Wednesday, June 27, 2012

KENAPA PILIH PREMIUM BEAUTIFUL?

Ramai yang tanya saya kenapa pilih PREMIUM BEAUTIFUL dan not just wear it but do the business as well!

Ok, sebelum tu biar saya share kan cerita saya macam mana saya boleh berkecimpung dengan dunia PREMIUM BEAUTIFUL ni. Semuanya bermula dengan tsunami PREMIUM BEAUTIFUL yang telah banyak di perkata kan orang di internet. Thanks internet menemukan saya dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Saya start tahu melalui satu blog masa tu just suka-suka baca.

Then bila baca-baca lama-lama terbekenan. Mana ado pompuan tak nak cantik kan. For me yang buat ku tertarik adalah dikatakan pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh shaping body boleh slim gitu.. al kesedia makluman body ku memang out of shape. Memang malu la kan anak dara tapi.. owh tak sanggup nak terus kan kata-kata buat daku sentap je..ehee..


Menguatkan semangat bila ramai blogger-blogger yang turut pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, lagi lah meronta hati ni nak beli. Di sebab kan masih tak de kesedaran yang tinggi ku biar kan je hasrat hati tu. Lebih seronok spend duit untuk beli benda lain.ehee..Tak sedar diri sungguh.

On day bila mengalami masalah kesihatan yang agak serius baru pikir balik nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni. Sebab saya ni memang tak suka pergi hospital, makan ubat-ubatan ni. Masa kejadian tu saya asyik ulang alik klinik and hospital and its cost around RM300-500. Sampai dah tak boleh nk claim medical dengan company. Saya terus tanya doctor apa rawatan alternatif selain makan ubat, doctor suruh saya find out sendiri. Terus saya google and terjumpa blog-blog yang cerita PREMIUM BEAUTIFUL mampu membantu dalam masalah saya ni even ada yang lebih teruk dari saya pun dah beransur sihat.

Google punya google saya mencari agent yang terdekat dengan saya and tak ambik masa lama saya jumpa blog dia dan terrus add dalam facebook. Dari situ saya private message dia and alhamdulillah good feed back dari nya. Actually its took about 2 years untuk saya decide pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni. Bukan sebab tak mampu tapi sebab tiada kesedaran. Dan akibatnya saya suffer sendirian. Mujur lah saya bertindak cepat, dulu saya ingat masalah period tak teratur, masalah period pain ni biasa je rupa-rupanya memakan diri sendiri. Bersyukur juga belum terlambat untuk saya selamatkan satu-satunya harta seorang wanita dari terkena penyakit yang paling di geruni kaum wanita.


Detik perkenalan kami





Ok mari saya explain kenapa pilih PREMIUM BEAUTIFUL ni?

Premium Beautiful has established almost 20 years! In terms of branding kita tak perlu RISAU lagi, sebut jer Premium Beautiful semua orang tahu! Not only that if this product tak bagus, tak ada orang nak beli mesti dah lama discontinuekan the product?:D


The one and only corset in the world SUPERBRAND! Superbrand ni by invitational only!


Life time warranty, ok cuba kita fikir balik barang yang kita beli harga 2k++ contoh Handbang, TV, Computers etc... There is no such thing as life time warranty! But PB sangat worth! Tak rugi pun keluarkan RM2000+ but the life span is lifetime!! FREE SERVICE!



Barang yang kita jual ni barang yang sangat LOGIC! Perempuan mana tak pakai Bra? or baju dalam dan seangkatan dengannya kan. So Premium Beautiful is the solution for every women out there! Just educate women instead of pakai bra yang memberi manfaat apa-apa pada diri sendiri, better tukar sahaja with Premium Beautiful yang bukan sekadar menutup 'asset' perempuan tapi bagi benefit lain sama!



with Premium Beautiful tiada lagi 3rd or 4th breast ;)

Suitable for ALL body types!! From Skinny to curvy, pear shape, apple, cylinder and hourglass!! Premium Beautiful custom size for the client!

the right way is to get yourself measure first baru dapat size betul!

FREE TESTIMONIAL!! Banyak orang share testimonial online! So what you need to do just SHARE it with other people! Senang bukan!

We don't do REPEAT SALE so sangat sesuai for those yang tak suka menjual. So tak payah nak kejar customer all the time. NO NEED to RESTOCK product as well.


Premum Beautiful ni satu jenis je, warna HITAM. Cuba bayangkan if too many colors and design? Sorang minta pink bunga-bunga, sorang mintak polka dot sorang mintak yg half cup lah and etc pening! Satu jenis je senang!design yang flexible & selesa

Bonus with Premium Beautiful starts from 4-5-6 figure a month! orang singapore kata "gerek sey'!! That's why masa nak start business dulu eh bonus ku lebih dari gaji keje hakiki ku..hehe Work SMART itu yang best nya!




Jual dah lah sekali seumur hidup, tapi peluang travel tu berulang-ulang kali...so far with Premium Beautiful I have been travel for 4 different countries.. and it is FREE!


Car fund for whole life! Berkat jualan premium beautiful dapat merasa pakai kereta mewah dan bulan-bulan tak perlu bayar! Company bayar! Cool bebeh cool!!


Sangat sesuai untuk orang yang nak cari extra income, yang tak ramai kawan, yang tiada pengalaman dalam business or marketing background, yang baru je nak bertatih dalam bidang perniagaan... so instead jump into business sendiri... baik buat Premium Beautiful! No experience required! Sambil belajar sambil buat, dapat intensive training for FREE. Tapi income yang dapat bulanan adalah BERSIH tak ada OVERHEAD nak kena minusss semua. For me yang memang langsung tak minat business at 1st boleh buat terus falling in love. Mula-mula tak pandai lama-lama pandai lah. Sama je lah dengan kita nak pandai belari kita belajar dulu macam mana merangkak, bertatih kemudian berjalan dan seterusnya belari.


Kepada ANDA diluar sana jangan bazirkan masa yang kita ada let's join OUR journey together with Premium Beautiful!! lagi kita tunggu dan lihat lagi banyak yang kita rugi, Tiada perubahan akan belaku selagi kita tidak mulakan nya.Let's start, Be part of our TEAM to LONDON & PARIS TRIP open for all agent.

Hanie 019-7311 798 @ hanie_smiles@yahoo.com


With L0vE : Hanie

Friday, June 15, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL Boleh diguna kan semasa proses BERPANTANG ke?



Ramai yang bertanya soalan ni dengan saya boleh ke pakai PREMIUM BEAUTIFUL masa proses pantang nanti? Pakai Bengkung sahaja atau full set?

Majalah Pa & Ma pun ada recommend pakai PREMIUM BEAUTIFUL semasa berpantang siap kata Bengkung mama terkini gituh..


Mesti ramai yang fikir eh PREMIUM BEAUTIFUL ni kan korset mesti susah nak pakai.. mesti ketat.. nak breast feed pun susah. Ini jawapan nya. CLICK pada gambar untuk proses tumbesaran nya. later saya cerita kan pula pengalaman ibu breast feed yang pakai Premium Beautiful ni ya.




Maaf kualiti gambar tidak memberangsang kan [cuba tgk kat sini]

Untuk pengetahuan umum PREMIUM BEAUTIFUL ni ada saiz dan sebelum kita tentukan saiz nya kita perlulah ukur badan si pemakai terlebih dahulu. Dan set PREMIUM BEAUTIFUL ni sekali kita beli boleh pakai sampai bila-bila. Lifetime warranty (services FOC) maintenance nya PERCUMA. Ada pernah jumpa ke beli pakaian dalam yang ada lifetime warranty? Tak melampau kalau saya katakan u can save banyak bila tukarkan sahaja underware sekarang dengan PREMIUM BEAUTIFUL ni.

Macam mana saya kata boleh save? Kos beli Bra & panties telah tiada. Sesiapa yang ada keputihan tak perlu pakai pantiliner dah.. PREMIUM BEAUTIFUL membantu menyelesaikan masalah dalaman. Don't judge before you TRY. Hanya yang dah pakai sahaja dapat tau apa yang saya cakap ini betul atau sebalik nya.

Perlu di ingat kan pemakaian yang betul & saiz yang betul jga memain kan peranan yang penting. Jika tersalah ia tidak memberi kesan seperti mana yang anda harapkan. Jadi nak beli or nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL WAJIB melalui agent-agent yang SAH & masih SAH. Jangan hanya melihat HARGA yang di tawarkan tapi lihat pada SERVICES yang di tawarkan.

Ramai yang saya jumpa kata dia sudah ada set PREMIUM BEAUTIFUL tapi mereka tak pakai sebab katanya tak selesa, sakit, susah. It's should be something wrong somewhere. Perlu di ingatkan PREMIUM BEAUTIFUL adalah pakaian dalam yang bila dipakai ia sangat selesa. bukan terlalu ketat, sendat atau menyiksakan.

Eventhough saya tak pernah mengandung or beranak lagi, saya selalu dengar a lot of complain on how women especially whine about their 'pantang' period. One, because of the food restriction...how can you survive without good food kan!..ouchhh....two, is how they're suffering with their bengkung yang panjang nya bermeter-meter dan kena lilit bahagian atas perut hingga ke punggung.

Ramai kawan-kawan yang dah bersalin bagitahu bengkung traditional leceh nak pakai kena ada orang tolong pakaikan kalau tak ia akan longgar dan paling seksa dia kata masa nak pergi toilet. saya pun masih ingat masa emak tengah berpantangkan adik bongsu saya, masa tu saya darjah 4, mak berpantang sendirian di rumah. So anak-anak yang dah besar and boleh di harap membantu saya & kakak lah masa tu. Saya ingat bila mak nak pakai bengkung mak akan mintak saya pegang tegang-tegang dan mak akan lilit-lilit. panjang sungguh kain tu. Masa tu saya tak faham kenapa mak buat macam tu.ehee ;)

Zaman moden sekarang, mesti ramai yang malas nak berbungkung panjang-panjang masa dalam pantang kan? Macam-macam alasan dicari nak elak pakai bengkung. Sekarang kita ada alternatif lain yang boleh di kategori kan sebagai bengkung moden which is PREMIUM BEAUTIFUL. Fungsinya sama macam berbengkung biasa but kita ada extra faedah yang kita dapat. Antara kehebatan utama bila pakai Premium Beautiful korset masa dalam pantang ni ialah boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim yang bengkak dan merapatkan vagina yang telah regang dan longgar.


Tahu tak kita bahawa ”Kehamilan dan kelahiran mengganggu badan wanita dan kesemua otot-otot, tulang, urat, sendi, dan lain-lain, sudah bertukar keadaan dan menjadi kembang dan bengkak disebabkan pengaruh hormon hamil.”

Jadi, masa dlm pantang lah kita nak kena jaga betul-betul badan kita if nak dapatkan balik bentuk badan sebelum hamil or sekurang-kurangnya boleh turunkan berat badan ke berat yang ideal.

ok memandangkan saya masih belum ada pengalaman diri sendiri berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL nak dikongsi so saya share pengalaman sahabat saya merangkap mentor saya dalam dunia PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Let's check it out : Credit to www.nurfaziha.com

Traditional Confinement Method (Without Premium Beautiful)

Since I started wearing Premium Beautiful, I have experienced many positive effects. First and foremost, I felt major changes in my body– The sides of my body became narrower… And it has also uplifted my body shape.

Many people have disbelief that Premium Beautiful can really help weight loss? It is very easy and of course possible – the person must religiously wear Premium Beautiful at a minimum of 8 hours per day. Drinking of plenty of water can also assist in detoxification.

Now, let me share my confinement experience with Premium Beautiful.

After my first child was born, I used the traditional confinement wrap (bengkung) which was quite complicated to wear because it had many strings on it, like shoe laces. I have always been an active person, so even during confinement, I used to walk and moved around like normal, not like someone in confinement period. I did not mean to be careless, but I was still getting used to being a mother and I felt that I need to attend to my crying newborn quickly. Therefore, the delivery wounds healed slowly. Even after 44 days, I could still feel the pain and stinging.


After wearing Premium Beautiful for Confinement

Not long after I gave birth to my second child, I started wearing Premium Beautiful (I was still in confinement period). Although I just had labour, I did not haste to start wearing it after knowing about its benefits. Many people doubt about the safety of wearing Premium Beautiful during confinement, especially when I tell them that it is safe to wear even after 3 days of delivery. The normal concern is if it would hurt to wear Premium Beautiful during confinement? Of course not! Wearing Premium Beautiful is really easy and you don’t have to open your legs widely for it to fit in. With Premium Beautiful, my perineal wound recovered within 2 weeks of delivery – Inside and outside! Unlike my first delivery, I did not feel the pain or stinging and my recovery was assessed and confirmed by the nurse.

I was really happy, who wouldn’t be right? My husband was also very impressed with my progress and the effects of Premium Beautiful Corset. For your information, Premium Beautiful is also known as “Abang Sayang” product. Why? Only Premium Beautiful wearers and their husbands would know… =D

The best part is, I lost the pregnancy belly quickly without applying ‘param’.




After 6 months wearing Premium Beautiful, CONSISTENTLY..!
No picture editting ok..


One more that I want to share is the benefit of using Premium Beautiful for nursing mothers. I am 200% for breastfeeding and wearing Premium Beautiful has enhanced my nursing experience. Unlike most nursing bras, Premium Beautiful has underwire and this will help to shape the breasts and prevent from sagging. Premium Beautiful enhances the production and flow of the breast milk, simultaneously helps to shape and firm the breasts.

Why Premium Beautiful an benefit nursing mothers and mothers in confinement?

Its bra cup is elastic and capable of supporting 1 size larger (nursing breasts will swell to 1 size larger when the milk is full)
Premium Beautiful bras are lined with cottons and allow the skin to breathe comfortably
The bra is well-fitted; therefore it will not inhibit the breasts from growing. Unlike normal nursing bra, wearing Premium Beautiful can prevent nipple infection and provides comfort to the wearer

Premium Beautiful can be worn at ease and to breastfeed, you can comfortably pull the cups downwards. Therefore, baby can be fed quickly and the breasts are still supported by the cups, therefore giving them a lift.

How do I wear Premium Beautiful during confinement?

During confinement, I wore Premium Beautiful during the day (from 6 am to 7 pm). At night, I will use the traditional wrap (bengkung) so that I can wash Premium Beautiful. After washing, I would hang the set to dry and it would be dry and ready to wear for the following day. It dries very easily. No fuss at all…!


The Benefits of Wearing Premium Beautiful during Confinement

1. You can wear Premium Beautiful without help of others.

2. It helps to shrink the womb and improves post-pregnancy belly shape, whether you had normal or caesarian delivery. This will be faster and better if you breastfeeds too!

3. It can improve blood circulation, therefore it can remove the blood discharge in the womb (nifas) better hence improving your well-being even after 1 week of labour

4. Tightens your breasts, thigh, waist and stomach

5. Supports the backbone, therefore reduces the back pain of new mothers while nursing. This is because Waist Nipper helps to support the postures.

6. The Long Girdle was specially designed to strengthen the womb muscles and improve its position.

Every woman is invaluable. If you take good care of yourself, you will be able to provide the best to your family.

And Premium Beautiful is the best investment for your health and body.

Last but not least..
With the same pose (well, more or less the same), but with different son & of course DIFFERENT SIZE..!





Menarik bukan? dan saya sudah pasti PREMIUM BEAUTIFUL menjadi pilihan hati. saya share sedikit kelebihan berpantang dengan memakai Premium Beautiful :-

1. Boleh memecahkan lemak dan selulit
2. Boleh mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya potongan badan kembali kepada bentuk asal
3. Melindungi organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali ke tempat asal
4. Menggalakkan postur yang baik, justeru, membantu penyusuan bayi
5. Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan


PADA yang ingin mendapat kan set PREMIUM BEAUTIFUL anda atau mahu keterangan lebih lanjut hubungi saya di

019-7311 798 ATAU hanie_smiles@yahoo.com PM dalam Facebook saya juga boleh

[RUNDING CARA & DEMONSTRASI JUGA DISEDIAKAN]
HOOLLA ME

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails