Wednesday, October 19, 2011

DSLR Canon untuk di LELONG!!!!!!

Any one looking for 2nd hand DSLR saya mahu let go our DSLR. The reason is mahu upgrade kepada new DSLR.. condition adalah masih cantik dan cunn lagikk..di jaga rapi oleh pemilik nya yang lebih sayang kan camera dari buah hati nya sendiri..ooppsss..


okeh gambar kamera saya belum ambik.. once ada saya upload bagi korang tengok yek.. so ini spec and describtion harta yang saya mahu lelong!!!


Canon eos1000D body with lcd protector, 18-55mm IS with uv filter, body cap, lens cap, canon original strap, phottix battery grip with one extra battery, 4GB sd card, cables, manual, cd all in box

Warranty canon malaysia until 2013

This package come with buffolo dslr backpack, tripod with bag.

Terms and condition apply: Cash On Delivery for Petaling Jaya, Subang Jaya or Johor Bahru area

Price: RM1400 negotiable [1st come 1st serve basis]

Any one interested can directly contact me or my partner

Hani-019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com

or

Shah-013-350 1798 or shahsszz@gmail.com

~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

syik said...

salam..hani,camera dslr tu still ada lg tak?

~H @ N i ~ said...

Syik-wsalam..syik masih ada lagi camera ni..kalau berminat boleh contact hani-019-7311 798 atau syik boleh tglkan contact no syik dekat email hani hanie_smiles@yahoo.com.

By the way syik ddk mana ya?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails