Saturday, June 25, 2011

Preview GREEN THEME @ HONG KONG Day 1

Salam Korang lama tak update kan.. sorry la kebizian langsung x dapat nak update. line berok band pulak slow tahap cipan ;)




Seperti dalam n3 lepas2 saya dok bising kata nak pg HK kan.. ok nie saya tepek la beberapa gambar di hari pertama kiteorg kat HK.. perasaan saya sangat seronok..super dupper best sebab pg dengan kawan2 pulak tu kan.. meriah..


Team kami under CDM HANIS HAIZI pakai baju tema warna HIJAU..sejuk mata memandang.. so kat airport lagi asal ijau je tau dah weouls 1 group.. senang nak nampak ;)


Pagi2 saya gerak2 khas dari tangkak seawal 2 pagi, rela uouls mak tido sejam dan bangun semula mandi2 gerak ke Subang. Saya park kereta kat Subang dan meminta belas ehsan org hantar saya ke KLIA. Terima kasih sangat pada yg sudi hantar saya pagi2 buta ke epot ;)








Ready to Go..Boarding Pass saya. pestime la kata kn ke oversea so saya adalah jakun.










semua muka gumbira ;)




Posing2 adalah aktiviti wajib



Together we achived





Breakfast kat Mcd dulu.. pic credit to HANIS HAIZI official photographer Mr. Hafiz Atan






Tiba di lady's market..Hujan lebat. memasing yang xde payung pg beli payung dulu











More update stay tune.. soon saya akan update lagi sekarang nak berkemas ada appointment. this weekend full with appointment.. Alhamdulillah rezeki semakin bertambah ;)



Ada sesiapa mahu jadi seperti saya?? mari kita sama2. saya sedia tunjuk jalan. Tak kan nak jadi penonton sahaja lebih baik kita ambil peluang mengorak langkah bersama2..



Contact saya kalau berminat Hani-019-7311 798 ATAU hanie_smiles@yahoo.com


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails