Friday, September 14, 2012

BUSINESS OPPORTUNITY OPEN TO ALL


BUSINESS OPPORTUNITY WITH PREMIUM BEAUTIFUL


We teach/guide you :


1.How to make money online with Premium Beautiful?
2.How to do a business as part time/full time?
3.How to make 5 to 6 figures income monthly from Facebook, Blog, Instagram?
4.How to sell Premium Beautiful by using the Internet?
5.How to build a successful business and maintain a steady income?


Jika soalan di atas sering bermain-main di fikiran anda, then CONGRATULATIONS! You have come to the right place, at the right time to start!


This beautiful business offers do the work in TEAM, Which we have MENTOR to guide and teach you how to success AND the important is the mentor should be someone who have already done it herself and also have help others achieve the same. Then you need to determine is WHO WILL BE YOUR MENTORS?



OUR 1ST- The very humble and successful business woman/man
[CDM Hjh Siti Rohana Yusoff and Her Husband CDM Azlan Deraman ]



CDM Kak Ana & CDM Abang Lan [Kiri]


2nd-Hanis Haizi from housewife turn to successful business woman & CDM celebrity dulu mahukan kerjaya & Extra Money sekali dapat GLAMOUR




KELUAR DALAM BERITA HARIAN-
Tuangan Ratu 17 March 2011



Majalah Nur

Majalah Nona- November 2011





Majalah HIJABISTA-September 2012

Bonus Hanis in 1 month after 3 years buat business premium beautiful


From strangers we become closed friend. From no body to some body




Sebahagian my team member with CDM Fazi





CDM Hanis share her experiences


Very enjoy doing this business from part time sekarang alhamdulillah sudah Full time. Mencari kebebasan masa & extra income. Makan Gaji untuk hidup Business untuk capai impian. some one said to me WHY she choose this business:


" Saya dulu Salah sorang Manager coporate sector, gaji saya agak besar cecah 5 figures tapi saya tak boleh nak bantu sub-ordinate saya capai apa impian mereka, magin gaji dah di tetapkan. Tapi doing this business saya mampu bantu sub-ordinate (kawan-kawan) saya capai impian mereka. That's why i choose to do this business. less than 1 year it's change my life from no body to somebody and not just me my friends also"-agreed!





enjoying our FOC trip to HOLLAND & BELGIUM VIDEO

MORE refer SINI


Join me together with the rest of others to change our life forever. If I can achieve what I have achieved today, I can surely guide you to get the same results. I’ll see you at the TOP!


Hanie
text/whatssup/viber/line/call
019-7311 798
email:Hanie_smiles@yahoo.com

With L0vE : Hanie

Tuesday, September 11, 2012

Europe Trip menguja kan

Saya memang tak pernah mimpi pun nak pergi ke Europe, berangan tu selalu lah.. Masa kecik-kecik suka bukak peti ais sambil feel pergi negara sejuk.. Lepastu suka ambil fross dari peti ais buat main baling-baling konon main salji..Terpengaruh dengan TV la ni.. korang pernah buat macam tu tak? ke daku je yang kolot sangat.. ekeke..


Bila dapat pergi tu mula-mula memang sungguh tak percaya. siap berkali-kali tanya husband kita kat europe dh ke ni? poyo kan saya. Alhamdulillah angan-angan menjadi realiti. When the opportunity knocking on our door, please answer. Only us hold the key to our own greatness and happiness in life! Let’s!!!

Mari kita mengimbau kenangan lama yang saya baru nak update..

Day 1-Brussel, Belgium

Masa ni perasaan di awang awangan..Tak percaya dah jejakkan kaki ke sini ;)






with Mr. husband baru 2 months kawen and cum our foc honeymoon ;)


Antara barangan popular di Belgium




Coklat terbaik GODIVA. Belgium adalah negara yang mengeluarkan coklat. banyak jugak lah coklat yg terborong disini ;)


Menikmati Strawberi coklat godiva dalam keadaan cuaca yang sejuk di brussel sangat BESTTT

To be continue..


With L0vE : Hanie

Wednesday, September 5, 2012

Tema Baju Raya

Selalu kan kita dengar & lihat bila raya masing-masing ada tema colour tersendiri. Bagi saya sekeluarga tradisi seperti ini baru sahaja kami ikuti. Semua bermula selepas saya & kakak mula bekerja. Sebelum ni apa yang mak beli kami terima je tak de lah nak request tema-tema semua ni.

Rupa nya seronok kan pakai baju sama warna/tone, bila raya nanti satu-satu family nampak cantik je.. biasa nya saya dan kakak yang dok pikir apa tema colour setiap kali raya dan kami juga yang beria menyedia kan pakaian raya satu family. Excited betol. Ayah lah orang yang selalu kata tak payah lah membazir beli baju raya ayah, bukan ayah pakai selalu pun. Tapi bagi kami kepuasan kami bila tengok emak, ayah & adik-adik pakai sedondon di pagi raya..

Tahun ni walaupun saya dh ada keluarga sendiri saya pun terfollow warna tema keluarga saya. Nasib mr.husband setuju. Baju-baju kaum wanita saya borong masa pergi Guang Zhou hari tu, Baju Mr. Husband beli kain kat Nagoya & adik-adik dan Ayah Kakak saya beli yang ready made.

Tema baju raya mengikut tahun, raya before ni tak ada gambar family sebab tak ada officialy camera, snap guna handphone saja so kualiti adalah sangat buruks..ekeke.



Mr. Husband bagi nama "YUNAK"



Raya 2012-Colour Tema Peach


Raya 2011-Colour Tema Purple


Raya 2010-Colour Tema Orange


Raya 2019-Colour Tema Red


Raya 2019-Colour Tema Turquoise Blue



With L0vE : Hanie

Tuesday, September 4, 2012

Rahsia ku kini milik mu jua

Aceee pinjam tag line simply siti sekejap.. Jangan kena saman sudah lah..ekeke.

Ada yang tanya kat saya..Eh kau ni semua nak makan, jaga lah perut tu sikit, kang meragam pulak. ada pulak yang kata pelik lah kau ni makan main balun je tapi senang pulak membuang nya. aku ni dh berapa hari tak membuang. Eh..eh apa saya ni mula-mula cerita dh cerita pasal buang membuang ni.. apa kess kan.

Takde korang masa raya hari tu sana sini beraya..tak tau apa lah yang di makan. Sana sini pergi orang hidang kan macam-macam makanan. Dari yang biasa-biasa sampai yang jarang-jarang jumpa. Saya harus lah cuba semua kan. Tak makan rasa rugi pulak, bukan selalu jumpa.. Itu lah saya pantang, bukan pantang makan tapi pantang jumpa. ekeke. Bukan apa kita hormati tuan rumah dah penat-penat masak tetamu tak nak makan pulak. Kalau tak makan pun bak kata orang JOHOR "Jamah" (Rasa sikit) kan.


Juadah Hari Raya

Meh nak bagitau RAHSIA ku. Siang memang lah makan tah hape-hape pun malam saya pasti kan mesti minum LACTOLITE untuk cuci usus kita dari sebarang toksid-toksid yang merbahaya . Perut selesa Badan pun sihat. Cewah dah macam tag line iklan pulak.

Mr.Husband pun dah jadikan LACTOLITE ni minuman wajib dia. Setiap malam before tidur mesti nak minum LACTOLITE, Kadang-kadang tu siap bancuh Lactolite + Low fat milk makan dengan Oat + corn flake. Haritu masa nampak dia makan cuba lah mintak sikit SEDAPPP sangat patut lah bukan main lagi dia.


Yang besat nya bila kita minum LACTOLITE malam, esok subuh-subuh kita dah ada gesa nak membuang. Dan proses membuang sangat lancar. Perut umpama kena FLUSH habis hampas-hampagas sekali harung keluar. Lepas tu badan rasa ringan, Tummy flat, angin semua keluar. Ini bukan ubat yang macam julap-julap ye. Ini seangkatan dengan vitagen/yakult. Ada tak pernah dengar iklan kat SINAR FM pasal raya-raya ni minum lah vitagen untuk kesihatan usus anda.

Beza nya vitagen dengan LACTOLITE dimana vitagen hanya ada pro-biotik (bakteria baik) sahaja. Tapi LACTOLITE ada pro-biotik (bakteria baik) & pre-biotik (makanan untuk bakteria baik). Maksudnya bakteria baik boleh kekal lebih lama di dalam usus kita sebab id datang dengan makanan nya. Logic lah kalau takde makanan cepat lah ia mati kan.

Nak tau apa tu LACTOLITE secara details boleh rujuk pada entry lama saya DISINI

Korang pernah dengar tak ada orang susah nak membuang air besar, makan-makan tapi tak buang-buang. Kemana makanan tadi pergi? atau ada makan dalam kuantiti yang banyak tapi membuang nya.. Alahai ciput je. Kemana pergi nya yang lain? Lagi-lagi musim raya ni kan.


Para pakar sangat mengesyorkan kita membuang air besar setiap pagi kerana setelah pukul 5 pagi, proses Detox dari Usus berakhir, sehingga sisa-sisa makanan mesti dikeluarkan di pagi hari. Jika tidak membuang di pagi hari akan membuat serapan nutrisi tidak berguna mengalir ke otak, yang akan membuatkan otak memperoleh nutrisi buangan. Itu sebabnya kita akan rasa blur dan otak menjadi slow serta susah untuk berfikir dengan baik. Jika kita membuang pada setiap pagi bermakna otak kita akan dibekalkan dengan isian yang baik-baik iaitu makanan yang baru kita makan. Bukan makan yang semalam yang sepatutnya kita sudah buang.


Masa jalan-jalan raya tu saya distribute free sample dekat a few kawan-kawan & saudara mara yang ada mengadu susah nk buang angin, nak membuang. Alhamdulillah mereka juga dapat kebaikan nya.

SMS one of them yang katanya ada masalah Buasir yang kronik.

Kalau Nak Cuba
Contact me 019-7311 798

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails