Friday, November 11, 2011

11.11.11 ada apa dengan DATE ni?

Alhamdulillah, bersyukur sangat dengan apa yang allah kurniakan pada saya. Last few days saya ada mentioned dalam FB tak sabar nak tunggu date 11.11.11 ni kan.. [bagi yang mengikuti lah].

Ada 2 benda yang buat saya tersenyum. 1st thing hari ni bonus business part time saya dah masuk dan alhamdulillah melebihi apa yang saya jangka kan masa mula-mula nak start business ni. Closed to 5 figure..Alhamdulillah..

Second i'm officially Holland+Belgium Qualifier. Pada yang mengikuti mungkin tahu cerita ini. Company business saya sponser trip 3 kali setahun ke oversea dengan pakej 5-6 star secara FOC. Alhamdulillah buat business tak sampai lagi 1 tahun saya dah dapat 2 kali melancong secara FOC hadiah dari company atas kejayaan saya. 1st Hong Kong and 2 is Holland+Belgium and insyallah after this in VIETNAM pulakk.

Sapa sangka from strangers we become closed friend.. memamng tak sangka. Semua kami tak kenal each others but we have a same impian & cita2.. Kepercayaan yang saya & mereka letakakan menjadi kan yang biasa kepada luar biasa.




Semua di sediakan apa tunggu lagi.. Lagi lama kita tunggu lagi banyak yang kita akan rugi.. My biz partner Bakal DSM Atie [pegang baby] start buat biz masa die preggy 5 months[anak ke2] now baby pun dh kuar 3 months dah pun and dah resign kerja buat business full time because dia enjoy, seronok ada banyak masa dengan anak2 and family..

Yang sorang lagi Bakal SSM E-ta ibu kepada 2 org anak and buat biz secara part time tapi sangat kagum..lajuuu. Beliau dulu pemalu, tak confident tapi sekarang semua di hujung jari & bibir. sebab apa? sebab semua dh tersedia, bimbingan & canaian dari leaders..

Mereka berdua datang dari latar belakang yang berbeza tetapi punya impian yang sama. Mahu memberi yang terbaik buat anak-anak dan keluarga. Bila Jumpa peluang business ini terus ambil dan terus buat. Mereka bakal di terbang kan ke VIETNAM bulan June nanti.

Semua orang ada peluang yang sama, semua terletak pada diri masing-masing sama ada nak rebut peluang atau biar kan saja. Sapa-sapa nak joint saya dan kawan-kawan yang lain ke Vietnam & seterusnya.. Let's be part of my team.

Contact me now sementara pakej tengah ON 019-7311 798

~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails