Tuesday, April 3, 2012

Percutian PERCUMA kali ke 2 .:Day 1:.

Meh layan Gambar-gambar trip Vietnam kami hari tu.. Gambar sudah cukup mengambar kan bestt nya jalan-jalan with the company.. everything di sedia kan.. layanazz dulu uouls..


Group Green under CDM Hanis Haizi.. bak kata our CDM Kak Ana Gelombang hijau sedang melanda KLIA masa 18 March 2012

Flight kami ke vietnam menaiki Vietnam Airline


Makanan atas flight puding sagu, salad dia bessttt


Johor Team with our Mommy CDM Nur Faziha
Even dah sarat fazi datang hantar kami kat airport ;)

Muka Riang saya di Airport

With our Premium Beautiful Sifu [Madam Lam] Madam ni baik hati..Lap u madam

Posing tak sesudah baru kat airport dah macam2 post belum sampai kat vietnam lagi tuh.. ekeke




Fuhh tengok ngeri kan.. Majority rakyat vietnam naik motor, kereta tak banyak. kalau ada pun kereta mewah.


4 hari 3 malam kami disini fully sponser

Posing memosing di lobby hotel..jakun fulakk ;)

Sesampai nya di hotel penat2 tu kami di hidang kan minuman air hijau..sejuk & sedapp..arrr lega rasanya

Bilik kami

bessttt



Ini tempat kiteorg lepak2 minum teh O dengan makan ketupat cicah sambal tumisss..fuhhh

Bukak Langsir pool adalah di depan bilik kami..konon saya dgn Zurai nak pegi mandi pool last2 dua2 membongkang kepenatan bershoping..ekeke

Toilet pong nak hamek gambau kan ;)


Besday celebration secara berjemaah ;)


Our video

With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails