Wednesday, April 27, 2011

Kisah Kasih Alia muncul kembali

Salam peluk cium koranggggggggg

lama giler saya tak update kan.. sorrrrrryyyyyy beribu-ribu lemon kalau saya buat anda tertunggu2 update dari saya.. aceeehhhh budget fames amos fulak..

0k kali ni saya nak cerita pasal kawan saya si ALIA ni ha.. ingat lagi tak korang dulu saya penah tertulis eh silap kepoh-kepoh kat sini pasal kawan saya ALIA tu kan sila rujuk sini ya korang.


Buat pengetahuan korang Alia nie dah nak jadi bini orang dah..keh3.. diam x diam kita dah nak belanja semua orang makan nasik minyak dah..[kalau alia jemput la kn..]. Kalau dulu saya pernah cerita yang kisah cintan cintun si alia di permaikan..


Buat pengetahua koranggg Alia bakal berkahwin dengan Kamal [bukan nama sebenar] lelaki yang saya cerita kan dalam n3 ini. Jodoh pertemuan di tangan tuhan..Jauh mana pun dia berlari.. Ceruk mana pun dia menyorok kalau Allah dah tentu kan itu jodoh dia maka bersatu lah mereka..


Dua tiga hari lepas saya ada jumpa Alia, semenjak dua menjak ni kami sudah jarang ketemu.. Memasing sibuk dengan urusan memasing.. Tapi itu tidak bermakna hubungan kami sebagai kawan renggang..

Masa saya jumap beliau saya tengok banyak jugak dah berubah pada minah ni.. Bukan setakat bentuk badan tapi dressup juga sedikit sudah up to date.. but i loikke nampak gaya seorang wanita anggun gituh.. maklum lah sudah berpunya.. tambah lagi bakal melangsung kan majlis raikan cinta beliau bertambah-tambah la ayu..dalam hati saya terlintas sedikit kecemburuan tegok Alia yang sekarang...

So saya ape lagi, x lepas kan peluang langsung semua saya korek sedikit demi sedikit.. saya teruja betol nak tahu apa yang dh terjadi dengan si Alia ni..hehe..


saya: Makcik apesal ko nampak lain?
Alia: Apa yg lain?? aku terlalu cantik kan??hahhahahaa gelak syaitoon die keluar sudah]
saya: Please lah jgn nak ferasan owh
Alia:Please..please kamu jgn nakal..lalalalala<--lagu alif satar kot [Alia nie pantang kalau boleh setiap pekataan yg keluar dr mulut org habis semua nye nak di kait kn dengan nyanyian yg tah pape jek...]


so sesi soal selidik berjalan dengan jaya nya.. semua rahsia Alia sudah ada dalam handbag saya..sape mahu sila buat appointment dengan saya segera..kalau tak maap saya makan sensorang la jawab nya..hehe


Hari tu Alia ada jugak tanye saya beberapa soklan and jugak mintak pendapat saya ada yang saya tak dapat nak jawab saya mintak koranggg tolong bagi saya jawapan nye boleh tak???


Situasi 1: Kalau korang keluar dengan Bakal somi korang tetiba jumpa kawan perempuan bf/bakal somi korang lalu si lelaki tadi borak tak henggat dunia tanpa hirau kn Bakal wife die. Salah ke kalau bakal wife ni JELES ??


Situasi 2:Apa yang korang rasa kalau dapat tau bakal somi korang contact ex-gf dia tambah-tambah lagi masa besday si ex tuh+lama pulak tu<-----Kalau saya lah..Even setahun sekali pun mak tetap jeles nyaahhh..Ye lah wish2 dlm Fb ke sms ke cukup la kan..xperlu kot nak gayut lelama ni..itu yg buat mak sentapppppp.. Giler jeles tahap gaban kan saya.. tapi i jeles bertempat whatt...kan korang kan??korang mcm mana???

Alia bagi tau saya die memang jeles tahap kuasa kuda ku gagah berani punya untuk situasi 2..saya faham sebab apa Alia jadi macam tu sebab dia takut sejarah lama berulang kembali..



Apa pendapat koranggg??? need your help.. nanti kang saya suruh Alia belanja makan nasik minyak yek..hehe ;)




Ha hambek lah korang muka lebar saya yang sampai tak muat frame nie bak kata musuh ketat saya tu ha.. feeling korang rindu gilerr ngn muka seposen saya ni ;)






~Repekan oleh:H@ni~

Bila Diri Di Sayangi

saya nama kan dia Ms K (^_^)


Terdengar bisikan mesra
Kalimah keramat bermentera
Bermulanya siang berakhir malamku
Tak akan kujemu menyebut namamu
Tiada batasan waktu
Tiada tempat mu tertentu
Di gunung di lembah, di darat, di air
Siapa pun hamba, keikhlasan doa, keagungan kasih
Merubah takdir

(Korus)

Bila ku sedari diri disayangi
Langkah kaki ini semakin berani
Bila terkeliru ku ucap namamu
Terasa diriku kembali dipandu
Engkau yang pertama tiada akhirnya
Aku dalam kegelapan engkaulah cahaya
Izinkahlah aku menumpang di sini
Di bawah naungan kasih dan sayang mu
Ku berserah diri

Tiada batasan waktu
Tiada tempat mu tertentu
Di gunung di lembah, di darat, di air
Siapa pun hamba, keikhlasan doa, keagungan kasih
Merubah takdir..

(ulang korus)

keikhlasan doa, keagungan kasih
Merubah takdir..




Nota tumit kaki:Dedicated to you Incik SNAP.. saya mintak maap banyak2 lately emosi saya tah hape2 lah.. Mungkin kamu rasa rimas dengan perangai saya yang macam budak tecit ni kan.. ketahui lah bahawa sa nya saya JELES bertempat dan bersebab..oooppssss.. lalalala.. jgn marah.. kan dah mintak maap dah ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Perubahan tidak akan berlaku jika kita sendiri tidak mahu mengambil tindakan untuk berubah

Saya bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan business PREMIUM BEAUTIFUL ni dan juga di jodoh kan dengan seorang yang sangat berwibawa, supportif yang sanggup bantu saya tak kira siang mahupun malam..Terima kasih tidak terhingga kepada Beliau tak lupa juga pada pasangan ini Sekarang saya sudah merasai kemanisan nya..

Even baru 3 bulan buat business saya sudah mampu qualified kan diri untuk pakej melancong ke Hong Kong.Ini terbukti business ni sangat mudah di lakukan. Bukan setakat itu saya dapat gaji 2 kali sebulan dan yang paling buat saya seronok bonus saya tu di tengah2 bulan.. memang sesuai sangat lah kan. Yang buat lagi saya xcited BONUS ni melebihi dari gaji pertama saya pulak tu... ;)

Ada yang tanya-tanya rahsia saya macam mana saya buat dalam masa yang agak singkat saya boleh capai sehingga tahap itu.. RAHSIA nya sangat mudah, Ikut sahaja apa yang leader kita tunjuk.. confirm jadi sebab apa? sebab mereka dah dulu melalui nya dari kita..

With my Lovely sifu Cik Puan Fazi & My biz partner Atie..


Apa yang selalu saya tanamkan dalam otak saya, fikiran saya, memang jadi kenyataan.. betapa besarnya kuasa pemikiran kita yang Allah SWT berikan.. subhanallah..


Surat Dari Company[Lambat update org lain dh lama cerita pong kn]

Ucapan penghargaan

Jadual flight

Saya kini semakin hampir menuju ke arah FINANCIAL FREEDOM..

Saya yakin saya boleh..

Walaupun saya bukan seorang yang cerdik..

Walaupun saya bukan seorang anak orang kaya..

Saya mampu lakukan.. sebab saya percaya apa saja yang kita fikirkan itu lah yang akan terjadi..

Petikan dari buku Quranic Law of Attraciton yang ditulis olehRusdin S. Rauf....

"Surah Al-Mulk ayat ke 15 menjelaskan, Dialah (Allah) menjadikan bumi bagi kamu yang mudah dijelajahi. Tuhan memberi keyakinan kepada kita yang hidup ini mudah. Kita tidak perlu berfikir mengenai kesusahan dalam hidup. Kita mesti yakin kehidupan ini mudah. Kemudian, Tuhan menyambung ayat-ayat di dalam al-Quran, Jelajailah! Maksudnya, kita diperintahkan berusaha dengan penuh semangat ataupun dengan keceriaan iaitu kita yakin hidup ini mudah. Apabila kita mengaktifkan hasrat ataupun rasa ceria ketika berusaha mencari rezeki, bermakna kita mengizinkan kelimpahan rezeki memasuki hidup kita." - muka surat 9 & 10..

Saya percaya, bila hati kita terdetik untuk melakukan perubahan ke arah kebaikan, seperti keinginan untuk menukar hidup ini dari biasa ke luar biasa, Allah memberikan petunjuknya.. tinggal kita saja untuk mengorak langkah..


Jika antara ANDA yang mahu jadi seperti saya.. Welcome to Our Group..
Contact me Hani 019-7311 798
or
email: hanie_smiles@yahoo.com



~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, April 26, 2011

Rahsia Mu kini Milik Ku-PREMIUM BEAUTIFUL + LACTOLITE

Tahukah anda bahawasanya dalam badan anda ada 20 kali ganda jumlah bakteria berbanding jumlah total sel-sel badan kita? Bahkan pada waktu tertentu anda mempunyai jumlah bakteria dalam badan yang lebih banyak daripada jumlah total semua penduduk di bumi ini. Jadi selepas ini bila kita timbang berat badan sentiasa kita kena ingat bahawa 1 pound ( 1/2 kg ) sebenarnya

bukanlah berat anda tetapi berat bakteri-bakteria yang menghuni usus kita. Fakta ini mungkin membuatkan kita rasa ngeri tetapi kebanyakan bakteria ini sangat penting untuk kesihatan kita.

Probiotik merupakan organisma yang menyumbang kepada kesihatan dan keseimbangan dalam saluran pencernaan. Probiotik juga biasanya merujuk kepada bakteria baik yang apabila kita memakannya ianya dapat mengekalkan kesihatan usus dan dan membantu dalam melawan penyakit. Usus yang sihat sepatutnya mengandungi sekurang-kurangnya 85% bakteria baik untuk mengelakkan kolonisasi mikroorganisme pembawa penyakit seperti E.Coli dan salmonella.


Kajian terbaru menunjukkan pentingnya untuk kita mengambil makanan tambahan yang mengandungi probiotik. Ini kerana bakteria baik di dalam usus kita banyak yang musnah disebabkan air berklorin dan berflorida, antibiotik dalam makanan, serta pil pencegah kehamilan. Antibiotik dalam makanan yang kita makan telah memusnahkan bakteria baik dalam usus


Antara fungsi penting probiotik ialah:

a) Mencegah daripada pertumbuhan bakteria yang jahat.
b) Meningkatkan proses penghadaman dan penyerapan vitamin.
c) Meningkatkan sistem pertahanan tubuh (immune system).
d) Membantu menghasilkan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh tubuh.
e) Mencegah kanser usus

TAHUKAH ANDA PERANAN usus bukan sekadar sebagai tempat salur laluan makanan sebelum dikumuhkan, malah ia berperanan sebagai barisan pertahanan penting tubuh terhadap bakteria berbahaya. Kesihatan usus akan mempengaruhi penyerapan zat daripada makanan dan ini tentunya memberi kesan kepada kesihatan tubuh yang juga mempengaruhi kekuatan sistem ketahanan badan.

Menurut Penyelidik Kanan, Institut Penyelidikan Mikrobilogi Yakult, Dr. Takuya Takahashi, probiotik merupakan bakteria yang bertindak membantu mengekalkan kesihatan dan ia bukan saja membantu fungsi pencernaan serta mengurangkan kehadiran organisma berbahaya.

Secara umumnya, probiotik melekat pada dinding dan menghuni saluran gastrousus. Ia berperanan memperbaiki masalah usus seperti kembung, cirit-birit dan sembelit yang disebabkan mikroflora usus yang tidak seimbang dengan mengeluarkan anti infektif protein untuk melawan patogen. Kini satu produk terbaru dan terlaris NURICH LACTO-LITE ternyata mampu menyelesaikan segala permasalahan ini.







Apa tu NURICH LACTO-LITE yer??

*NURICH LACTO-LITE adalah yogurt kultur hidup & inulin menggabungkan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman

*NURICH LACTO-LITE sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeri meningkatkan lagi keberkesanan probiotik.

*NURICH LACTO-LITE tidak menyebabkan kekejangan perut mahu pun cirit birit.

Testimonial dari pengguna: "Memang lancar buang najis, perut kempis terus. Tapi tak sakit perut atau senak ke apa..Best!"

Packaging yang ringan dah mudah dibawa ke mana-mana, di dapati dalam bentuk sachet.

Keunikan
1. Tahan terhadap asid perut & garam hempedu
2. Keupayaan hidup & mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
3. kebolehan melekat pada sel usus dengan baik
4. di iktiraf oleh FDA sebagai Generally Recognized as safe

Bagaimana LACTOLITE membantu ANDA??
1. Menyingkirkan Toksin dalam badan
2. Menggalakkan metabolisme untuk mengurangkan berat badan dan pertumbuhan bacteria baik
3. Membantu dalam penghadaman, melegakan sembelit, Bantu sintesis vitamin

Cara minum: Bancuh kan 1 paket lactolite kedalam 200ml air suam/sejuk dan minum(boleh juga ditambah didalam jus buah buahan).Sehari minum sepeket sama ada pagi atau pun malam.Untuk kesan yang terbaik, minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari


TESTIMONIAL PENGGUNA LACTOLITE A.K.A RATU LACTOLITE CDM SITI ROHANA





Gambar CDM Kak Ana (Tengah) tahun 2009





Gambar CDM Kak Ana lagi (Tengah) tahun 2009



Gambar Kak and & Abang Lan terkini April 2011 masa trip perth




Gambar Kak and & Abang Lan terkini April 2011 masa trip perth nampak muda belia je kan ;)

Rahsia KAK ANA minum Lactolite & Wearing Premium Beutiful secara KONSISTENT



DAPAT KAN NURICH LACTOLITE+ PREMIUM BEAUTIFUL ANDA DEMI KESIHATAN DIRI
Contact me Hani 019-7311 798 0R email:hanie_smiles@yahoo.com

1 KOTAK=25 SACHET SEHARI 1 SACHET
1 KOTAK RM158 For my beloved followes reader sila sebut kata kunci ini “DA BOOM” anda akan dapat special Price RM 150 untuk kotak pertama bagi kotak kedua dan seterus nya RM145 DAN Untuk PREMIUM BEAUTIFUL Juga akan dapat special harga. For those yang beli cash saya akan bagi PERCUMA SEKOTAK LACTOLITE.

APA TUNGGU LAGI.. KEADAAN TAK AKAN BERUBAH KALAU KITA SENDIRI TIDAK MAHU MENGAMBIL LANGKAH UNTUK MENGUBAHNYA..

fikir-fikir kan.. Salam sayang semua.. ;)

Cepatttttt selagi saya bermurah hati ni..INGAT KATA KUNCI "DA BOOM" ;)

RECOMMENDED!!!

sumber rujukan disini

Saturday, April 16, 2011

Misi di hari sabtu


Pagi ni gigih bangun seawal pagi.. Gerak dari rumah juga awal, lebih awal dari hari hari bekerja.. Konon nya nak menunaikn misi membuat pasport..tapi misi saya tidak berjaya, hari ni pulak lah xboleh bikin, ada majlis apetah rela tu bagi tau.. Aiisshhhh...Huwaaaa nampak nya memang lah saya kena berlari membuat nya time weekdays nanti, terpaksa la cilop sekejap.. Bukan sengaja la boss saya xdan dh ni, kena submitt potostat pasport kat stokis secepat yang mungkin.. Kalau tak nanti tertinggal lah saya..Owh no no no.. Setelah berhempas pulas fight untuk nye tak kan mau di lepas kn begitu sahaja..


Rasa tak sabar nak tunggu bulan JUNE nie.. Macam mana lah agak nya nanti yek.. Mahu saya menangis kegembiraan disana nanti kan..pestime dapat gi obesea secara percuma and yang kesiannya pestime jugak dapat nek kapal terbang..hehe.. Alhamdulillah rezeki Allah bagi, saya tak sangka jugak dapat.. Masa mula-mula saya buat business premium beauiful ni saya tak mimpi pun nak dapat bercuti even fazi bagi tahu company akan bagi trip melancong 3 kali setahun secara FOC.. Dalam hati saya terdetik.. Boleh kah saya buat.. boleh ke saya dapat??Masa dah nak closing pakej HK ni saya masih jauh lagi..ikutkan logik akal memang saya dah tak sempat nak kejar.. Tapi fazi and Hanis bagi kepercayaan pada saya yang saya boleh buat.. Saya boleh dapat.. Berbekalkn kepercayaan yang mereka bagi saya bangkit.. Kalau orang luar dah boleh bagi kepercayaan pada kita kenapa kita tak percayaakan kebolehan diri sendiri kan.. Alhamduillah Allah merestui usaha keras saya.. Akhirnya Saya bukan dapat melayak kn diri ke HK malah BONUS saya bulan itu jugak lebih dari 2 bulan gaji saya.. Alhamdulillah.. Syukur pada mu ya allah..


Lepas nie target untuk rakan kongsi pulak dan juga bakal biz partner baru, saya akan bantu mereka mendapat apa yang mereka mahu kan.. Saya aka pastikan mereka juga akan di terbang kn ke VENICE november nanti... Yang lain kalau nak ikut pun boleh..Sila Contact saya ye :)

Sent from hani's iPad

Wednesday, April 13, 2011

Sedikit INFO untuk anda ketahui

Premium Beautiful Why So Expensive? Premium Beautiful corset is not an ordinary type of corset. Many has experienced the miracles of Premium Beautiful! PB is a luxury lingerie + slimming corset + health corset. You get 3 benefits in one set of Premium Beautiful. Many people want to own a Premium Beautiful set but many still think that the price of Premium Beautiful is so damn expensive. Mahal giler kan?

The normal price for small size set is RM2,400 and big size RM2,600 . Wah! Riban riban ni..korset apa ni sampai ribuan ringgit?????


If you noticed, expensive products are usually HIGH QUALITY products. Macam designer bags (LV, Prada, Channel, Anya Hindmarch etc) pun harga riban-riban juga. Ada yang sampai puluhan ribu! Why so expensive? Because they’re specially made high quality bags! So its same like PREMIUM BEAUTIFUL




Premium Beautiful set



FIR Fiber in Premium Beautiful Do you know how the FIR fiber in Premium Beautiful corset is made? What is the material used to create the FIR fibre? The FIR fiber in Premium Beautiful corset is specially made from a very precious gem, TOURMALINE. Tourmaline is a mineral crystal which has been proven to emit natural far infrared (FIR) rays. Research shows that Tourmaline promotes animal and plant metabolism. It also helps to improve circulation, relieve stress, increase mental alertness and strengthen the immune system (Niwa Institute for Immunology, Japan,Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8). Tourmaline crystal are crushed to extremely small pieces and weaved into fibers of Premium Beautiful corset.


Batu tourmaline

Around 1986, it was found in a research station in Japan that, even though tourmaline was broken down in smaller pieces, a positive and a negative electrode existed on both end of the crystal, and the electrodes never disappeared unless tourmaline was boiled near 1000°C. Tourmaline crystal is not cheap and the process of weaving the Tourmaline into the FIR fiber required some patented technologies from Japan. So, it explained why Premium Beautiful corset seems to be expensive.

Cantik kn batu tpurmaline ni



Benefits of Tourmaline


 Detoxification


 Helps aid fat loss


 Reduces water retention


 Improves blood circulation


 Expels unnecessary waste


 Helps cleanse the liver and kidneys


 Helps heal skin disorders


 Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression


 Relief from acute and chronic illnesses


 Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies  Reduces lactic acids and free fatty acids.


Far infraRed is a form of safe radiated energy given off by Tourmaline. Its energy penetrates, warms and increases the blood flow at the point of contact. It is most helpful for its capacity to break down (and relax) water and waste molecules for easier release of toxins. The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism. Premium Beautiful contains Tourmaline which is a precious crystal. We know that crystals have been used since ages ago to helps to strengthen our immune system, energize us, and heighten that feel-good feeling of emotional well-being. So, wear Premium Beautiful and your body is wrapped in precious crystal with healing properties!



Interested? Contact me your truly Premium Beautiful Agent Hani-019-7311 798 or email hanie_smiles@yahoo.com atau http://haniesmiles.blogspot.com/ ~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, April 5, 2011

RAJA BUAH KINI KEMBALI

Dulu buah ni ikut musim biasa nya setahun sekali je berbuah.. tapi sekarang ni zaman dah berteknologi jadinya saya rasa raja buah ni macam sepanjang tahun jek berbuah.. masih boleh didapati sepanjang tahun.. Tapi kalau pokok kat rumah saya dia memang tak de lah berbuah sepanjang tahun.. still setahun sekali jugak lah...


Tiap-tiap tahun bila sampai musim raja buah nie punya time keadaan kat kampung saya sangat lah sibuk.. terutama kat lorong rumah saya, sebab apa?? sebab lorong rumah saya tu lorong untuk orang lalu lalang pegi kebun buah, so tidak kira siang malam ada je orang lalu lalang pegi kutip hasil dieorang..

Pendek kata lorong rumah saya akan jadi tumpuan para peraih raja buah mahu pun pemborong kecil dan bosar-bosar punya.. ;)

meh la layan gambar-gambar yang sempat saya mintak adik lelaki bongsu saya ambik kan ni ha..biar gambar yang mencerita kan semua nya..LAYANNNNNNNNNNNNN
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Menanti masa untuk jadi mangsa


Masih belum mahu gugur


Kretip sungguh ayah dan adik saya ni

Ini lah pondok durian main-main hasil usaha ayah saya

Depan rumah saya adalah menjadi port pemborong durian berkampung..sesak jalan waktu pagi kat sini dengan pelbagai kenderaan dari yg sekecil beskal sampai lah ke lori bosar.


Timbunan bakul2 sebelum disisi durian

Ini mangsa keadaan untuk saya ngap ;)


Adik saya sebagai mangsa untuk bukak kan durian saya





Nyummy2..sedappppppppppppppp ya ampunnnnnnnnnn


Nota tumit kaki cik senyum: Menikmati raja buah ini di kampung halaman sambil menikmati angin sepoi2 bahasa di pagi hari amat lah siyokkkkkk.. moh la ke kampung saya kalau nak rasa ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Monday, April 4, 2011

TUTORIAL HOW TO WEARING PREMIUM BEAUTIFUL

Salam korang.. setelah sekian lama saya tak update blog kesayangan saya ni..mintak maap sangat-sangat pada yang request-mintak saya buat tutorial cara pakai PB.. Saya memang dah lama buat tapi tak abis taip dok teperap dalam draft aje.. Jadi ini serba sedikit tutorial yang dapat saya buat.. kalau ada yang masih kurang jelas sila lah bagitahu saya..

Bagaimana cara nak pakai PB?Meh sini saya buat tutorial bedasarkan pengalaman dan pengetahuan yang saya dapat dari sifu2 saya..


cara pakai Long Girdle

1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girder dah berada dalam kedudukan kemas,Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.

cara pakai Long Bra


1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.









cara pakai Waist Nipper

1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.

2. Pasang kesemua cangkukPerbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).


3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan pinggang meramping)

Pemakaian Set PB yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set PB ni selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus.


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails