Monday, February 21, 2011

Sesoai tak gaya cenggini ek??

Salam, korang ok ke tak ek saya pakai tudung cenggini? maksud saya sesuai ke dengan keadaan muka saya yg boolat nie..ehee

Ini adalah hasil rembatan masa saya kengkonon nak shoping tingkap je masa jenjalan kat giant KJ..x sangka plak byk booth jual baju2 tudung2 muslimah ni..terus tebeli sebab 1st time tgk terus jatuh cinta..tu yg terus rembat jek tuh..


Xyah tunggu lelama petang tuh jugak saya dah pakai..punye lah xcited..tu yg keje ambik gambo tak sesudah..feeling rasa mcm nak jadik YUNA pulak..hehe






Dalam bilik air pun jadik..uishh




Sesi menternak lelemak sambil buat muka poyos supaya ada org snap gambo saya gune meriam dia..







agak2 kalau saya terus pakai cenggini ok ke tak ek?hehe poyos tu pun nak tanye kat blog...macam ramai norr readers je kan saya ni.. korang i need ur comment!!!!!!!!!!! (*_*)


Nota tumit kaki cik senyum~Bersiar dari Holiday villa subang jaya..saya outstation sampai selasa ye uouls...

~Repekan oleh:H@ni~

Pesanan Khidmat Masyarakat bersama cik senyum

Tips2 ringkas tapi perlu lakukan

1) Jangan pakai panty & bra masa pakai PB. Ganti seluar dalam kita ini semua dgn Premium Beautiful.

2) Pakai seharian minimum 8jam. Tapi sehingga 20jam digalakkan untuk mempercepatkan treatment pengecilan/penurunan saiz badan. Pakai masa tidur juga tidaklah dilarang, tiada bahayanya. Kami punyai pengalaman pa...kai premium beautiful masa pantang 24j. ".. okay je! lagi cepat turun tau ;DD.."

3) Di Toilet. Untuk senang/mudah/pantas,---->
*tanggal semua bengkung ditengah--> rapatkan lutut----> luruhkan seluar. Pakailah semula.

4) Masa period dibenarkan pakai seluar dalam/panty utk senang & yakin pakai pad. Darah period keluar sempurna semasa pakai Premium Beautiful ini. Jgn tinggalkannya ini masa period. Walaupun rasa leceh kene lawan juga perasaan kita, utk benefit jangkamasa-panjang kita juga.

5) Kalau pening---> minum air cepat2. Air perlu cukup dlm badan sebab FIR Premium Beautiful ini perlukan medium yang cukup untuk kelancaran darah sempurna dalam tubuh .

6) Healing Crisis. Selagi badan sedang mengeluarkan toksid, anda akan mengalami kesakitan/kesulitan sementara. Bersabar yea. cth sesiapa ada migrain akan dtg migrainnya, jika tahan sakit teruskan pakai, jika tidak tahan tanggal sahaja, sakitnya akan hilang! Then teruskan pakai semula. Anda akan rasai sesuai keajaiban berlaku dimana penyakit anda dibongkar & bonusnya anda akan pulih beransur/ansur & ikut kajian testi2 kami sepenuhnya!

7) Basuh. Paling mudah ikut 'hygenic' nya. Jika anda rasa bersih lagi teruskan pakai, jika dah berbau & berlengas tanda "cuci time" sudah tiba. Bengkung jarang2 basuh ok, sebab ia berada diluar tak sentuh kulit :).

8) Pakailah bengkung 'alone' masa tidur. Rasailah badan anda segar bugar masa bangun nanti. Umpama sel anda dimudakan semula! Kesannya menyerupai FIR telah menjaga kesempurnaan organ dalaman anda!!

Okay! Tahniah! Anda memiliki sesuatu yg sangat berharga

~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, February 20, 2011

Sesi mengedate bersama our CIK TP

Kalau masa boleh diputar memang saya nak balik zaman masa Study Diploma kat perak tuh..Tapi no..no..no.. ia tak kan terjadi..mana bleh putar zaman silam ape ingat boleh main magic-magic ke..ehee..


Wokeh, sebab ape saya kata zaman tu saya miss gilerrr?? sebab masa tu kiteorang 1 batch duduk Blok & wing yang sama kira dah mcm kawasan tu kamiorg yang punya..so jadi kalau ade pape kami akan tawap dari satu bilik ke satu bilik lain..kira hubungan kiteorang dah mcm adek bradek, mcm jiran tetangga yang orang kata rapat lah.. So dalam ramai2 tu ade sorang yang kami lantik sebagai tok ketua.. kira Tuan penggulu lah..Tuan pengulu kami ni memang baik ati lah.. suke menolong.. x sombong yang paling saya suka die adalah penglipur lara yang sangat hebat.. kalau duduk lepak dengan beliau memang tak kering gusi dibuat nya.. ada aje lawak nye..


Dalam diam tak diam dah dekat 6 tahun lebih rupanya saya tak jumpa beliau.. I mean x jumpe bersemuka lah.. selalu contact2 di alam maya sajok.. almaklum lah semua pun bz ngan hal kehidupan memasing..Tapi sabtu lepas saya set date dengan beliau dan alhamdulillah allah mengizin kan kami untuk bertemu.. suka nye saya.. seperti biase ada jek lawak bersahaja yang die buat.. memang tak kering gusi dibuat nya..


presenting our Cik TP
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
atau nama penuh nya SITI SHARLIANA BINTI ABDUL RAHIM



Gaya seorang Pemimpin ;)


Kecumel kan beliau



Mee Rebus Penang @ Teapot Deli=Sedap


Fish Pie @ Teapot Deli sangat Sedap




Nota tumit Kaki cik senyum~Cik TP ku thanks sebab sudi ngedate sama saya.. Pasni saya jumpa kamu mesti lagi mantop kn.. Saya Doa kan kamu peroleh apa yang kamu harapkan..insyallah..chaiyok2 ;)





~Repekan oleh:H@ni~

Friday, February 18, 2011

Mari Cari barang tersembunyik serta circle the difference.. (*_*)


Salam korang.. tajuk n3 adalah sangat tak boleh blah kan..padahal saja jek nak bagi orang teruja..hahaha..ye lah saya kan lama dah tak update.. jadik tu yang buat tajuk ala-ala gempaq seantero dunia[verasan] dengan harapan orang masih ingat kat blog saya yang comot nie..hehe..

sorry lah yek kalau n3 kali ni ada yang meluat tengok.. Saja nak tepek gambo terkini cik senyum.. gambar pun tak bape nak clear.. al maklum lah camera cap ayam tambah ambik sendiri pulak tu.. ini bukan n3 untuk membanggakan diri mahu pun meriak2 yek.. Just nak share pada yang dok tanya2 saya apa perubahan yang dah saya dapat bile saya pakai PB ni.. so korang.. You spot the difference?? ehee.. Alhamdulillah.. dah ada jugak yang tegur2 saya kata nampak perubahan sikit lah..



Sebelum jumpa PB


Selain dari tu masalah sakit belakang, sukar tido malam dan period saya juga hampir pulih.. Kalau dulu saya selalu jek sakit belakang lagi2 bila duduk terlalu lama..alhamdulillah semua nya beransur pulih dan PB ni telah memberikan kesan yang positive pada diri saya..tu yang buat saya jatuh chenta..hehe

Yang lagi best nya saya sekarang bukan setakat pengguna PB malah saya decide jadi kan PB ni sebagai sumber pendapatan tambahan saya.. Alhamdulillah saya bakal mendapat BONUS pertama saya bulan ini..Tak sabar sebenar nya nie... hehe

Sapa-sapa yang berminat nak tahu saya sedia berkongsi..macam mana, bagaimana semua saya boleh kasik tahu..so jom kita ngadate sesama.. sharing is caring..


Nota tumit kaki cik senyum: This coming weekend saya akan ke KL so sapa yang rasa-rasa nak ngedate dengan saya jom lah ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Friday, February 11, 2011

Mahu transform Diri kearah POSITIVE

Setiap orang mesti ada cita2 ada angan2 kan..saya dari dulu ingin mencari Long Term Business yang boleh jana pendapatan yang berterusan.. sebab saya percaya kan Hadith Rasulullah S.A.W tentang 9/10 rezeki datang nya dari BERNIAGA.


Dah lama saya usha2 search peluang business yang mungkin boleh saya lakukan.. dan ada beberapa business juga dah saya ceburi. Memang lah setiap perniagaan atau apa sekali pun yang kita lakukan mesti ada cabaran, onak dan duri nya kan.. Untuk berjaya dalam sesuatu kita mesti kenalah tempuh segala rintangan dan dugaan tu..


Sehinggalah saya terbaca entry dari blog Sifu yang hebat ini.. saya siap ulang-ulang baca.. memula langsung saya tak boder tapi bila dah lelama tu saya bukak balik baca semula.. Then saya pikir2 balik betul jugak apa yang dia ni cakap.


Rumah idaman
Kereta Idaman (*_*)

ini lah antara N3 dia yang berkesan di hati saya: i cedok dari blog sifu

Mesti ada antara kita, yang masih tercari-cari ape biznes or side income utk menjana pendapatan keluarga kan? or at least tambah yang mana2 tak cukup tu...

Believe me, I was one of them... selalu imagine sorang2 mcm mana nak KAYA or at least ada DUIT... Hmmmm

And bila tengok orang muda drive kereta besar, bawak designer handbag yang 5 angka harganye.. mesti terus terpikir " mesti laki dia kaya... or mesti anak orang kaya dia ni" Tapi sebenarnye bila buat biznes ni, I realized that :

I don't have to be rich man's wife or anak orang kaya...

sebab kita sendiri mampu mengubah nasib kita! :)

This business is not all about making money semata-mata or ajak orang join biznes kita.. It is life changing process...

nak transform from :

Penakut jadi Berani
Pemalu jadi PEramah
Demotivated jadi Full of motivation
Pasif to active
malas pada rajin!

Biznes ni win-win situation, kita kerja keras kita yang dapat bahagiannya.. dan konsep biznes yang dijalankan ialah TEAM WORK PROJECT! Best kan! Ada tak dalam kehidupan seharian rakan sekerja kita or bos kita nak tolong capaikan target kita? Or naikkan pangkat kita? U takkan jumpa mana2 biznes or di tempat kerja ada orang willing to do that.

So ape tunggu lagi! Ayuh bangkit segera!!!
if Uouls nak turut serta mengejar impian dan berjaya bersama-sama..


Call me Hani@ 019-7311 798 OR hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails