Monday, March 28, 2011

PENJIMATAN YANG BERGANDA



LAST CALL FOR Premium Beautiful PROMOTION!!



PROMO TINGGAL BEBERAPA HARI SAJA LAGI, SAYANG NYA KALAU TERLAMBAT!!
SAVE UP TO RM600++ / SET!!
END MARCH WILL BE THE LAST DAY.
HURRY!!



YANG MASIH ANAK DARA, SEMENTARA BADAN MASIH CANTIK,
KEKALKAN IA DENGAN BANTUAN PB,
JANGAN BIAR BESOK DAH LARI SEMUA ALLIGNMENT BARU NAK MENGGELABAH KAN.. PB BUKAN UTK KURUS SEMATA, TP FIRM UP OUR BODY JUGAK..
PREVENT IS BETTER THAN CURE!!


YANG BARU MELAHIRKAN, GANTI CONVENTIONAL BENGKUNG DGN PB,
LEBIH CEPAT KECUTKAN RAHIM,
LEBIH CEPAT FIRMKAN BODY,
LEBIH SEKSI!! WOHHHOOOO...




YANG SAKIT2 BELAKANG, LENGUH2..
PB BOLEH MENGHILANGKAN SAKIT BELAKANG.
I'VE EXPERIENCED THIS, THANKS PB!
SEBAB PB MENDAPAT PENGIKTIRAFAN PAKAR TULANG!!


YANG BERAT TERLEBIH SUDAH,
GIVE PB A TRY..
U'LL BE AMAZED!! PAKAI SECARA KONSISTEN,
INSYAALLAH... MEMANG BERKESAN!!


APA YANG PENTING, MINTAK2 BIARLAH KEKAL SIHAT LUARAN & DALAMAN..
KERANA SAYA ADA KELUARGA YG PERLU DIJAGA... :-)




BAK KATA OUR LEADER; CDM Kak Ana
(reminder untuk diri sendiri jugak)

PEREMPUAN;
20an - MENGANCAM
30an - DIANCAM
40an - TERANCAM
50an - DAH TAK CAM!!

JANGAN SAMPAI BEGITU...

RAMAI YANG KATA MAHAL,
DIRI KITA TAK TERNILAI.. MELABUR SEKALI SEUMUR HIDUP,
UNTUK JANGKA MASA PANJANG, KESIHATAN & KECANTIKAN MESTI SEIRING..
KITA PERLU UNTUK SIHAT & CANTIK!!
DAN BAAAAANYAK LAGI KEBAIKAN PB!!

DISAMPING CASH, CREDIT CARD, RHB EASY PAYMENT,
KAMI JUGA MENERIMA BAYARAN SECARA ANSURAN (x de interest pun)
SERENDAH RM 100 SEBULAN
DAPAT FREE PB WASH/LACTOLITE LAGI


X BERBALOI LAGI KAH??
RENUNG2 KAN..


~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, March 20, 2011

Jangan Tunggu lama-lama.. nanti lama-lama DIA diambil ORANG


Holla korang.. Salam Senin..

kali ni saya nak share sikit anatara tips kejayaan irfan khairi.. beliau ada mengatakan lakukan segala-galanya dengan pantas

Pantas! Itulah kuncinya…


Untuk mencapai kejayaan dengan cepat, anda perlu lakukan sesuatu dengan pantas. Itulah yang dinamakan undang-undang “sebab dan kejadian”. Disebabkan sesuatu kerja itu dimulakan dengan cepat, maka, hasilnya juga akan terima dengan cepat.

Kata irfan Khairi:
Ramai yang tertanya-tanya, apakah rahsianya untuk mencapai kejayaan pada usia muda? Apakah rahsianya untuk mengumpulkan wang yang banyak pada usia muda?


Jawapannya adalah amat mudah. Mulakan dengan pantas! Mulakan proses anda mencapai matlamat anda dengan pantas dan mulakan proses mengumpul kewangan anda dengan cepat.

Satu pengajaran yang boleh kita ambil dari tycoon perniagaan billionaire British terkenal, Sir Richard Branson, pengasas Virgin companies adalah beliau melakukan segalanya dengan pantas.

Menurut biografi Richard Branson, bermula pertama kali perbincangan untuk membina syarikat penerbangan Virgin Airlines, Syarikat tersebut memulakan penerbangan pertamanya 5 bulan kemudian! Wah, betapa pantasnya seorang billionaire melakukan kerja.

Sekiranya anda mempunyai idea untuk memulakan perniagaan, MULAKAN SEGERA perniagaan tersebut! Sekiranya anda ingin mula merancang kewangan anda, MULAKAN SEGERA dengan membuka akaun simpanan baru.. jangan pulak

Jangan mencipta alasan bagi melepas kan diri dari peluang yang datang.. INGAT peluang seumpama itu tak akan datang berulang..kalau datang pun sudah pasti tidak sama..

Situasai 1:Seorang yang memang sedang mencari peluang perniagaan
setelah Peluang perniagaan sudah di tunjuk kan, bila di tanya bila mahu start perniaga?

jawapan dia:
1. "Nanti dulu lah saya fikir kan"
2. "Saya tak tahu nak start, tak pandai lah.. tak ada bakat...
3. "Saya rasa xnak lagi lah kot"

Cuba bukak minda anda tu:

sampai bila kita nak tunggu?? sampai orang lain berjaya baru kita nak buat?? nanti jangan menyesal pulak bila orang yang nak bantu kita sudah sibuk dengan orang lain atau pun mungkin masa tu dia sudah sibuk sebab sudah menjadi orang penting.. jangan pulak masa tu salah kan orang lain..jangan pulak masa tu menunding jari kata orang tu tipu la hapa lah..

Jangan sesekali mengatakan...

1.Ala saya sudah tidak ada pasaran lagi dalam bidang business ni...
-Belum cuba sudah mengaku kalah..mana kita tahu rezeki kita sudah tiada dalam bidang ini??? cuba pun belum dah kata macam tu.. kita adalah apa yang kita pikir kan..so kalau kita kata kita BOLEH sudah pasti kita mampu buat..

2. Ala saya mana tahu nak jual-jual barang ni,,saya malulah..
-banyak cara kita boleh lakukan.. kita bukan nya jual barang tak ada quality, bukan nya jual skim cepat kaya ke hapa..kita jual produk dan produk kita mendapat permintaan ramai.. just spend masa beberapa jam sahaja.. ada yang generate income sampai 5-6 angka just spend masa depan komputer sahaja.. sekarang pasaran luas worldwide.. using internet serata seruk rantau boleh di sebarkan.. apa yang kita risau kan.. tak tahu ada orang akan bantu kita..


RENUNG- RENUNG KAN :
Pembunuh kejayaan adalah “membuang masa” atau procrastination. Dengan memulakan sesuatu dengan pantas, anda membunh pembunuh ini. Momenntum akan dibina dan ia akan menjadi sukar untuk anda hentikan diri anda sendiri!

~Repekan oleh:H@ni~

Appointment owh appointment

Allhamdulillah saya bersyukur jalan yang telah Allah tunjuk kan kepada saya.. Dari sehari kesehari tak menang tangan saya memenuhi permintaan customer dan juga yang berminat dengan business Premium beautiful ini..Syukur sangat-sangat..

Kalau dulu saya asyik berkira-kira untuk memiliki apa yang saya idam kan tapi kini saya sudah boleh memiliki apa yang saya mahu kan tanpa rasa risau lagi.. Setelah sekian lama saya idam-idam kan kini ia sudah menjadi milik saya.. siap mimpi-mimpi lagi..
apa agak2 nya yek? eh rasa nye korang dah tau kot... ;)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



inilah yang saya dok bising2 dalam facebook tuh.. [sorry la kalau ada yang menyampah baca status saya.. maklum la org jakun x pernah dapat]


Semua nya selepas saya membuat keputusan untuk jadikan Premium beautiful as my side income.. Side income saya sudah melebihi gaji hakiki pulak tuh.. sape tak mahu kan.. bukan susah sangat pun.. minimum sehari kita spend masa 2 jam sahaja dan kita bukan buat solo-solo.. Leader sentiasa ada bantu kita.. macam saya kemana sahaja saya pegi jumpa klient sudah pasti leader saya ada bersama.. Tak perlu risau sebab kita hanya perlu ikut dan buat apa yang leader bagitau sahaja.. hasil nya sudah tentu-tentu akan jadi seperti BELIAU.. sebab beliau sudah dahulu melaluinya dari kita..


xpecaya??? meh sini datang jumpa saya.. pada sapa-sapa yang masih tercari-cari side income atau pun peluang untuk buat extra money let's joint me in our group.. i and my team will guide you until you get want you want... believe me.. my sifu dah bukti kan xpecaya boleh rujuk berita harian khamis lepas [17 march 2011 dalam ruangan ratu page 26]
boleh rujuk disini hanis blog dan berita harian



So for those yang interested dengan Premium Beautiful or business what i'm doing

Set your appointment now!!!!!!!!!!!!!! for those yang duduk area Johor Bahru especially during Weekdays after 6pm saya AVAILABLE

Nota tumit kaki cik senyum~Saya sibuk kecoh2 dalam blog mahu pun Facebook pasal this business dan jugak PB bukan kerana saya mahu menunjuk-nunjuk..langsung tak de niat macam tu.. saya sekadar mahu berkongsi jika ada yang berminat atau pun ada antara korang yang memang sedang tercari-cari peluang perniagaan atau pun produk yang boleh membantu masalah korang..

saya harap sangat tak de yang terasa hati dengan apa yang saya buat ini.. saya tak da niat untuk memperlekeh kan mahu pun mengutuk orang.. saya bercerita dengan keiklasan hati atas niat mahu berkongsi. Jika ada bahasa saya yang menginggung hati dan perasaan korang saya dengan rendah diri memohon ampun dan maaf..


~Repekan oleh:H@ni~

Saturday, March 19, 2011

Kalau nak apa pun BOLEH


Kalau nak seribu daya kalau tak nak seribu dalih.. Pepatah ini sahaja sudah cukup menggambarkan bahawa nothing impossible..

Apa pun yang kita lakukan ia nye bermula dari diri kita sendiri.. Kalau kita kata boleh sudah pasti ia kan menjadi BOLEH.. Halangan dan rintangan bukan lah penyebab kepada kegagalan tapi itu adalah ujian kepada kita untuk mencapai KEJAYAAN.


Dulu saya selalu bagi alasan..

"Ala saya tak tahu nak buat business..saya bukan ambik business masa belajr dulu...."

"Saya tak ada tallent la nk buat business nak jual barang nie semua saya tak tahu macam mana nak approach orang..."

"Dieorang tu boleh la..pandai cakap..cantik...aku ni...mana berani..cantik tu memang jauh panggang dari api lah kan.."

itulah antara alasan-alasan yang saya selalu kemukakan.. sudah nya saya hanya meleleh air liur jek la tengok orang lain bejaya.. padahal orang yang bejaya tu ada jugak serupa dengan saya malah ada yang lagi teruk.. TAPI kenapa dia boleh bejaya????

sebab nya adalah DIRI mereka sendiri.. mereka yang merubah persepsi dan keyakian diri sendiri bahawa mereka BOLEH bejaya.

Gambar ini boleh menerangkan apa yang saya maksudkan....

1st stage

2nd Stage


3rd stage

4th stage or maybe become final stage

Sekarang allahmdulillah kesedaran dan keyakinan itu telah menular dalam diri saya.. kalau saya terus terusan dengan sikap lama saya itu..saya tak akan kemana malah saya yang akan rugi besar.. KEJAYAAN itu tak kan datang secara sendiri kalau kita sendiri tak mahu mengubah nya..


Business plan sudah disedia kan..Barang sudah tip top[kalau tak tak kan dapat superbrand] Leader sudah tersedia untuk membantu kita..Kelas ilmu sudah disedia kan 2 kali seminggu.. Cara sudah ditunjuk kan..so apa yang kita risau kan??? just follow the leader..

"Kalau tidak dipecahkan ruyung mana kan dapat sagu nya" begitulah jugak dengan diri kita..

~Repekan oleh:H@ni~

Saturday, March 5, 2011

Pengumuman-pengumuman..


Memperkenal kan product baru dan antara yang terlaris di pasaran sekarang iaitu Nurich Lacto-Lite


Apakah itu Nurich Lacto-Lite?

Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dan dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambahkan bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.

Ramuan Lacto-Lite

Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisionaer makanan (agen antipengerakan) yang dibenarkan.

Bagaimana hendak minum Lacto-Lite?

Campur 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau and minum terus. Elakkan penggunaan air panas. Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara. Penggunaan Lacto-Lite nie untuk proses detoxification, so, it's really important for us to drink lots and lots of plain water...:)

Harga Lacto-Lite

Ada 25 sachets dalam satu kotak. Satu kotak hanya RM158.00.

Halal ker tak?

SUDAh tentu lah..tak kan saya nak jual produck haram kot. Memang terang-terang produk nie HALAL dear...:) So, jangan risau yer...:)

Lacto-Lite nie sesuai untuk siapa yer?

Sesuai untuk semua jenis kaum manusia kat atas muka bumi. Seriously. Especially, yang ader masalah susah sangat nak buang air besar. Means, kalau dapat membuang pon, macam tak lawas, and tak puas. Lacto-Lite nie memang sangat sesuai untuk breastfeeding mothers, sebab ramuan nyer takkan sesekali mengurangkan susu badan. Yes, Alhamdulillah, takder effect pun [kata izyan] boleh rujuk n3 die..

Lacto-Lite nie akan membersihkan usus kiter, so, after minum nie, akan kerap membuang air besar. Tapi, takder la sampai sakit perut. Lepas tue badan akan terasa lebih ringan...:) Kalau pengambilan Lacto-Lite secara consistent, lamer-lamer not only usus kiter bersih, tapi, kulit muker pon jadik gebus dan mulus, sebab toksin dah takder dalam badan kiter...:)

Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?

* Menyingkirkan toksin badan
* Menggalakkan metabolism
* Mengurangkan beban badan
* Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
* Membantu dalam penghadaman
* Membantu melegakan sembelit
* Membantu sintesis vitamin

Percaya atau tidak, our leader yang terulung, CDM Kak Ana berjaya mengurangkan berat badan from 98kg hingga 68kg dengan minum Lacto-Lite dan pemakaian Premium Beautiful secara consistent. So, Lacto-Lite nie memang sangat sesuai for those yang ader weight issue and memang akan melengkapkan Premium Beautiful dengan lebih sempurna... believe me coz saya antara pengguna nya :)

Jangan takut untuk minum Lacto-Lite nie yer sebab, Lacto-Lite langsung tak mengandungi herba atau kimia yg bersifat Laksatif (julap). So, takkan buat kiter sakit perut atau cirit birit...:)

So, aper lagi you all? Sesiapa yang berbadan besar, gempal, weight issue is bukan satu issue lagi. This is your chance nak tampil cantik dan sihat dengan lebih berkeyakinan...:)
ini gambar CDM Kak Ana [berbaju pink]
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
CDM Kak Ana a.k.a Ratu Lactolite pada 21/2/11 after mengamal kan Lactolite sejak Oct 2010

Sesiapa yang berminat boleh dapat kan dari saya.. Saya buat sepecial promotion harga sekotak RM 150 NORMAL PRICE RM 158. KALAU beli lebih dari sekotak saya bagi diskaun lagi..

Contact me Hani @ 019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com

~Repekan oleh:H@ni~

Friday, March 4, 2011

BERUBAH DEMI perubahan yang POSITIF

Saya dah lama cari peluang untuk tambah kan income.. Bukan lah kata saya tamak..tapi saya rasa dengan gaji yang saya dapat sekarang berapa sangat lah yang boleh saya bagi untuk mak dan ayah saya yang selama ini bersusah payah membesar kan saya…

Setiap bulan paling-paling banyak pun saya dapat bagi 2ratus sorang.. yelah dapat2 gaji pegi langsai kan segala hutang piutang....bayar kereta, segala bil2 semua..so apa yang tinggal?? Macam mana nak ada saving?? Kalau ada pun ciput sangat & selalunya hujung bulan je saya dah korek balik segala saving yang ada...

Extra income

Kalau boleh saya mahu penuhi impian mak ayah saya, dapat apa yang belum dieorang dapat atau pun apa yang mereka ingin kan..Tak payah yang besar2 lah..hari tu mak saya bagitau yang die bekenan ngan langsir rumah jiran..Tapi alahai saya tak mampu nak hadiah kan kain langsir seperti itu..Dalam hati saya sangat tekilan sebab bukan lah mak saya nak belian ke emas ke..Cuma nak beli kain langsir jek pon..


Ayah dan mak saya sudah tua dan saya tak mahu mereka bekerja susah-susah membanting tulang lagi seperti dulu. Saya malu sebenar nya dengan orang sekeliling bila mereka tengok ayah dan mak saya masih bekerja membanting tulang walhal anak-anak mereka sudah pun bekerja..Lagi saya terasa bila apa orang2 yang mulut leaser menyindir “Hai duit anak-anak bagi tak cukup ke masih keje lagi ni..” Bertitik tolak dari situ jugak saya nekat untuk merubah kehidupan saya dan keluarga kepada yang lebih baik.. tak kisah walaupun terpaksa keluar dari zon selesa untuk sementara.. sebab saya tau, zon selesa yang saya ada tu hanyalah sementara kalau saya tak berubah 5 tahun yang lalu & 5 tahun akan datang.. sebab cabaran mesti akan datang.. jadi saya pikir sendiri, "aku yang nak berubah ikut keadaan atau keadaan berubah ikut aku..?".. tapi memang confirm lah keadaan takkan berubah ikut kita, betul tak?

Hari-hari saya search mencari bagai mahu menambah kan pendapatan, saya sentiasa cari peluang..Rata-rata mengatakan the best rezeki is from BERNIAGA.. Yes itu memang sudah di akui.. Hadis Rasulullah S.A.W juga ada menerang kan “9/10 rezeki datang nya dari berniaga…”

Saning untuk diri sendiri & Family

Dari dulu selalu meleleh air liur baca blog orang yang berduit.. diorang shopping sakan & boleh pergi ke oversea merata.. teringin nak macam tu..yelah masa kekecik dulu memang lah tak merasa..so kengkonon dah keje sendiri dah pegang duit sendiri ni nak lah jadi macam tu.. Tapi dah keje dekat 5 tahun ni xdek pon dapat macam tu.. Kalau bab-bab shopping tu boleh terima lagi, sebab sedar sape diri ni kan..so beli barang yang bese2 jek lah.. ehehe.. tapi part jalan-jalan tu memang la tak tahan.. alangkan dalam negara pun payah nak berjalan kecuali balik kampong, pegi yang dedekat jek.. tapi "diorang siap boleh honeymoon 3 kali setahun, siap boleh babymoon lagi.. hishhh.. saya???" huhu.. Pikir balik sorang-sorang sambil tu mata baca blog orang meleleh air liur baca.. "ishh.. bestnyerrr tengok dia camtu.. heaven nyerr.. kalau lah saya dapat macam tu.. bila la nak dapat peluang macam tu.." dreaming sesaje tak kan nye dapat.. Aduhhh.. sampai bila la kita nak jadi penonton nie..


Holidayyyyyyyyyyyyy freeeeee


shoping2

Bila jumpa peluang dalam biznez nie, memang saya betul-betul amik. Saya tak toleh ke belakang lagi.. sebab saya tahu masa tu Allah dah bukak pintu hati saya untuk berubah..Ye lah saya suvey pasal biz ni bukan sehari dua makan tahun jugak lah..dan pada sesapa yang masih ragu-ragu PECAYA lah..saya dah kaji..dari produk sehinggalah pelan peniagaan..semua saya dh teliti..thay why lah masa saya set appointment dengan sifu saya Cik Puan Fazi saya terus decide yang saya nak dengar pelan peniagaan sekali.. dan masa tu saya tau, "Ok this is it..! Ini lah cara untuk aku dapat rasa macam mana diorang orang kaya tu rasa.. gi jalan sana sini & senang.". Bila saya dah nampak cara tu, uishhh memang tak pikir panjang, terus sign up buat biznez.. Tak nak lagi jadi penonton..! Tapi nak jadi pengubah hidup sendiri..! Bukan untuk orang lain pun.. tapi untuk diri saya & keluarga saya.. dan dari situ lah saya makin semangat nak majukan diri. Saya tak nak usia makin banyak, tapi tak banyak perkara yang berubah.. saya rasa hidup saya hanya lah sia-sia..

Alhamdulillah.. sekarang saya dah mula merasai kenikmatan setelah saya tinggalkan sekejap zon selesa.. bukan kata buat biz tak selesa.. tapi hujung minggu saya banyak diisikan dengan benda yang bermanfaat & menguntungkan.. saya tetap punya masa dengan keluarga.. tapi bila saya kena buat apa yang saya kena buat, saya buat bersungguh-sungguh.. kalau dulu mengadap blog orang meleleh air liur, sekarang saya akan pasti kan tak lagi.. dan paling utama.. kalau dulu saya susah hati sangat-sangat tak da saving dan sentiasa berkira-kira sekarang saya pasti kan setiap bulan saya mampu tersenyum lebar sebab gaji saya 2 kali sebulan & saya juga akan pastikan yang dari partime akan jadi fulltime.


Ambil berkat touch kunci kereta baru PH[Baru 3 bulan dah mampu pakai cik city]

Saya cedok dari blog sifu saya:

Sekadar renungan..
Ramai yang merungut harga RON95 & RON97 naik.. saya teringat lagi seorang tokoh cakap, memang dalam tempoh 10 tahun kita akan bertemu titik permulaan.. maksudnya, pada awalnya kita dalam proses membangun, dipertengahan kita berada di puncak kejayaan, keselesaan tapi semakin hampir kita pada tahun ke-10, kita mula rasa kejatuhan dan akan berada di bawah semula di mana kita kena mula semula proses membangun.. baik dari segi tamadun atau ekonomi..

Tapi kita nie nak merungut je ke? Salahkan itu & ini.. jangan bersungut sebab tak ada gunanya.. apa yang kita boleh buat..?

...anda mungkin sedih jika anda gagal,tapi anda sebenarnya lebih menyedihkan jika tidak mahu terus mencuba...

"Kita yang nak berubah ikut keadaan ATAUPUN keadaan berubah ikut kita..?"

Takkan keadaan nak berubah ikut kita.. kan?Salam sayang dari saya..



For those yang interested to know, set your appointment I and my sifu will tell you the secret.

Contact me HANI @ 019-7311 798 OR hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, March 2, 2011

Yang Cantik tu lah yang biasa nya kita suka kan???

Salam peluk cium korang.. hollaa lamenya saya tak update blog kan.. ada yang tunggu2 n3 saya ke?? Ehee sesekali perasan aci kan..[sorry la kalau ada pemerhati yang benci dengan saya.. ]

Kesibukan hidup membuat kan blog saya terabai seketika..insyallah lepas ni saya akan cuba untuk update sebaik mungkin… thanks pada yang masih sudi jenguk2 jalan2 disini.. saya sungguh terharu bila saya tahu ramai juga silent reader saya..


Ok2 n3 kali nie saya nak share something pasal PB ngan korang..bukan sebab saya menjual PB so saya promote kaw2..owh itu tak betol saya hanya mahu kongsi berkongsi dengan apa yang sudah saya dan pemilik PB alami.

Sape tak nak cantik, sihat dan anggun kan?.. betol tak korang??



Premium Beautiful digilai ramai, dari golongan kerabat diraja, celebrity dan mahu pun orang2 biasa..


Ramai mengatakan Premium Beautiful MAHAL. Remember good thing doesn't come cheap. Ini sangat TEPAT


here's why..


Sebab nya PB datangnye dari 4 buah negara maju : JAPAN, US, GERMANY AND TAIWAN


PB juga mengandungi Far Infrared Rays dalam bentuk bio ceramic : Tourmaline blend into nano particle..


ONE AND ONLY CORSET IN THE WORLD THAT OFFER LIFETIME WARRANTY!!cecita mana brand yang sama macam ni??? ;)


and actually kalau nak tulis pasal PB takkan habis... sebab terlalu2 banyak benefits dia!


eheemmm sila layan gambar ni dulu….


Cik Puan Fazi my sifu

Anyway I just nak share to those yang rasa2 tak mampu kami ada plan pembayaran PB secara ansuran melalui RHB Easy! yes it is soo easyy!! hoyeaaa


Where you got to enjoy special rate (PB member's price) with RHB Easy. You can visit RHB Kiosk at any Tesco outlets.. senang je bawak ic no documentation required! Kalau ada cash and credit card lebih baik :) Ape2 pun the choice is yours bebeh... up to you..[No paksaan]


* CASH REBATE ENDING 30th March 2011!!! HURRY book your magical corset today!! Waived RM600 off!! Jangan tunggu lagi.. Yang bulat tak kan datng bergolek dan yang pipih tak kan datang melayang!!

FOR THIS MONTH special promotion
Beli PB saya akan bagi 1 kotak Lactolite or 1 kotak Herba Maharani secara percuma



"Untuk berubah kita tak perlu tunggu tapi rebutlah peluang yang datang.."

"Berubah lah kalau kita mahu kan perubahan.."

Contact saya Hani 019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com
Free consultation & demo..set your appointment now..

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails