Friday, February 18, 2011

Mari Cari barang tersembunyik serta circle the difference.. (*_*)


Salam korang.. tajuk n3 adalah sangat tak boleh blah kan..padahal saja jek nak bagi orang teruja..hahaha..ye lah saya kan lama dah tak update.. jadik tu yang buat tajuk ala-ala gempaq seantero dunia[verasan] dengan harapan orang masih ingat kat blog saya yang comot nie..hehe..

sorry lah yek kalau n3 kali ni ada yang meluat tengok.. Saja nak tepek gambo terkini cik senyum.. gambar pun tak bape nak clear.. al maklum lah camera cap ayam tambah ambik sendiri pulak tu.. ini bukan n3 untuk membanggakan diri mahu pun meriak2 yek.. Just nak share pada yang dok tanya2 saya apa perubahan yang dah saya dapat bile saya pakai PB ni.. so korang.. You spot the difference?? ehee.. Alhamdulillah.. dah ada jugak yang tegur2 saya kata nampak perubahan sikit lah..



Sebelum jumpa PB


Selain dari tu masalah sakit belakang, sukar tido malam dan period saya juga hampir pulih.. Kalau dulu saya selalu jek sakit belakang lagi2 bila duduk terlalu lama..alhamdulillah semua nya beransur pulih dan PB ni telah memberikan kesan yang positive pada diri saya..tu yang buat saya jatuh chenta..hehe

Yang lagi best nya saya sekarang bukan setakat pengguna PB malah saya decide jadi kan PB ni sebagai sumber pendapatan tambahan saya.. Alhamdulillah saya bakal mendapat BONUS pertama saya bulan ini..Tak sabar sebenar nya nie... hehe

Sapa-sapa yang berminat nak tahu saya sedia berkongsi..macam mana, bagaimana semua saya boleh kasik tahu..so jom kita ngadate sesama.. sharing is caring..


Nota tumit kaki cik senyum: This coming weekend saya akan ke KL so sapa yang rasa-rasa nak ngedate dengan saya jom lah ;)

~Repekan oleh:H@ni~

5 comments:

zella y said...

omg!!!
u slim la dear..jeles gile i....!!

~H @ N i ~ said...

Zella~ Alhamdulillah dear.. hehe.. tapi nk slim agi..hehe..ala u pun dah slim okeh.. shanteq & stylo agi.. ;)

lov_note said...

uihhhhhhhhhhhh :o btol ke ni?

bape lma pakai tok jdik cmtu?

sies ke ni?

ada diet2 x?

huhuhu nk jgkkkkkkkkkk

~H @ N i ~ said...

Lov_note~betol la..xkan saya nak tipu..xbek owh main tipu2 nie..ehee

Die depend on body kita..setiap org lain2..ada yg lambat ada yg cepat..siyes sangat berkesan..

xperlu diet teruk2..just wear this miracle PB die akan bantu kita untuk diet..PB akan control kita punya portial of meal..mcm sy dulu selalu mkn nasik penuh tp skrg dh jadi 1/2 tu pun mengah nak abis kan..

if u interested u just call/sms me set appoitment to terang kan more info or buat demo..

This is my no
Hani:019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com

~H @ N i ~ said...

portial=portion

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails