Sunday, January 9, 2011

Ketidak sangkaan

Sedar tak sedar dah masuk minggu kedua kita di tahun 2011 ni kan..alahai sekejap je masa berlalu.. sedar2 dah tua rupanya saya.. eh2 tidak lah.." umur hanya pada angka tidak pada wajah'..aceeh very the ferasan saya ni kan... (*_*)

Lama jugak saya tak mengupdate blog ni kan.. sian saya tgk blog ni terabai.. last week cik lappy saya sakit.. tetiba jek die sakit start dari ari ahad.. tulah padan muka saya..xcited sangat nak install macam2 tetiba cik lappy merajuk..macam-macam saya buat semua x menjadi.. last-last tepaksa jugak hantar pegi jumpa dokter.. admitted lah die sehari semalam kat sepital dia.. nasib lah x mahal sangat fees dokter tu charge kalu tak fensan saya..

Hidup saya umpama x lengkap, tetiba terasa kesunyian..rasa gelap tanpa cik lappy kesayangan saya ni.. bukan apa.. terasa banyak yang saya tercicir.. banyak cerita2 update2 korang yang saya ketinggalan.. sebab x dapat online seminggu.. Kat office saya online tapi x de la sempat nak belek-belek..telek-telek, jalan-jalan blog korang..serius tak sempat.. buzi sungguh saya ni.. kalau time bos ade lagi lah.. langsung saya x dan nak terjah.

So jumaat baru lah cik lappy saya pulih..dan weekend saya guna untuk menyusuri update2 kat FB, blog dan yang seangkatan dengan nya.. even seminggu saya tak dapat online rupa nya saya dah ketinggalan banyak cerita..hehe

Tahun baru ni saya tengok banyak yang cerita pasal azam, wish list dan yang seangkatan dengan nya lah... for me wish list tu memang lah ada.. bukan takat panjang tapi berjela2 korang.. "cecita..cecita..." aceehhh tau lah tengok cerita hantu kak limah..hehe.. kalau nak cerita tak abis 10 hari 10 malam korang..hehe, ok-ok.. let's me cecita seringkas mungkin yek.. Cukup lah saya rasa kalau saya kata kan yang Tahun 2011 ni saya nak yang lebih baik dari tahun2 lepas.. saya harap apa yang saya rancang berjalan dengan sempurna dan saya mohon supaya saya dapat yang terbaik..

korang doa kan saya... ;)




Nota tumit kaki: Tetiba saya rasa rindu sangat dengan kawan2 saya.. rasa sungguh lama tak bersuka ria dengan mereka.. saya sangat rindu time belajar..zaman perak dan juga shah alam..
[cik fadzlin, puan marbido, Puan kecik, puan liak, puan lelet.. jom kita bersuka ria masa wedding pejal nanti]

p/s: to my dear zella..saya ade hutang cerita dengan kamu kan.. huhu.. akan saya usaha buat entry khas untuk kamu ya..sorry sesangat..hehe

~Repekan oleh:H@ni~
Posted by Picasa

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails