Monday, February 21, 2011

Sesoai tak gaya cenggini ek??

Salam, korang ok ke tak ek saya pakai tudung cenggini? maksud saya sesuai ke dengan keadaan muka saya yg boolat nie..ehee

Ini adalah hasil rembatan masa saya kengkonon nak shoping tingkap je masa jenjalan kat giant KJ..x sangka plak byk booth jual baju2 tudung2 muslimah ni..terus tebeli sebab 1st time tgk terus jatuh cinta..tu yg terus rembat jek tuh..


Xyah tunggu lelama petang tuh jugak saya dah pakai..punye lah xcited..tu yg keje ambik gambo tak sesudah..feeling rasa mcm nak jadik YUNA pulak..hehe






Dalam bilik air pun jadik..uishh




Sesi menternak lelemak sambil buat muka poyos supaya ada org snap gambo saya gune meriam dia..







agak2 kalau saya terus pakai cenggini ok ke tak ek?hehe poyos tu pun nak tanye kat blog...macam ramai norr readers je kan saya ni.. korang i need ur comment!!!!!!!!!!! (*_*)


Nota tumit kaki cik senyum~Bersiar dari Holiday villa subang jaya..saya outstation sampai selasa ye uouls...

~Repekan oleh:H@ni~

7 comments:

~ini an~ said...

ok je...comel je..je je je...iye nmpk ok,xde yg pelik...jgn risau kebolatan itu kerana ia simbol kecomelan hehe

Naddy said...

eh cun je...ape mslh????nk kene blasah ke???hahhahahaha yg penting flawless...menci!

~H @ N i ~ said...

An~Mekaseh2.. mau tdo pun dok senggeh jek ni kang..hehe

~H @ N i ~ said...

Naddy~Hahaha..ai kan senggal +x confident nak berfasion bagai ni..hahha..aloohh kamu pun shanteq ape..

viruspadu said...

cun :)

teruskan pakai mcm ni

~H @ N i ~ said...

Viruspadu~Thanks kak

u are my sumber inspirasi actuly..hehe

alifah@along said...

aah...comel je hani..teruskan memakainyer...kalau dh comel, pakai apapun, tetap comel..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails