Monday, January 17, 2011

Kesedaran itu penting

Cik senyum bergedik bersama Cik puan Fazi..Bukti kami berdating


Ini adalah set PB saya


Rasenya dah ramai yang tahu apa itu PB dan rasenya dah ramai jugak yang dengar testimonial orang yang dah guna kan PB. Saya start sedar kepentingan PB ni masa buat blog walking.. dah lama dah saya tahu..Cuma tengok jek lah.. Rase nak beli tu memang lah ada tapi bila tengok harga die masih tangguh-tangguh kan.. sebab saya rasa sayang duit..ye lah duit tak lah banyak..dapat sikit-sikit habis buat itu dan ini..last2 tak jadi beli… Lepas tu bila ada je testi2 baru pasal orang yang dah gunakan PB saya terus TERUJA semula.. setelah hamper setengah tahu asyik usha2 orang pakai PB terus saya nekat mahu mendapat kan nya.. terus saya contact Kak Fazi set appointment nak tahu lebih lanjut pasal PB ni..Asyik tengok orang je bila lagi nak cuba kan. saya rasa saya dah tak boleh tunggu dah..bak kata pepatah melayu "yang bulat xkan datang bergolek dan yang pipih tak kan datang melayang" sayangilah diri sendiri sebelum kita menyayanyi orang lain..


Sekarang PB sudah berada dibadan saya, saya kan cuba sehabis baik menggunakan kelebihan2 yang ada pada produk ni.. nanti kan testimonial dari saya[aceehhhh] “MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBATI”.. tak kan nak tengok orang cantik dan sihat je..diri sendiri tak kan tak mahu cuba.. benda baik harus lah kita kongsi kan..
Mari saya share kelebihan PB ni.. semua wanita [Esspecially] perlu ada PB nie.. PB ni bukan korset semata-mata tapi die adalah pakaian dalam wanita yang terunggul dan terhebat.. kalau tak tak kan dapat Pengiktirafan SUPERBRAND.. mana nak carik Bra+pantis yang ada life time warranty..

1) Fabriknya yang tahan lama.
2) Diperbuat daripada material yang sangat selesa walaupun dipakai berjam-jam
3) Tidak regang walau pakai lama.
4) Jaminan seumur hidup (LIFE TIME WARRANTY).Beli sekali, boleh pakai lama.
5) Satu-satunya pakaian dalam yang mendapat anugerah SUPERBRANDS.

Premium Beautiful (PB) ni fungsi dia bukan untuk kurus sahaja tapi untuk kecantikan.. sebab PB ni 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Means kesihatan menjadi keutamaan. Bila dah sihat baru dapat cantik, muka berseri-seri badan pun langsing. Antara kebaikan PB yang dapat dirumuskan adalah macam kat bawah ni:

1) Membetulkan kedudukan rahim, menetapkan posisi rahim dan menyembuhkan luka dalaman.
2) Membantu MENURUNKAN berat badan disamping dapat memberi bentuk badan yang menarik
3) Membetulkan struktur badan (tulang belakang)
4) Menambahkan susu badan bagi yang menyusu anak
5) Menyelesaikan masalah haid tak teratur, senggugut dan keputihan
6) Meningkatkan metabolisma badan, meningkatkan/melancarkan peredaran darah yang hasilnya akan membuang segala toksin dalam badan.
7) Mengelakkan pertumbuhan bakteria serta menghilangkan bau badan
8) Menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin & mengetatkan dalaman vagina
9)Menghilang stretch mark pada bahagian tertentu
10)Boleh di gunakan bagi menghilang kan migraine
11) Boleh menyembuhkan penyakit kuning [Jaundice] dengan membalut baby dengan bengkung PB

Kalau anda mahu mengetahui lebih lanjut atau berminat boleh contact Kak Fazi Tokey PB kalau nak contact saya pun boleh.. email saya hanie_smiles@yahoo.com atau ym hanie_smiles.

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails