Monday, January 31, 2011

Adalah satu kerugian kalau ke KL tak dek Sesi Berdating ni..

Meluang kan masa bersama boyperen cilik saya adalah perkara yang tak kan saya lepas kan.. bukan nye selalu dapat berdatim bersama Afieq Zaquan saya ini.. Windu nak memain ngn afieq ni ha.. dah bosa dah die.. sambil datim dengan omak serta rakan2 omak eh dapat la saya gomol2 die..hehehe [nasib omak pak eh tak kisah..hehehe]

Pas sesi jalan2 carik makan kat IKEA kami menyerbu rumah tokey Restoran DOLI.. dia pun baru pindah umah baru so kami adalah mahu menyibuk nak jenggah rumah derang ni.. lagi pun umah derang dokek jo dari IKEA tuh.. so zasss sampi umah derang pun ngap2 dah nak magrib.. sembang2 borak2 ukur2 datim2 tak sedar dah malam dah...

Presenting my lil boyfrend si cumel afieq
Gumbira BF saya sebab jadi rebutan

Muka dah penat senyum ke hapa ni afieq

Kasik close up muka afieq zaquan saya ni

Lepas gi rumah kami ke kedai mereka pula.. kedai derang nie dkt TTDI dekat dgn Pasar awam TTDI.. ni pun bleh dikira aktiviti wajib saya kalau datang KL.. mesti & pasti pekena makanan kat DOLI lah..rasa rugi kalau tak mai sana.. aduhai sudah terliur pulak kuew tiaw DOLI.. arrrr mabeles..


Sesampai nya kami kat sini tempat adalah Full..so tepaksa Q
sambil Q harus lah berposing kan..

Ramai orang even dah lewat malam


Inilah mama afieq aka puan tokey doli

Ini Bakal Pengantin eh silap minggu ni dah jadik laki orang pun..

Auwww Afieq buat saya cair..hehehe[Peluk ayah die smbil sonyum2 yek]

mintak maap korang gambo makan adalah tak sempat di ambil sebab telalu teruja ke lapar sangat itu kurang pasti sampai terpula sudah..hehe

~Repekan oleh:H@ni~

Asal Jalan-Jalan mesti cari makan..tapi tak jalan pun nak makan jugak.. (*_*)

Last week saya adalah mengoutsastion kan diri ke bumi KUALA LUMPUR senyuman mu..aceeh nak menyayi xsesudah.. motif dan tujuan pegi KL adalah penuh misi okeh..


Saya gerak2 khas Dari JB ke KL seawal pagi kol 7.30 pagi dah atas jalan raya okeh[awal la sangat kan].. Plan memula nak nek bas.. tapi ade sebab2 lain lalu saya merajinkan diri drift eh silap drive.. Dalam kol 10.20 camtu saya dah sampai.. sib baik jalan smooth jek.. kalu tidak mahu saya jadik huck meroh atas highway tu nanti..Rumah yang menjadi magsa tumpangan saya kali ini adalah rumah cik Fadzlin kita.. Thanks yek lin..lenkali aku datang lagik..hehe

aktiviti sabtu kami adalah sangat memberangsangkan.. kemana kami pegi??? sila rujuk gambo di bawah


Mana agak2 nya tempat yang cenggini rope nya??


Mabeles wa cakap looo.. rase nak tapau pembuat kek nie bawak balik..senang haku bile terasa nak makan kang..hahaha

Ni bukan makan lagi dah nie.. kira tahap melantak..hehehe[eh bukan aku yg makan eh..hahahaha]
Ha ni lah sebab utama aku ajak cik fadzlin datang sini, sebab sudah lame gilak saya mengidam mahu makan meat ball nie.. walau pun dapat makan tapi saya masih rasa keciwa sebab fries die tukar pada kentang robos.. so rase & feel sudah lari.. ;(
saya rasa derang saja nak suruh saya datang lagi makan kat sini kan.. tunggu lah next 2 week siap lah..saya nak terjah kang..hehehe

So dah dapat tau kan ke mana saja dating datingan sambil menternak lemak..hehehe

okeh korang nie baru 1st quater nye aktiviti, saya dok KL sampai hari Isnin tuh.. nanti saya update cecita nya lagi yek..ok untuk n3 ni cukup takat ni.. kang rajin update lagik.. ok tata korang (*_*)
~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails