Monday, February 21, 2011

Sesoai tak gaya cenggini ek??

Salam, korang ok ke tak ek saya pakai tudung cenggini? maksud saya sesuai ke dengan keadaan muka saya yg boolat nie..ehee

Ini adalah hasil rembatan masa saya kengkonon nak shoping tingkap je masa jenjalan kat giant KJ..x sangka plak byk booth jual baju2 tudung2 muslimah ni..terus tebeli sebab 1st time tgk terus jatuh cinta..tu yg terus rembat jek tuh..


Xyah tunggu lelama petang tuh jugak saya dah pakai..punye lah xcited..tu yg keje ambik gambo tak sesudah..feeling rasa mcm nak jadik YUNA pulak..hehe






Dalam bilik air pun jadik..uishh




Sesi menternak lelemak sambil buat muka poyos supaya ada org snap gambo saya gune meriam dia..







agak2 kalau saya terus pakai cenggini ok ke tak ek?hehe poyos tu pun nak tanye kat blog...macam ramai norr readers je kan saya ni.. korang i need ur comment!!!!!!!!!!! (*_*)


Nota tumit kaki cik senyum~Bersiar dari Holiday villa subang jaya..saya outstation sampai selasa ye uouls...

~Repekan oleh:H@ni~

Pesanan Khidmat Masyarakat bersama cik senyum

Tips2 ringkas tapi perlu lakukan

1) Jangan pakai panty & bra masa pakai PB. Ganti seluar dalam kita ini semua dgn Premium Beautiful.

2) Pakai seharian minimum 8jam. Tapi sehingga 20jam digalakkan untuk mempercepatkan treatment pengecilan/penurunan saiz badan. Pakai masa tidur juga tidaklah dilarang, tiada bahayanya. Kami punyai pengalaman pa...kai premium beautiful masa pantang 24j. ".. okay je! lagi cepat turun tau ;DD.."

3) Di Toilet. Untuk senang/mudah/pantas,---->
*tanggal semua bengkung ditengah--> rapatkan lutut----> luruhkan seluar. Pakailah semula.

4) Masa period dibenarkan pakai seluar dalam/panty utk senang & yakin pakai pad. Darah period keluar sempurna semasa pakai Premium Beautiful ini. Jgn tinggalkannya ini masa period. Walaupun rasa leceh kene lawan juga perasaan kita, utk benefit jangkamasa-panjang kita juga.

5) Kalau pening---> minum air cepat2. Air perlu cukup dlm badan sebab FIR Premium Beautiful ini perlukan medium yang cukup untuk kelancaran darah sempurna dalam tubuh .

6) Healing Crisis. Selagi badan sedang mengeluarkan toksid, anda akan mengalami kesakitan/kesulitan sementara. Bersabar yea. cth sesiapa ada migrain akan dtg migrainnya, jika tahan sakit teruskan pakai, jika tidak tahan tanggal sahaja, sakitnya akan hilang! Then teruskan pakai semula. Anda akan rasai sesuai keajaiban berlaku dimana penyakit anda dibongkar & bonusnya anda akan pulih beransur/ansur & ikut kajian testi2 kami sepenuhnya!

7) Basuh. Paling mudah ikut 'hygenic' nya. Jika anda rasa bersih lagi teruskan pakai, jika dah berbau & berlengas tanda "cuci time" sudah tiba. Bengkung jarang2 basuh ok, sebab ia berada diluar tak sentuh kulit :).

8) Pakailah bengkung 'alone' masa tidur. Rasailah badan anda segar bugar masa bangun nanti. Umpama sel anda dimudakan semula! Kesannya menyerupai FIR telah menjaga kesempurnaan organ dalaman anda!!

Okay! Tahniah! Anda memiliki sesuatu yg sangat berharga

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails