Wednesday, August 17, 2011

:: Ini betul-betul punye.... Original.... =)

Ini saya share from my ex-classmate masa form 3 dulu..baru sangat pakai PREMIUM BEAUTIFUL.. and dia sangat puas hati.. bukan saja dia malah suami dia juga..i'm happy for u may dear ;)

N3 original boleh ke blog beliau Jia Zaha

Copy paste dari blog Jia:-

Salam semua....

Seperti yang saya janjikan dalam post yang sebelum ni, saya akan upload latest pic lepas menggunakan PB. Teruja.... Itu la yang dapat saya kongsi bila dah pakai PB ni. Tak rasa panas, sangat selesa dan yang paling penting takde lagi gegaran lemak (bak kata suami ku sayang... hehehe).

Ni pic saya konvo USM Mac 2008. Pakai untuk konvo tau. Mintak sori la ye. Pic zaman remaja gitu la ropanye... Hehhehe....



Ni plak semasa belum pakai BP. Memang sangat debab + gumoksss = sangat tak selesa. Susah nak cari baju kat supermarket. Sedey2. Pic ni bersama puan sri intan.



Dan yang last pic ni plak latest pic lepas memakai PB. Sangat teruja bila baju yang dah lama dalam almari boleh pakai semula. By the way baju ni dah ada dalam almari sejak sebelum kawen gara2 dah x muat. Maksudnya since Januari 2009. hampir 3 tahun. Alhamdulillah. Sangat bersyukur. =) Sebelum mmg tak terfikir akan dapat pakai semula baju2 lama. Banyak jugak baju2 lama yang dah "mengecut" tu sedekah kat anak murid. Hehehe...



So, apa lagi. Dapatkan la PB anda sekarang. Call je @ sms @ email Bley free trial and tengok sample. Sangat berbaloi + kene ingat yang PB ni lifetime warranty. Boleh pakai sampai bila2. Untuk kesihatan diri kita dan keharmonian rumahtangga. InsyaAllah...

p/s Sharing is caring. wink**

~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails