Wednesday, March 28, 2012

Cantik + Manis Irma

Umum semua tahu Sabtu lepas 24 March 2012 pelakon, pengacara Irma Hasmie telah selamat bertunang dengan tunang nya Rezza. Seperti yang di maklum kan Irma jumpa Rezza masa menunaikan umrah tahun yang lalu.

Pulang dari menunaikan umrah irma di beri hidayah untuk memakai hijjab, bertambah la cantik dan ayu nya Irma ni.. dulu saya takde lah suka sangat tengok dia, sekarang ni pandang muka dia rasa sejuk je hati..ekeke.. macam makcik2 pulak saya ni..hehe



Sweet + Cantik
[Gambar ihsan encik google]

Irma di apit kawan-kawan nya


Suka giler dengan colour baju mereka yang pinky ni lah..rasa sweet sentiasa..ekeeke
eh kak fathin md nor yg buat hantaran pihak Rezza ni wife kepada ex-opismate saya.. dia mmg super mama, sangat kretip dan ada anak yg super comels and bijak.
blog beliau: TENGOK SINI



With L0vE : Hanie

1 comment:

shahsszz said...

irma dah ada fotografer lum..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails