Monday, April 4, 2011

TUTORIAL HOW TO WEARING PREMIUM BEAUTIFUL

Salam korang.. setelah sekian lama saya tak update blog kesayangan saya ni..mintak maap sangat-sangat pada yang request-mintak saya buat tutorial cara pakai PB.. Saya memang dah lama buat tapi tak abis taip dok teperap dalam draft aje.. Jadi ini serba sedikit tutorial yang dapat saya buat.. kalau ada yang masih kurang jelas sila lah bagitahu saya..

Bagaimana cara nak pakai PB?Meh sini saya buat tutorial bedasarkan pengalaman dan pengetahuan yang saya dapat dari sifu2 saya..


cara pakai Long Girdle

1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girder dah berada dalam kedudukan kemas,Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.

cara pakai Long Bra


1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.









cara pakai Waist Nipper

1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.

2. Pasang kesemua cangkukPerbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).


3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan pinggang meramping)

Pemakaian Set PB yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set PB ni selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus.


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails