Friday, July 8, 2011

my 1st FOC TRIP -HONG KONG day 2


Mood Hong kong x habis lagi korang.. banyak lagi benda tak cerita.. layan kan aja lah gambar2 nie ya.. 2 day full day kami kat Disneyland mcm2 aktiviti ada dalam ni.. memang seronok.. Tambah lagi pegi dengan kawan2 double happy la kan..


Later saya update cerita2 lagi ya..



Breakfast before pegi DISNEYLAND


Posing memosing sebelum masuk disneyland wif my sifu Fazi


Tiked ke disneyland Hong Kong!!!!!!

Mood gumbira..hooyeeeaaa

Here i come..welcome HONG KONG DISNEYLAND


Sempat posing depan entrance disneyland.. Day 2 baju tema group HANIS HAIZI warna biru, so senang sikit nak kenal mana groub kita kan..maklum lah 2 bus hanis bawak utk trip HK ni..







GROUP PHOTO.. memasing tk lepas kan peluang, memasing tersenyum gumbira ;)

Us wif our gread leader HANIS HAIZI & FAZI

The hunny bunny..ahakz


Comel betol winne nie.. dah la aksi die buat kami gelak guling2..manja gituh ;)


Our groub yang dari JOHOR..


Lunch time, bila dah penat jalan2 kita makan dulu ;)



Love in the air

Sesi yang tak akan dilepas kan adalah aksi melompat-lompat


Prade in action.. semua watak2 kartun kita dapat tgk live


Ramai gila org time nie, memasing teruja menanti watak kartun yang selalu tgk kat TV je





Princess..comey

teka mana satu kaki saya??ahakz


masa ni dah nak balik dah.. memasing letih bejalan & shoping.. sangat seronot korang.. rasa x mo balik dah.


Tengok memasing x muat tangan nak bawak beg shoping..hehehe
Hasil penyopingan day 2





Nota Tumit kaki: Thanks alot kepada tuan kamera sebab suruh saya bwk extra which dia bg pinjam kamera dia.. kalau tak xdek la gambar.. kamera saya time kat airport lah buat hal..adusss.. sib baik.. thanks alot dear ;)

~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

shahsszz said...

wah..hebatnya..kipidap haney..:D

~H @ N i ~ said...

shah~tinkiu.. doa kan haney ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails