Monday, June 27, 2011

Sepotong kek secawan fresh oren

Setiap kali besday staff kiteorang akan celebrate together2 kat opis, kira bos belanja kek sebiji la.. Pemilik besday akan buat pemilihan kek ikut selera tekak masing2 lah.. Merasa lah sepotong sorang.. balance pemilik besday bawak balik lah as a gift from boss ;)


Khamis hari tu 23 June 2011 kiteorg celebrate besday one of my officemate kak shida, sepatut nya besday dia on Jumaat tu 24 June 11 tapi sebab kan ramai yang pegi course hari jumaat tu so kiteorg buat hari khamis, kira besday in advance lah.. and kek pada hari tu "APLE CRUMBLE CHEESE from Secret resepi. Dah lama kiteorg nak kek ni asyik x dapat je..so for this time being kiteorg book 3 days in advance baru lah dapat.. sebenar nya nie bukan ikut tekak pemilik besday tapi ikut selera saya..saya yang hasut kak shida pilih kek ni..ehee..Tinkiu kak..eh tapi ramai jugak yang kata kek ni sedap so bukan tekak saya sorang la kan.. ehee ;)

Celebration besday oficemate kali ni saya rasa nak video kan.. untuk kenangan kita bersama..cewaaahhh.. mari lah kita sama2 layannnnnnnnnnn video yang menunjuk kan begitu meriah nya opis saya.. semua ponpuan kecuali sorang pakcik di situ..Oppss incik ahmad jangan marah nnti kena jual.. hehe (^_^)





Happy besday Kak shida, May Allah showers his blessing upon U at all time ;)
~Repekan oleh:H@ni~

COUNT ON ME-check it out


Count On Me - Hong Kong edition from Razali Zain on Vimeo.


Credit to Hanis haizi blog & Mr Razali for this wonderful video

Korang meh layan video kiteorang masa pegi Hong Kong hari tu.. more update stay tune (^_^)


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails