Sunday, March 20, 2011

Appointment owh appointment

Allhamdulillah saya bersyukur jalan yang telah Allah tunjuk kan kepada saya.. Dari sehari kesehari tak menang tangan saya memenuhi permintaan customer dan juga yang berminat dengan business Premium beautiful ini..Syukur sangat-sangat..

Kalau dulu saya asyik berkira-kira untuk memiliki apa yang saya idam kan tapi kini saya sudah boleh memiliki apa yang saya mahu kan tanpa rasa risau lagi.. Setelah sekian lama saya idam-idam kan kini ia sudah menjadi milik saya.. siap mimpi-mimpi lagi..
apa agak2 nya yek? eh rasa nye korang dah tau kot... ;)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



inilah yang saya dok bising2 dalam facebook tuh.. [sorry la kalau ada yang menyampah baca status saya.. maklum la org jakun x pernah dapat]


Semua nya selepas saya membuat keputusan untuk jadikan Premium beautiful as my side income.. Side income saya sudah melebihi gaji hakiki pulak tuh.. sape tak mahu kan.. bukan susah sangat pun.. minimum sehari kita spend masa 2 jam sahaja dan kita bukan buat solo-solo.. Leader sentiasa ada bantu kita.. macam saya kemana sahaja saya pegi jumpa klient sudah pasti leader saya ada bersama.. Tak perlu risau sebab kita hanya perlu ikut dan buat apa yang leader bagitau sahaja.. hasil nya sudah tentu-tentu akan jadi seperti BELIAU.. sebab beliau sudah dahulu melaluinya dari kita..


xpecaya??? meh sini datang jumpa saya.. pada sapa-sapa yang masih tercari-cari side income atau pun peluang untuk buat extra money let's joint me in our group.. i and my team will guide you until you get want you want... believe me.. my sifu dah bukti kan xpecaya boleh rujuk berita harian khamis lepas [17 march 2011 dalam ruangan ratu page 26]
boleh rujuk disini hanis blog dan berita harian



So for those yang interested dengan Premium Beautiful or business what i'm doing

Set your appointment now!!!!!!!!!!!!!! for those yang duduk area Johor Bahru especially during Weekdays after 6pm saya AVAILABLE

Nota tumit kaki cik senyum~Saya sibuk kecoh2 dalam blog mahu pun Facebook pasal this business dan jugak PB bukan kerana saya mahu menunjuk-nunjuk..langsung tak de niat macam tu.. saya sekadar mahu berkongsi jika ada yang berminat atau pun ada antara korang yang memang sedang tercari-cari peluang perniagaan atau pun produk yang boleh membantu masalah korang..

saya harap sangat tak de yang terasa hati dengan apa yang saya buat ini.. saya tak da niat untuk memperlekeh kan mahu pun mengutuk orang.. saya bercerita dengan keiklasan hati atas niat mahu berkongsi. Jika ada bahasa saya yang menginggung hati dan perasaan korang saya dengan rendah diri memohon ampun dan maaf..


~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails