Sunday, February 20, 2011

Sesi mengedate bersama our CIK TP

Kalau masa boleh diputar memang saya nak balik zaman masa Study Diploma kat perak tuh..Tapi no..no..no.. ia tak kan terjadi..mana bleh putar zaman silam ape ingat boleh main magic-magic ke..ehee..


Wokeh, sebab ape saya kata zaman tu saya miss gilerrr?? sebab masa tu kiteorang 1 batch duduk Blok & wing yang sama kira dah mcm kawasan tu kamiorg yang punya..so jadi kalau ade pape kami akan tawap dari satu bilik ke satu bilik lain..kira hubungan kiteorang dah mcm adek bradek, mcm jiran tetangga yang orang kata rapat lah.. So dalam ramai2 tu ade sorang yang kami lantik sebagai tok ketua.. kira Tuan penggulu lah..Tuan pengulu kami ni memang baik ati lah.. suke menolong.. x sombong yang paling saya suka die adalah penglipur lara yang sangat hebat.. kalau duduk lepak dengan beliau memang tak kering gusi dibuat nya.. ada aje lawak nye..


Dalam diam tak diam dah dekat 6 tahun lebih rupanya saya tak jumpa beliau.. I mean x jumpe bersemuka lah.. selalu contact2 di alam maya sajok.. almaklum lah semua pun bz ngan hal kehidupan memasing..Tapi sabtu lepas saya set date dengan beliau dan alhamdulillah allah mengizin kan kami untuk bertemu.. suka nye saya.. seperti biase ada jek lawak bersahaja yang die buat.. memang tak kering gusi dibuat nya..


presenting our Cik TP
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
atau nama penuh nya SITI SHARLIANA BINTI ABDUL RAHIM



Gaya seorang Pemimpin ;)


Kecumel kan beliau



Mee Rebus Penang @ Teapot Deli=Sedap


Fish Pie @ Teapot Deli sangat Sedap




Nota tumit Kaki cik senyum~Cik TP ku thanks sebab sudi ngedate sama saya.. Pasni saya jumpa kamu mesti lagi mantop kn.. Saya Doa kan kamu peroleh apa yang kamu harapkan..insyallah..chaiyok2 ;)





~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails