Saturday, January 29, 2011

Rahsia itu saya Kongsi kan Bersama agar kita sama-sama dapat kebaikan nya..Insyaallah

Ada orang kata eh saya dah slim dah kurus xpayah la nak pakai PB nanti lagi kerempeng lah saya.. hello statement tu salah yek.. PB is not to jadikan anda kurus or slim.. ingat 70% for your kesihatan and 30% is for sliming.. PB akan hanya buang lelemak yang jahat & akan bongkar segala penyakit yang kadang2 kita sendiri tak tahu..believe me..

semua wanita perlu ada PB untuk menggantikan pakaian dalam yg sedia ada..Kalau ada yang kata eii mahal sangat lah.. you guys cuba bayang kan this PB bukan setakat untuk melindungi ur boday tapi ur organ dalaman jugak... Bra & panties yg biasa kita pakai tu just untuk menutupi or melindungi ur body sahaja tak ade pun KUASA FIR..means kita pakai xdapat kebaikan pape pun.. compare for this miracle PB...[niat saya hanya mahu sharing.. jangan sape2 salah sangka saya mungutuk atau sebalik nya..cheerss ]

so now saya just nak share MORE INFO ABOUT PREMIUM BEUTIFUL..

Kesan FIR KEATAS RAHIM DAN VAGINA

membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.[For those yang sudah berkahwin & memakai PB told me](*_*)

Dan ini sedikit lagi versi yang saya cedok dari Blog Sifu saya
Uouls boleh jugak klick disini: http://awomanstale.blogspot.com/search/label/TESTIMONI%20DIRI%20SENDIRI

-Help improve blood circulation
-Strengthen the cardiovascular system
-Ease joint pain and stiffness (without toxic side-effects)
-Burn hundreds of calories without hours on the exercise bike or treadmill (or without having to get dressed and leave your home to go to the health spa)
-Relax muscles and increase flexibility
-Relieve pain
-Deep cleanse skin- orang pakai PB, muka diorang berseri-seri..!
-Remove toxins and mineral waste- boleh dikesan melalui air basuhan PB
-Burn calories and controls weight- I'm the walking testimony..!
-Improve the immune system
-Reduce stress and fatigue
-Improve perspiration system
-Prevention of bacteria growth
-Softening of hard water
-Relieving of pain
-Eliminates bad odour
-Maintain warmth and better sleep - terutamanya bagi yang ada back pain
-Enhance and maintain freshness - jarang mengantuk, bila bangun tidur, rasa segar jer
-Purification of air
-Beauty care
-Improve strength and health
-Speed up repair of body cells - stretch marks saya makin pudar, magik..!
-Balance of the acid level in our body
-Normalisation of blood cholesterol

Benda mahal..? Oh yes.. tapi pelaburan jangka masa panjang yang memang menguntungkan untuk diri kita & keluarga..

Benda mahal..? Tapi compare dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP yang company offer, it becomes PRICELESS..

Benda mahal..? tapi ada kesedaran kepentingan memakai Premium Beautiful? Don't worry, saya & rakan-rakan kongsi ada sediakan INSTALLMENT PLAN.. kami ikhlas nak kongsi kebaikan PB pada semua wanita..

KERANA DIRIKU AMAT BERHARGA (pinjam tag line sat.. kekeke..!)

so sape yang mahu merasai nya sila lah dapat kan set anda sekarang selagi REBATE still on ni..

Uouls boleh contact saya atau pun nak dapat personal touch dari Sifu PB saya pun boleh..

Feel Free to buzz me Hani @ 019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com
or
My sifu
Fazi @ 019 - 603 7423 @ 012 - 755 2800

~Repekan oleh:H@ni~

KU YAKINI

Ambik mood..ambik mood...
fuuhhhhh..layann




c/o
Kejayaan ku miliki tak hadir sendiri
Laluinya dengan kekuatan diri
Kejayaan digenggaman menjadi sebutan
Yakinkan diri citaku dikotakan

Setiap detik masaku lalui
Pasti takkanku biar pergi
Setiap impian yang ku hajati
Akanku capai di suatu hari

Ku daki dan aku turuni lembah
Tak ku mengalah
Tabahkan hati berbekalkan doa
Ku yakini ku pasti

Ulang c/o

Menjalani kehidupan ini
Susah senang isi duniawi
Hasad dengki akan daku jauhi
Agar niat suci dimakbuli

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails