Monday, January 31, 2011

Adalah satu kerugian kalau ke KL tak dek Sesi Berdating ni..

Meluang kan masa bersama boyperen cilik saya adalah perkara yang tak kan saya lepas kan.. bukan nye selalu dapat berdatim bersama Afieq Zaquan saya ini.. Windu nak memain ngn afieq ni ha.. dah bosa dah die.. sambil datim dengan omak serta rakan2 omak eh dapat la saya gomol2 die..hehehe [nasib omak pak eh tak kisah..hehehe]

Pas sesi jalan2 carik makan kat IKEA kami menyerbu rumah tokey Restoran DOLI.. dia pun baru pindah umah baru so kami adalah mahu menyibuk nak jenggah rumah derang ni.. lagi pun umah derang dokek jo dari IKEA tuh.. so zasss sampi umah derang pun ngap2 dah nak magrib.. sembang2 borak2 ukur2 datim2 tak sedar dah malam dah...

Presenting my lil boyfrend si cumel afieq
Gumbira BF saya sebab jadi rebutan

Muka dah penat senyum ke hapa ni afieq

Kasik close up muka afieq zaquan saya ni

Lepas gi rumah kami ke kedai mereka pula.. kedai derang nie dkt TTDI dekat dgn Pasar awam TTDI.. ni pun bleh dikira aktiviti wajib saya kalau datang KL.. mesti & pasti pekena makanan kat DOLI lah..rasa rugi kalau tak mai sana.. aduhai sudah terliur pulak kuew tiaw DOLI.. arrrr mabeles..


Sesampai nya kami kat sini tempat adalah Full..so tepaksa Q
sambil Q harus lah berposing kan..

Ramai orang even dah lewat malam


Inilah mama afieq aka puan tokey doli

Ini Bakal Pengantin eh silap minggu ni dah jadik laki orang pun..

Auwww Afieq buat saya cair..hehehe[Peluk ayah die smbil sonyum2 yek]

mintak maap korang gambo makan adalah tak sempat di ambil sebab telalu teruja ke lapar sangat itu kurang pasti sampai terpula sudah..hehe

~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

ida adnan said...

tomeynye afieq....
syok dpt bergumbire ngan kekwn kan..
sy bl la dpt peluang cenggini..
huhuhuhu..
windu same kwn2 dip..

~H @ N i ~ said...

ida~Tu lah mmg seronot bergumbira ngn kengkawan..windu zaman dip la kan..yok2 kita berjumpa-jumpaan ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails