapi ramai juga yang tak tau..

Harga PB berlainan dengan saiz.. Sila tengok kat table dibawah.. :)


[Pembetulan Note utk harga kecil for cash@Card Credit@RHB easy=RM 1,971.60 juga entitle rebate RM 225 sehingga end of march 11]

RHB Easy Installment..



Semua orang mampu milik..
Ramai yang berkata mahal.. ya.. memang betul.. kita kena terima hakikat, di Malaysia barang baik, berkualiti tinggi biasanya mahal.. dan PB adalah salah satunya.. dan memang dah terbukti kenapa PB mahal..

Tapi beli PB ibarat pelaburan jangka masa panjang yang sangat berbaloi..

Kereta tiap-tiap bulan kena servis, cukup milage, gi servis.. untuk apa? Untuk make sure tak nak ada kerosakan kan? Kalau tunggu rosak baru nak servis, jawab nyer.. abis lah duit kita melayang-layang macam layang-layang.. muka pun jadi tak cun, sebab pening duit kuar banyak nak repair kereta..

Suami, kita servis.. masakkan dia, layan dia..

Anak-anak, kita servis.. mandikan dia, suap dia makan, layan dia..

Bos, kita servis.. kerja adhoc dia soh buat, muka kita masam, tapi kita tetap buat jugak kan arahan dia?

TAPI KITA..?? yang semuanya kita yang buat.. kita lah isteri, ibu, kita bekerja siang di pejabat, malam nak membahagiakan keluarga kita, kalau yang surirumah tangga, siang malam pulun buat keje-keje rumah..

Betul tak apa yang saya cakap nie, kalau suami tak sihat atau anak tak sihat, rumah kita masih lagi dalam kawalan, means teratur, boleh masak..

Tapi bila kita nie sakit..??? Apa jadi kat umah kita? Tak yah cita bab kemas-mengemas.. bab masak jer dah cukup.. berdaya kah kita nak masak?

Sebab tu kita kena jaga badan kita dulu untuk pastikan keluarga kita terjaga..

KEDUA..! eheheh.. macam nak berdebat pulak rasanya..

Orang perempuan memang sinonim dengan alignment.. macam-macam, alingment lari lah.. uhuhu.. takut.. jangan alignment lari sebelum tiba masa nya ya.. kalau umur 60 tahun alignment lari, boleh terima.. kalau umur 23 tahun alignment lari, macam mana?

Ok.. jom check.. nipple kita sebenarnya kena selari dengan cuping telinga kita.. so.. balik nanti check.. alignment ok ke tak ok..

Yang ok, alhamdulillah.. tapi jangan biarkan lama-lama ia tak ok..! Sebab pemakaian PB memang buat yang sepatutnya berada di dada, kekal di dada, bukan di pinggang or di ketiak.. (ops! sori telus skit kali nie..)

Yang tak ok, cuba lah buat sesuatu.. jangan dibiarkan badan tak cantik.. kita ada suami yang selalu memandang.. walaupun dia tak berkata apa, tapi jangan tunggu sampai dia berkata..


Niat saya baik, ingin berkongsi bukan memerli..

CHEERS Y'ALL..!! (*_*)

~Repekan oleh:H@ni~

Sarapan Pizza Pakcik Mahat

Selamat bercuti bagi yang bercuti hari ni... bagus kan kat malaysia ni.. orang lain raya kita pon dapat cuti jugak..hehe..

Korang semua breakfast ape hari ni?? ke ada x breakfast pun semua lump sum lunch sekali harung.. ehemm macam lah saya tak biasa buat kan..hehe.. okeh saje nak gedik-gedik tunjuk apa breakfast saya hari ni.. nak bagi korang jeles.. saya breakfast pizza buatan pakcik mahat tau..
sedap sangat terbaik lah pakcik punya pizza mabeles.. saya bagi 10 setarrr[tiru nisa kak jemah]
Terima kasih bebanyak pakcik dan juga anak nya Pn Elly len kali boleh la saya dapat makan piza peree lagi..hehe..

Dah la sedap..lembut..uisshh kalah pizza hut tuh.. rasenya pakcik mahat ni kalau bukak kedai memang laku habis licin lah.. pakcik mahat mmg pandai masak, semua masakan dia sangat mabeles.. wife die aka cikgu saya juga sanagt pandai masak.. tiap2 tahun bila derang buat open house menu yg tepaling saya tunggu adalah SOTO & LAKSA JOHOR.. masyuk lah orang cakap.. kalau makan tu dah tak boleh toleh2 dah.. arrrr tetiba nak makan soto pakcik mahat ngan cikgu nafisah pulak...


ok2 saya dah merapu tah hape2 dah ni.. meh nak kasik korang terliur melihat ke nikmatan pizza pakcik mahat



.: Rupa Pizza ni sebelum di bakar :.


.: Close up pizza before msk oven :.

.: Kita bakar dia dalam 10 minit dengan suhu 60-70 darjah calcius :.

.: Siap untuk di makan.. Lembut, Gebu & enak..nom..nom.. :.
[Tengok xsempat2 saya dah ngap 1 slice]

~Repekan oleh:H@ni~

Sekadar Berkongsi



Cumel nye kamu wahai baby


Ada orang tanya saya betul ke dengan PB nie boleh membantu untuk mengandung.. so ini jawapan nya yang saya dapat disini

dan juga disini dan Disini pulak..

Hanya sekadar berkongsi dan memanjang kan ilmu.. mana tahu boleh membantu uouls..Nak kan sesuatu tu kita kena ikhtiar,usaha, tawakal dan seterus insyallah Allah akan bantu kita..

Jika berminat ingin mengetahui lebih lanjut boleh contact saya
hanie_smiles@yahoo.com or ym saya hanie_smiles


~Repekan oleh:H@ni~

Monday, January 17, 2011

Kesedaran itu penting

Cik senyum bergedik bersama Cik puan Fazi..Bukti kami berdating


Ini adalah set PB saya


Rasenya dah ramai yang tahu apa itu PB dan rasenya dah ramai jugak yang dengar testimonial orang yang dah guna kan PB. Saya start sedar kepentingan PB ni masa buat blog walking.. dah lama dah saya tahu..Cuma tengok jek lah.. Rase nak beli tu memang lah ada tapi bila tengok harga die masih tangguh-tangguh kan.. sebab saya rasa sayang duit..ye lah duit tak lah banyak..dapat sikit-sikit habis buat itu dan ini..last2 tak jadi beli… Lepas tu bila ada je testi2 baru pasal orang yang dah gunakan PB saya terus TERUJA semula.. setelah hamper setengah tahu asyik usha2 orang pakai PB terus saya nekat mahu mendapat kan nya.. terus saya contact Kak Fazi set appointment nak tahu lebih lanjut pasal PB ni..Asyik tengok orang je bila lagi nak cuba kan. saya rasa saya dah tak boleh tunggu dah..bak kata pepatah melayu "yang bulat xkan datang bergolek dan yang pipih tak kan datang melayang" sayangilah diri sendiri sebelum kita menyayanyi orang lain..


Sekarang PB sudah berada dibadan saya, saya kan cuba sehabis baik menggunakan kelebihan2 yang ada pada produk ni.. nanti kan testimonial dari saya[aceehhhh] “MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBATI”.. tak kan nak tengok orang cantik dan sihat je..diri sendiri tak kan tak mahu cuba.. benda baik harus lah kita kongsi kan..
Mari saya share kelebihan PB ni.. semua wanita [Esspecially] perlu ada PB nie.. PB ni bukan korset semata-mata tapi die adalah pakaian dalam wanita yang terunggul dan terhebat.. kalau tak tak kan dapat Pengiktirafan SUPERBRAND.. mana nak carik Bra+pantis yang ada life time warranty..

1) Fabriknya yang tahan lama.
2) Diperbuat daripada material yang sangat selesa walaupun dipakai berjam-jam
3) Tidak regang walau pakai lama.
4) Jaminan seumur hidup (LIFE TIME WARRANTY).Beli sekali, boleh pakai lama.
5) Satu-satunya pakaian dalam yang mendapat anugerah SUPERBRANDS.

Premium Beautiful (PB) ni fungsi dia bukan untuk kurus sahaja tapi untuk kecantikan.. sebab PB ni 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Means kesihatan menjadi keutamaan. Bila dah sihat baru dapat cantik, muka berseri-seri badan pun langsing. Antara kebaikan PB yang dapat dirumuskan adalah macam kat bawah ni:

1) Membetulkan kedudukan rahim, menetapkan posisi rahim dan menyembuhkan luka dalaman.
2) Membantu MENURUNKAN berat badan disamping dapat memberi bentuk badan yang menarik
3) Membetulkan struktur badan (tulang belakang)
4) Menambahkan susu badan bagi yang menyusu anak
5) Menyelesaikan masalah haid tak teratur, senggugut dan keputihan
6) Meningkatkan metabolisma badan, meningkatkan/melancarkan peredaran darah yang hasilnya akan membuang segala toksin dalam badan.
7) Mengelakkan pertumbuhan bakteria serta menghilangkan bau badan
8) Menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin & mengetatkan dalaman vagina
9)Menghilang stretch mark pada bahagian tertentu
10)Boleh di gunakan bagi menghilang kan migraine
11) Boleh menyembuhkan penyakit kuning [Jaundice] dengan membalut baby dengan bengkung PB

Kalau anda mahu mengetahui lebih lanjut atau berminat boleh contact Kak Fazi Tokey PB kalau nak contact saya pun boleh.. email saya hanie_smiles@yahoo.com atau ym hanie_smiles.

~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, January 11, 2011

Just The Way You Are

Just The Way You Are
By:Bruno Mars



Oh her eyes her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know I know
When I compliment her
She won't believe me
And it's so, it's so
Sad to think that she don't see what I see

But every time she asks me "Do I look okay?",
I'll say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Yeah Her lips her lips
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh her laugh
She hates but I think it's so sexy
She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know you know you know
I never ask you to change
If perfect's what you're searching for
Then just stay the same

So, don't even bother asking
If you look okay
You know I'll say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Yea-eah.

~Repekan oleh:H@ni~

Monday, January 10, 2011

Tolong Ingatkan aku... itulah hakikatnya..

Gambar ihsan pakcik gugel




Juara AJL 25 :Ana Raffali

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

Mungkin ramai yang tak puas hati dengan keputusan AJL 25 ni.. tapi apa nak buat dah rezeki Ana Raffali.. hakikat itu harus lah kita terima..

keputusan penuh AJL 25 boleh lihat di blog abagnara

Persembahan Terbaik: Hanyut, Faizal Tahir

Vokal Terbaik: Noktah Cinta, Hafiz AF

Tempat Ketiga AJL25: Noktah Cinta, Hafiz AF

Naib Juara AJL25; Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black

Juara AJL25: Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali

Nota tumit kaki cik senyum:Yuna best, Faizal tahir pun best tapi bukan rezeki dieorang kan..

~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, January 9, 2011

Ketidak sangkaan

Sedar tak sedar dah masuk minggu kedua kita di tahun 2011 ni kan..alahai sekejap je masa berlalu.. sedar2 dah tua rupanya saya.. eh2 tidak lah.." umur hanya pada angka tidak pada wajah'..aceeh very the ferasan saya ni kan... (*_*)

Lama jugak saya tak mengupdate blog ni kan.. sian saya tgk blog ni terabai.. last week cik lappy saya sakit.. tetiba jek die sakit start dari ari ahad.. tulah padan muka saya..xcited sangat nak install macam2 tetiba cik lappy merajuk..macam-macam saya buat semua x menjadi.. last-last tepaksa jugak hantar pegi jumpa dokter.. admitted lah die sehari semalam kat sepital dia.. nasib lah x mahal sangat fees dokter tu charge kalu tak fensan saya..

Hidup saya umpama x lengkap, tetiba terasa kesunyian..rasa gelap tanpa cik lappy kesayangan saya ni.. bukan apa.. terasa banyak yang saya tercicir.. banyak cerita2 update2 korang yang saya ketinggalan.. sebab x dapat online seminggu.. Kat office saya online tapi x de la sempat nak belek-belek..telek-telek, jalan-jalan blog korang..serius tak sempat.. buzi sungguh saya ni.. kalau time bos ade lagi lah.. langsung saya x dan nak terjah.

So jumaat baru lah cik lappy saya pulih..dan weekend saya guna untuk menyusuri update2 kat FB, blog dan yang seangkatan dengan nya.. even seminggu saya tak dapat online rupa nya saya dah ketinggalan banyak cerita..hehe

Tahun baru ni saya tengok banyak yang cerita pasal azam, wish list dan yang seangkatan dengan nya lah... for me wish list tu memang lah ada.. bukan takat panjang tapi berjela2 korang.. "cecita..cecita..." aceehhh tau lah tengok cerita hantu kak limah..hehe.. kalau nak cerita tak abis 10 hari 10 malam korang..hehe, ok-ok.. let's me cecita seringkas mungkin yek.. Cukup lah saya rasa kalau saya kata kan yang Tahun 2011 ni saya nak yang lebih baik dari tahun2 lepas.. saya harap apa yang saya rancang berjalan dengan sempurna dan saya mohon supaya saya dapat yang terbaik..

korang doa kan saya... ;)




Nota tumit kaki: Tetiba saya rasa rindu sangat dengan kawan2 saya.. rasa sungguh lama tak bersuka ria dengan mereka.. saya sangat rindu time belajar..zaman perak dan juga shah alam..
[cik fadzlin, puan marbido, Puan kecik, puan liak, puan lelet.. jom kita bersuka ria masa wedding pejal nanti]

p/s: to my dear zella..saya ade hutang cerita dengan kamu kan.. huhu.. akan saya usaha buat entry khas untuk kamu ya..sorry sesangat..hehe

~Repekan oleh:H@ni~
Posted by Picasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails