Wednesday, March 14, 2012

13 MARCH 2012


Ada apa dengan Tarikh ni?? Ha korang sampai hati tak henggat besday saya ye.. sob..sob..sob..sedih nya.. Patut nya entry ini saya buat semalam tapi memandang kan saya adalah tahap malas nak mengupdate lalu saya biar kan tarikh itu berlalu begitu saja..sungguh teruk saya ni.

Ok sebelum saya melalut dengan lebih panjang dan lebar saya ingin memanjat kan kesyukuran kepada yang maha esa dengan limpah & rahmatnya saya masih bernyawa & di beri peluang untuk terus hidup di muka bumi ini.. Tiba-tiba saya rasa sayu yang teramat nya.. sejak dua menjak ni hati saya sayu je.. saya terpikir kalau lah saya di jemput ilahi dalam waktu terdekat ni sudah kah saya bersedia? sudah cukup kah persiapan saya? untuk meninggal kan orang-orang yang saya sayangi hati saya jadi tak keruan..betul-betul nya saya belum bersedia..

Semalam hari ulang tahun saya yang terakhir untuk sesi 20-an.. Saya cakap dengan encik somi yang tahun depan saya akan joint group 3 series dia..kena gelak pulak. Tahun depan kalau panjang usia masuk 3 series pulak uoluss.. owh sudah tua pulak saya rasa..Tapi hati saya muda belia lagik..ekeke..haha poyos kan..

Dan semalam tiada apa-apa sambutan meraika saya adalah seorang diri di JB ni, Ofismate tak tahu pun hari semalam besday saya kot.. xde sorang pun yang wish..plus ramai yang bercuti semalam, maklum lah cuti sekolah masing-masing ambil peluang bawak anak-anak pergi Holiday.. Walaupun tiada apa-apa sambutan saya terharu sangat tak henti-henti korang-korang yang baik hati ni wish and mendoa kan saya..serius saya terharu.. penuh FB wall saya, Call & SMS yang bertalu-talu sejak malam semalam nya lagi..


Encik somi dedicate lagu pulak.. tapi subuh tadi baru saya tahu.. hehe.. terharu uoulss..




Maaf lah kualiti gambar adalah tidak memuas kan hati
nak tengok pegi Muka buku saya :FACEBOOK

speacial thanks to my beloved husband yang ingat besday saya tahun ini..siap wish in advance nak jadi yg terawal ye..hopefuly akan sentiasa ingat..ekeke.. dan tak lupa juga my family, adik beradik and mak ku.. Mak saya lawak semalam masa saya call mak..

Mak: Selamat Hari jadi
saya: Terima kasih mak adiah org mana?
Mak: nak bg adiah yg ko xde lagi
saya: Org xde peti ais lagi mak.. yg 1 pintu pon xpe
mak:hahaha.. sudah over dos tuh..
saya & emak ketawa kuat2 serentak..ehe..cumel je mak saya ni kan..

emak doa kan saya sentiasa di dalam rahmat ilahi sudah cukup.. mak dh melahirkan saya ke dunia ni..dah besar kn saya terlalu besar pengorbanan emak terhadap saya..terima kasih mak lahir kan saya pada 13.03.1983 satu tarikh yang cantik bak kata cikgu sekolah rendah saya dulu ;)





Kenapa besday selalu orang kait kan dengan kek eh?? sape boleh bagi jawapan dapat kek sepotong ;)


With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails