Wednesday, June 15, 2011

HOHOHOHOLIDAYYYYYYYYYYYYYY

HONG KONG tunggu SAYAAAAAAA


16 JUNE Sehingga 19 JUNE 2011 saya tiada di malaysia.. ada orang rindu saya tak???eheee poyos kan..

Hati saya sudah sampai HONGKONG DISNELYLAND cuma jasad je kat MALAYSIA ni.. ehee




Okeh saya nak beli apa yang belum di beli.. nak kemas2 barang lagi ni.. takut ada yang tertinggal ke hapa.. korang jaga diri baik2 kat mesia ye.. ehee


TO my BELOVED business partner sepeninggalan saya do take care ur self, even kami bercuti korang kat sini jalan kan business seperti biasa lah.. siap kan diri untuk NEXT TRIP kita pulak HOLLAND + BELGIUM yang sememang nya lagi bestttttt.. Saya balik nanti kita tekan gear 5 terus ya ;)

Korang doa kan saya selamat pegi & pulang ya.. muuuuaaaahhhh sayang korang ;)


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails