Wednesday, March 28, 2012

Cantik + Manis Irma

Umum semua tahu Sabtu lepas 24 March 2012 pelakon, pengacara Irma Hasmie telah selamat bertunang dengan tunang nya Rezza. Seperti yang di maklum kan Irma jumpa Rezza masa menunaikan umrah tahun yang lalu.

Pulang dari menunaikan umrah irma di beri hidayah untuk memakai hijjab, bertambah la cantik dan ayu nya Irma ni.. dulu saya takde lah suka sangat tengok dia, sekarang ni pandang muka dia rasa sejuk je hati..ekeke.. macam makcik2 pulak saya ni..hehe



Sweet + Cantik
[Gambar ihsan encik google]

Irma di apit kawan-kawan nya


Suka giler dengan colour baju mereka yang pinky ni lah..rasa sweet sentiasa..ekeeke
eh kak fathin md nor yg buat hantaran pihak Rezza ni wife kepada ex-opismate saya.. dia mmg super mama, sangat kretip dan ada anak yg super comels and bijak.
blog beliau: TENGOK SINI



With L0vE : Hanie

Tuesday, March 27, 2012

I will be in KEDAH


Khamis ni 29 March 2012 saya akan ke utara sekitar ALOR STAR membantu business partner mengembangkan empayar jajahan beliau. Pada sesiapa yang ingin merebut peluang turut serta saya dan kumpulan menambah pendapatan, atau mahu memiliki PREMIUM BEAUTIFUL mahu dapat free trip ke GUANG ZHOU





Do contact me HANI @ 019-7311 798


REBATE untuk PREMIUM BEAUTIFUL juga hampir tamat. SAVE RM600++
Peluang tak datang selalu, Jadi rebut lah sebelum anda yang terlopong ;)


With L0vE : Hanie

Sunday, March 25, 2012

Alhamdulillah tumpang gembira makcik ;)


Just nak share satu kisah, sehari sebelum saya terbang ke vietnam sempat juga saya menjengguk seorang makcik ibu kepada kawan saya. Makcik ni asal nya ada mengidap sakit lutut, kaki. Tak boleh duduk lama, jalan jauh2 nnti kaki akan bengkak dan tak boleh jalan.

Si anak merekmen kan si ibu untuk memakai PREMIUM BEAUTIFUL dengan harapan dapat membantu si ibu mengurangkan kesakitan. Lalu si anak telah menyarungkan satu set Premium Beautiful ke badan si ibu.




Sejak pakai premium beautiful macam-macam perubahan pada diri dan kesihatan si ibu beransur pulih. Masa saya datang tu dia siap cakap ..Elok la kamu jual barang ni.. ramai lagi org yg sakit mcm mak cik ni. Makcik lepas 2 minggu pakai alhamdulillah, lutut x sakit, kaki tak sakit.. pening2 dah hilang, bertenanga, kelihatan berseri-seri, dulu pucat. Payu dara nampak terletak. sampai segan makcik di buat nya kena tegur dengan rakan sekerja.." Klass kau Jah"

"Alhamdulillah dengan kuasa Allah lepas makcik pakai makcik dh boleh duduk takpayah ubah2 posisi diri. kalau yassinan tu dh tak payah tukar2 kejap2 bersila, kejap2 berlunjur. bagus lah bajuaj dalam ajaib ni.. semua pon boleh, rasa nikmat nya allah sahaja yg tahu."


Gembira dan puasnya saya dapat bantu selesaikn masalah orang. Makcik tu rasa mcm terhutang budi dengan saya pulak.

FIR yang terdapat didalam Premium Beautiful membantu melancar kan peredaran darah. Menukar kan Darah berasid kepada darah beroksigen.


Sesiapa yang mahu merasai nya boleh direct contact saya

Hani 0197311 798

With L0vE : Hanie

Wednesday, March 14, 2012

13 MARCH 2012


Ada apa dengan Tarikh ni?? Ha korang sampai hati tak henggat besday saya ye.. sob..sob..sob..sedih nya.. Patut nya entry ini saya buat semalam tapi memandang kan saya adalah tahap malas nak mengupdate lalu saya biar kan tarikh itu berlalu begitu saja..sungguh teruk saya ni.

Ok sebelum saya melalut dengan lebih panjang dan lebar saya ingin memanjat kan kesyukuran kepada yang maha esa dengan limpah & rahmatnya saya masih bernyawa & di beri peluang untuk terus hidup di muka bumi ini.. Tiba-tiba saya rasa sayu yang teramat nya.. sejak dua menjak ni hati saya sayu je.. saya terpikir kalau lah saya di jemput ilahi dalam waktu terdekat ni sudah kah saya bersedia? sudah cukup kah persiapan saya? untuk meninggal kan orang-orang yang saya sayangi hati saya jadi tak keruan..betul-betul nya saya belum bersedia..

Semalam hari ulang tahun saya yang terakhir untuk sesi 20-an.. Saya cakap dengan encik somi yang tahun depan saya akan joint group 3 series dia..kena gelak pulak. Tahun depan kalau panjang usia masuk 3 series pulak uoluss.. owh sudah tua pulak saya rasa..Tapi hati saya muda belia lagik..ekeke..haha poyos kan..

Dan semalam tiada apa-apa sambutan meraika saya adalah seorang diri di JB ni, Ofismate tak tahu pun hari semalam besday saya kot.. xde sorang pun yang wish..plus ramai yang bercuti semalam, maklum lah cuti sekolah masing-masing ambil peluang bawak anak-anak pergi Holiday.. Walaupun tiada apa-apa sambutan saya terharu sangat tak henti-henti korang-korang yang baik hati ni wish and mendoa kan saya..serius saya terharu.. penuh FB wall saya, Call & SMS yang bertalu-talu sejak malam semalam nya lagi..


Encik somi dedicate lagu pulak.. tapi subuh tadi baru saya tahu.. hehe.. terharu uoulss..




Maaf lah kualiti gambar adalah tidak memuas kan hati
nak tengok pegi Muka buku saya :FACEBOOK

speacial thanks to my beloved husband yang ingat besday saya tahun ini..siap wish in advance nak jadi yg terawal ye..hopefuly akan sentiasa ingat..ekeke.. dan tak lupa juga my family, adik beradik and mak ku.. Mak saya lawak semalam masa saya call mak..

Mak: Selamat Hari jadi
saya: Terima kasih mak adiah org mana?
Mak: nak bg adiah yg ko xde lagi
saya: Org xde peti ais lagi mak.. yg 1 pintu pon xpe
mak:hahaha.. sudah over dos tuh..
saya & emak ketawa kuat2 serentak..ehe..cumel je mak saya ni kan..

emak doa kan saya sentiasa di dalam rahmat ilahi sudah cukup.. mak dh melahirkan saya ke dunia ni..dah besar kn saya terlalu besar pengorbanan emak terhadap saya..terima kasih mak lahir kan saya pada 13.03.1983 satu tarikh yang cantik bak kata cikgu sekolah rendah saya dulu ;)





Kenapa besday selalu orang kait kan dengan kek eh?? sape boleh bagi jawapan dapat kek sepotong ;)


With L0vE : Hanie

Friday, March 9, 2012

Terima Kasih Readers




Tak sangka fulak blog saya yang tak seberapa ni telah dibaca oleh seluruh pelusuk dunia..acecece.. bajet bagus pulak saya ni kan.. Berangan sekejap.. ekeke.. sebab tu lah saya suka business online yang saya buat ni.. Pasaran saya sampai ke seluruh dunia.. Tanpa kusangka ada email dari "Future Doc" yang belajar di over the sea tanya pasal Premium Beautiful. Alhamdulillah..


Terima kasih korang yang sudi jengguk-jengguk disini.. sayang korang..muaahh..xoxo

tungu update yg seterus nya ya ;)



With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails