Tuesday, July 19, 2011

HOT DEAL


hOlla lama tak berupdate blog kesayangan saya nie.. kesibukan membantu rakan-rakan. owh ya just new update company dh launch produk terbaru & terhangat di pasaran. Kalau dulu Long bra sekarang dah ada short bra fungsi adalah sama mcm long bra cuma die punya rupa bentuk pendek sikit lah



Permintaan Premium Beautiful now a days memang like hot cakes.. letak je habis..letak je habis.. sampai kena masul waiting list gituh.. Alhamdulillah perkongsian kami sampai kepada anda semua.. Kehidupan sekarang ni kita lebih terdedah kepada banyak penyakit dan kalau ada benda yabg boleh prevent why not kita ambil kan.. tak kan dah sakit teruk2 besok baru nak cari ubat.

Saya ingat lagi kata-kata seorang teman yang share dengan saya masa dia dapat tau yang diri dia kena kanser payudara. Dia kata kalau ada duit banyak mana pun tak boleh nak beli pun kesihatan kita tu. Kalau dah kena potong dah tak de ganti, tak kan tumbuh yang baru. Kereta kalau rosak ada speare part mahkota wanita ni kalau dh potong dah rosak tak de ganti nya. Bagi yang dah kawen (kes kawan saya ni dia dah kawen) suami bila isteri sakit dah tak "best" dia boleh cari lain.. boleh cari ganti.. kita perempuan ni?? nauzubillah...

Sorang lagi cerita masalah diri dh kawen dekat 2 tahun tapi belum ada rezeki dapat cahaya mata. Banyak usaha dah di lakukan..Jumpa pakar, makan ubat-ubatan, macam2 lagi lah.. sakit telinga menahan bebelan orang tanya bila nak dapt anak?dah ada anak ke belum?? Akhirnya dia mencuba set Premium Beautiful + Maharani. Alhamdulillah dengan izin Allah dia di sah kan mengandung.

Premium Beautiful di reha 70% utk kesihatan & 30 % kecantikan. Dan apa yang di tawar kan memang sangat berbaloi. Nak demo/free trial boleh contact agent/ Franchise Manager saya


Azie
012-7970 351
[Tangkak/Muar/Segamat/melaka]


Atie
017-7107 936
[Perling/Pasir Gudang/Skudai/JB]


Elly
017-3470 400
[Sandakan/Sabah ]


Eta
012-7725 651
[Masai/Pasir Gudang/Simpang Renggam/Pontian/JB]


Ann
012-6184 203
[Bangi/Pasir Gudang/Ulu Tiram/Tebrau/Seri Alam/Tangkak]


Aida
013-7032 249
[Melaka/Seremban/Shah Alam]


Anis
017-9395 814
[Putrajaya/KL/Selangor/Kelantan]


Dayah
012-2404 534
[Perling/Bukit Indah/Nusajaya/JB]


or
ME
Hanie: 019-7311 798
email hanie_smiles@yahoo.com


Semperna nak raya ni saya ada buat sedikit PROMOTION ANTARA NYA:-

1.Diskaun up to Rm200
2.Free perfume for hari raya from escada+burberry
3.Hamper hari raya
4.Duit raya juga akan di beri sekira nya anda memperkenal kan rakan/buyer kepada kami
RM50/set

*Terms and condition apply

Cepat sementara stok di tangan masih ada..10 terawal akan dapat special hadiah dari hong kong ;)

~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails