Sunday, September 18, 2011

KE ARAH KEJAYAAN BERSAMA KUMPULAN



Gambar bersama sebahagian business partner saya yang hadir [ada beberapa x msk dlm gambar ni juga] bersama Bakal CDM Fazi & CDM Hanis
dari kiri E-ta,Aida, Bakal CDM Fazi, Me,CDM Hanis Haizi, Atie, Ain, Leeya & Azryn

Alhamdulillah Jumaat lepas 16 September 2011 bakal CDM Fazi anjurkan mini seminar bersama CDM Hanis Haizi dan juga CDM Razali Zain. Dengan masa yang suntuk saya di pertanggung jawab kan untuk arrange tempat and saya pilih MUTIARA HOTEL JOHOR BAHRU, sebab saya rasa tempat ni sesuai dan arrangement nya mudah.


Masing-masing tunjuk komitment datang mini seminar and teruja sedut aura CDM muda Hanis Haizi yang baru nak masuk 2 tahun buat business Premium Beautiful ni & tergolong dalam kategori berjaya.hanya mengambil masa yang singkat untuk achieve ke tahap yang tertinggi. And lagi menguja kan bila tengok hanis haizi shopingg tebeliak biji mata, meleleh air liur lah.. Beliau pada asal nya adalah seorg suri rumah yang memang totaly O about business and now bonus dia je lebih besar dari gaji sepuluh tahun bekerja makan gaji.. Imagine RM200k per month and top 10 CDM in malaysia..Miliki 2 kereta Bmeerr 3 series & 5 Series FOC, Dah Melancong ke Tokyo,Beijing,Swiss,Australia,Hong Kong and coming soon Holland & Belgium. Sapa tak bangga berada di bawah pimpinan beliau..
1st Hanis Haizi FOC car

2nd FOC Hanis Haizi Car

Bak kata irfan Khairi “Jika kita berada dekat dengan tukang besi maka tubuh kita akan berbau besi hangit. Jika kita dekat dgn mereka menjual minyak wangi, maka tubuh kita turut akan berbau wangi” Walau pun hanis haizi duduk di KL saya Di johor Bahru ilmu dan aura sentiasa sampai.

Alhamdulillah keputusan saya 7 bulan yang lalu adalah tepat. Tanpa keberanian Mimpi tak kan menjadi nyata..Syukur Padamu Ya Allah



~Repekan oleh:H@ni~

1 comment:

Elly said...

Tunjuk ajar mu sifuuu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails