Friday, November 25, 2011

Strive for a perfect vision with my BEAUTIFUL TEAM


Presenting my Beautiful Team

Update soonn


~Repekan oleh:H@ni~

Friday, November 11, 2011

11.11.11 ada apa dengan DATE ni?

Alhamdulillah, bersyukur sangat dengan apa yang allah kurniakan pada saya. Last few days saya ada mentioned dalam FB tak sabar nak tunggu date 11.11.11 ni kan.. [bagi yang mengikuti lah].

Ada 2 benda yang buat saya tersenyum. 1st thing hari ni bonus business part time saya dah masuk dan alhamdulillah melebihi apa yang saya jangka kan masa mula-mula nak start business ni. Closed to 5 figure..Alhamdulillah..

Second i'm officially Holland+Belgium Qualifier. Pada yang mengikuti mungkin tahu cerita ini. Company business saya sponser trip 3 kali setahun ke oversea dengan pakej 5-6 star secara FOC. Alhamdulillah buat business tak sampai lagi 1 tahun saya dah dapat 2 kali melancong secara FOC hadiah dari company atas kejayaan saya. 1st Hong Kong and 2 is Holland+Belgium and insyallah after this in VIETNAM pulakk.

Sapa sangka from strangers we become closed friend.. memamng tak sangka. Semua kami tak kenal each others but we have a same impian & cita2.. Kepercayaan yang saya & mereka letakakan menjadi kan yang biasa kepada luar biasa.




Semua di sediakan apa tunggu lagi.. Lagi lama kita tunggu lagi banyak yang kita akan rugi.. My biz partner Bakal DSM Atie [pegang baby] start buat biz masa die preggy 5 months[anak ke2] now baby pun dh kuar 3 months dah pun and dah resign kerja buat business full time because dia enjoy, seronok ada banyak masa dengan anak2 and family..

Yang sorang lagi Bakal SSM E-ta ibu kepada 2 org anak and buat biz secara part time tapi sangat kagum..lajuuu. Beliau dulu pemalu, tak confident tapi sekarang semua di hujung jari & bibir. sebab apa? sebab semua dh tersedia, bimbingan & canaian dari leaders..

Mereka berdua datang dari latar belakang yang berbeza tetapi punya impian yang sama. Mahu memberi yang terbaik buat anak-anak dan keluarga. Bila Jumpa peluang business ini terus ambil dan terus buat. Mereka bakal di terbang kan ke VIETNAM bulan June nanti.

Semua orang ada peluang yang sama, semua terletak pada diri masing-masing sama ada nak rebut peluang atau biar kan saja. Sapa-sapa nak joint saya dan kawan-kawan yang lain ke Vietnam & seterusnya.. Let's be part of my team.

Contact me now sementara pakej tengah ON 019-7311 798

~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, November 1, 2011

Upgrade from blogspot to dot com


Hi my lovely readers out there.. Sorry sesangat pada yang kata tak boleh bukak my blog semalam ya.. semalam baru mengupgrade blog ku ini from blogspot to dot com. Dah lama nak buat but semalam baru gigih menukar ke dot com.. sonang je ropenya nak buat.. alahai sian saya ketinggalan sudeyy..hehe

Okeh by the way, setelah mensetting ke dot com ini maka banyak lah link2 blog kesayangan saya yang hilang kan.. so hopefully korang sudi2 lah tinggal kan your blog link kat comment die entry ini ya untuk saya masuk kan balik dlm blog ni..sayang koranggg.. xoxo..


Korang rasa perlu tak saya make over blog saya ni kasikk cunn lagi?? ke dh2 la.. ehee.. saya nk menggodek ni makan masa sikit sebab tak berapa nak pro lebih kepada try and error je bab2 ni.. tapi itu yang saya suka buat selama ni, because i banyak learn from my mistake and error so baru saya tahu kalau buat mcm ni jadi begini kalau buat begitu jd begitu.. itu lah saya.. but most likely bab2 teknologi ni lah.. eh kadang2 saya apply dalam kehidupan seharian jugekkk

Eh jap ada ke sape kat sini yang baik hati & sudi nak tolong make over blog saya eh? saya kurang masa sikit nak jalan2 search mana yang ade sedia kan perkhidmatan terbaik ni.. any one yg ade sugesstion boleh lah email saya di hanie_smiles@yahoo.com. Pandangan /comment anda amat saya hargai.. Thanks alott koranggg.. u ROCKK ;)


Motip letak gambau ni: Dunia blogger mempertemu kan kami..ahakzz
sapa nak kenal siapa die cecepat terjah blog dia. sekarang dia ada buat contest adiah sangat megariaa..cecepat terjah [KLIK SINI]


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails