Monday, June 13, 2011

SAPA cepat Dia DAPAT!!!!!!!!!

Korang pembaca tegar BLOG saya?? eh tetiba saya teruja tengok dekat 10 orang online dalam satu masa kat blog saya..tak sangka ramai jugak readers saya..TERHARU MAK NOK ;)

Dan secara tiba2 ..tinngggggg!! saya dapat idea nak buat contest..ehee..cara nya mudah saja, anda hanya perlu:-

1. link/share blog saya kat FB anda atau pun Blog anda [kira tolong promote bg ramai lagi readers..aceehh]

2. Bagi link blog atau FB atas tugas anda utk item no.1 diatas di ruang comment in this entry.

Terbuka kepada semua lapisan masyarakat. 16 yang terawal akan dapat Hadiah special from Hong Kong.. ;)

sapa2 yang sudi sila lah, saya sedang bermurah hati ni..lalalalala

Gambar ni ehsan dr blog little mamadiary.com
~Repekan oleh:H@ni~

HONGKONG percutian oversea saya yang ketama kali nya

Seperti tak pecaya diri ku akan berada di sana dalam masa 2 hari dari sekarang.. so sekarng mood saya adalah asyik membayangkan keadaan disana.. Tak pernah bermimpi mahu pun menjangka diri boleh kesana..Jangan kata yg oversea yang dalam mesia sendiri susah nak pegi..


Tak sabar pulak nak tengok secara live karakter kartoon ni

Kalu nak bercuti ni bukan boleh pegi gitu je mesti lah kita nk ada sikit duit ye dak..tak kan la pegi saja lenggang2 kangkung atleast bwk duit sikit,utk shoping, beli sourvenior, menikmati makanan & sesautu yang lain dr tempat asal kita..baru lah percutian kita tu bermakna..Bila dah pegi bercuti mestilah nak enjoy & have fun kalau tak baik xpayah bercuti kan korang..

Saya ni jenis yang kalau nk pegi bercuti kalau merancang selalu je x jadi, ye lah before pegi mesti lah kita nak kena buat budget dulu kn.. misal nya nak pegi penang naik kereta, so duit minyak,toll, penginapan,makan minum, shoping2, sourvenior, semua tu kena lah kira kan..then kalau tiba-tiba ms nak pegi tu ada hal lain & budget lari tepaksa tunda..kadang2 tu perancangan dh bertahun baru dpt pegi, ye lah tunggu duit cukup..hehe..xmau lah bercuti sambil berhutang (guna kad kredit ke hapa lah) saya suka travelling jalan jauh tapi semua perlukan DUIT ;)


Kalau dapat percutian yang FREE OF CHARGE kan ke seronok, kita cuma bawa duit shoping je, tak payah dah nak pikir cost tiked, Peniginapan,perjalannan ke sana,makan minum.. sebab tu semua dah disedia kan secara PERCUMA kita just bawak badan & duit utk bersukaria je..TAK NAK KE????kalau ada peluang macam ni sapa tak nak kan.. RUGI sungguh sapa yang tak nak tu..

Dulu mmg saya tak percaya tapi setelah saya libat kan diri secara langsung dalam business ni ALHAMDULILLAH walaupun x pernah mimpi nak dapat FREE HOLIDAY ni saya berjaya QUALIFIED kan diri masa 2 bulan buat business ni. Bukan itu sahaja saya menuju kearah FINANCIAL FREEDOME. Allhamdulillah Allah telah buka pintu hati saya & lorong kan saya dengan kumpulan yang betul. Even sebelum ni saya adalah seorang yg sangat negative terhadap business ini.Dah lama saya tahu peluang ni tapi sebab ego & x pecaya saya biar kan sahaja, Tapi still follow mereka2 yang saban hari semakin melimpah ruah rezeki dengan business ni. Lalu saya nekad buat dan tak mahu menoleh kebelakang lagi. Memang betul kata our Top leader Millionaire CDM Kak Ana, Business nie boleh realisasikan impian kita dan mampu merubah kehidupan kita dari biasa2 menjadi luar biasa.. Allamdulillah, bersyukur saya kepada Allah S.W.T.



cantik,menarik & da boom

Seriusly saya sangat teruja nak pegi HONGKONG ni.. ikut jadual asal 1s Day kami akan di bawa ke Hongkong Disneyland yang best company charted full day kat sana. Main lah apa nak semua Fully sponsor.






NEXT Trip will be in BELGIUM+HOLLAND yang semestinya lagi best Europe tour. Target saya nak bawa seberapa ramai business partner.. Jom korang kita sama2 dapat Free HOLIDAY.. For more info korang boleh contact saya. saya akan bagi tahu macam mana nak dapat seperti apa yang dah saya dapat.
Contact me : Hani 019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails