Tuesday, July 19, 2011

HOT DEAL


hOlla lama tak berupdate blog kesayangan saya nie.. kesibukan membantu rakan-rakan. owh ya just new update company dh launch produk terbaru & terhangat di pasaran. Kalau dulu Long bra sekarang dah ada short bra fungsi adalah sama mcm long bra cuma die punya rupa bentuk pendek sikit lah



Permintaan Premium Beautiful now a days memang like hot cakes.. letak je habis..letak je habis.. sampai kena masul waiting list gituh.. Alhamdulillah perkongsian kami sampai kepada anda semua.. Kehidupan sekarang ni kita lebih terdedah kepada banyak penyakit dan kalau ada benda yabg boleh prevent why not kita ambil kan.. tak kan dah sakit teruk2 besok baru nak cari ubat.

Saya ingat lagi kata-kata seorang teman yang share dengan saya masa dia dapat tau yang diri dia kena kanser payudara. Dia kata kalau ada duit banyak mana pun tak boleh nak beli pun kesihatan kita tu. Kalau dah kena potong dah tak de ganti, tak kan tumbuh yang baru. Kereta kalau rosak ada speare part mahkota wanita ni kalau dh potong dah rosak tak de ganti nya. Bagi yang dah kawen (kes kawan saya ni dia dah kawen) suami bila isteri sakit dah tak "best" dia boleh cari lain.. boleh cari ganti.. kita perempuan ni?? nauzubillah...

Sorang lagi cerita masalah diri dh kawen dekat 2 tahun tapi belum ada rezeki dapat cahaya mata. Banyak usaha dah di lakukan..Jumpa pakar, makan ubat-ubatan, macam2 lagi lah.. sakit telinga menahan bebelan orang tanya bila nak dapt anak?dah ada anak ke belum?? Akhirnya dia mencuba set Premium Beautiful + Maharani. Alhamdulillah dengan izin Allah dia di sah kan mengandung.

Premium Beautiful di reha 70% utk kesihatan & 30 % kecantikan. Dan apa yang di tawar kan memang sangat berbaloi. Nak demo/free trial boleh contact agent/ Franchise Manager saya


Azie
012-7970 351
[Tangkak/Muar/Segamat/melaka]


Atie
017-7107 936
[Perling/Pasir Gudang/Skudai/JB]


Elly
017-3470 400
[Sandakan/Sabah ]


Eta
012-7725 651
[Masai/Pasir Gudang/Simpang Renggam/Pontian/JB]


Ann
012-6184 203
[Bangi/Pasir Gudang/Ulu Tiram/Tebrau/Seri Alam/Tangkak]


Aida
013-7032 249
[Melaka/Seremban/Shah Alam]


Anis
017-9395 814
[Putrajaya/KL/Selangor/Kelantan]


Dayah
012-2404 534
[Perling/Bukit Indah/Nusajaya/JB]


or
ME
Hanie: 019-7311 798
email hanie_smiles@yahoo.com


Semperna nak raya ni saya ada buat sedikit PROMOTION ANTARA NYA:-

1.Diskaun up to Rm200
2.Free perfume for hari raya from escada+burberry
3.Hamper hari raya
4.Duit raya juga akan di beri sekira nya anda memperkenal kan rakan/buyer kepada kami
RM50/set

*Terms and condition apply

Cepat sementara stok di tangan masih ada..10 terawal akan dapat special hadiah dari hong kong ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Friday, July 8, 2011

my 1st FOC TRIP -HONG KONG day 2


Mood Hong kong x habis lagi korang.. banyak lagi benda tak cerita.. layan kan aja lah gambar2 nie ya.. 2 day full day kami kat Disneyland mcm2 aktiviti ada dalam ni.. memang seronok.. Tambah lagi pegi dengan kawan2 double happy la kan..


Later saya update cerita2 lagi ya..



Breakfast before pegi DISNEYLAND


Posing memosing sebelum masuk disneyland wif my sifu Fazi


Tiked ke disneyland Hong Kong!!!!!!

Mood gumbira..hooyeeeaaa

Here i come..welcome HONG KONG DISNEYLAND


Sempat posing depan entrance disneyland.. Day 2 baju tema group HANIS HAIZI warna biru, so senang sikit nak kenal mana groub kita kan..maklum lah 2 bus hanis bawak utk trip HK ni..







GROUP PHOTO.. memasing tk lepas kan peluang, memasing tersenyum gumbira ;)

Us wif our gread leader HANIS HAIZI & FAZI

The hunny bunny..ahakz


Comel betol winne nie.. dah la aksi die buat kami gelak guling2..manja gituh ;)


Our groub yang dari JOHOR..


Lunch time, bila dah penat jalan2 kita makan dulu ;)



Love in the air

Sesi yang tak akan dilepas kan adalah aksi melompat-lompat


Prade in action.. semua watak2 kartun kita dapat tgk live


Ramai gila org time nie, memasing teruja menanti watak kartun yang selalu tgk kat TV je





Princess..comey

teka mana satu kaki saya??ahakz


masa ni dah nak balik dah.. memasing letih bejalan & shoping.. sangat seronot korang.. rasa x mo balik dah.


Tengok memasing x muat tangan nak bawak beg shoping..hehehe
Hasil penyopingan day 2





Nota Tumit kaki: Thanks alot kepada tuan kamera sebab suruh saya bwk extra which dia bg pinjam kamera dia.. kalau tak xdek la gambar.. kamera saya time kat airport lah buat hal..adusss.. sib baik.. thanks alot dear ;)

~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, July 5, 2011

REBATE is BACK.. Grab your PREMIUM BEAUTIFUL now


Latest news REBATE for PREMIUM BEAUTIFUL is BACK

DON'T miss to Grab your set today.

first 5 customers will get SPECIAL Gift from



BURBERRY




ESCADA

+

REBATE (Starting RM 150)
* (For CASH / Credit Card or RHB Easy Installment buyers)


Mahu kelihatan CANTIK,?? KURUS ??CURVY BODY??


MACAM MOMY MELETOP MALAYA Rozita Che Wan ni????




TAMPIL BERGAYA & YAKIN?? berkebaya di pagi raya nanti???




Mahu kelihatan cutting body cantik & kemas dan no tummy nampak muncit bila pakai kain chiffon???




PREMIUM BEAUTIFUL is the sollution
GET yours 1 TODAY not TOMMOROW (*_*)

MAHU cuba dulu??

boleh.. CONTACT me for free trial..


Hani-019-7311 798 OR hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails