Tuesday, November 1, 2011

Upgrade from blogspot to dot com


Hi my lovely readers out there.. Sorry sesangat pada yang kata tak boleh bukak my blog semalam ya.. semalam baru mengupgrade blog ku ini from blogspot to dot com. Dah lama nak buat but semalam baru gigih menukar ke dot com.. sonang je ropenya nak buat.. alahai sian saya ketinggalan sudeyy..hehe

Okeh by the way, setelah mensetting ke dot com ini maka banyak lah link2 blog kesayangan saya yang hilang kan.. so hopefully korang sudi2 lah tinggal kan your blog link kat comment die entry ini ya untuk saya masuk kan balik dlm blog ni..sayang koranggg.. xoxo..


Korang rasa perlu tak saya make over blog saya ni kasikk cunn lagi?? ke dh2 la.. ehee.. saya nk menggodek ni makan masa sikit sebab tak berapa nak pro lebih kepada try and error je bab2 ni.. tapi itu yang saya suka buat selama ni, because i banyak learn from my mistake and error so baru saya tahu kalau buat mcm ni jadi begini kalau buat begitu jd begitu.. itu lah saya.. but most likely bab2 teknologi ni lah.. eh kadang2 saya apply dalam kehidupan seharian jugekkk

Eh jap ada ke sape kat sini yang baik hati & sudi nak tolong make over blog saya eh? saya kurang masa sikit nak jalan2 search mana yang ade sedia kan perkhidmatan terbaik ni.. any one yg ade sugesstion boleh lah email saya di hanie_smiles@yahoo.com. Pandangan /comment anda amat saya hargai.. Thanks alott koranggg.. u ROCKK ;)


Motip letak gambau ni: Dunia blogger mempertemu kan kami..ahakzz
sapa nak kenal siapa die cecepat terjah blog dia. sekarang dia ada buat contest adiah sangat megariaa..cecepat terjah [KLIK SINI]


~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

Cik Puan Bunga said...

Gambar dari kamera hanie lagi cun dari kita punyaaaaa! uwaaaaaa! HAHAHAHA!

eh hanieee alang - alang dah berdot.com kasi make overlahhhh! :D

Nanti kita cari - carikan mana web designer yg mengancam kay! ^__^

~H @ N i ~ said...

Cik puan bunga- ahakzz eh ye ke, mcm your's lagi clear jek..

Ha dear tu lah serabai jek blog i tuh, tgk blog u klass, meletop sentiasa up too date. Kalau dpt tau mana2 web designer best kasik tau ya.. Tinkiu lalinggg :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails