Tuesday, October 23, 2012

Exclusive Business Meeting

Alhamdulillah Setelah beberapa hari collaps demam hari ni kesihatan bertambah baik.Banyak benda masih pending here and there terutama nya appointment dengan bakal biz partners dan juga clients.Tak kan nk jumpa mereka masa saya tak sihat kang berjangkit pulak. ;)

Last Saturday night our group under CDM Fazi "Premium Beautiful Johor" ada kan satu Exclusive Business Meeting di GLAM  terutama nya untuk business partners yang baru-baru. Agenda utama memberi input hala tuju untuk  memajukan lagi empayar business masing-masing.



Group photo. Waktu ni saya gagah kn diri untuk hadirkan diri. Tanda sokongan kepada business partners yang datang along the way from JB.

Bertuah bernaung di bawah Green Leaders Group [GLG] sebab semua nya di beri PERCUMA. Intensive tranning di beri secara percuma, tempat juga exclusive dan selesa. Kalau nak kan kejayaaan Berguru lah dengan orang-orang yang dah berjaya. Bukti sudah di depan mata tak perlu cipta formula sendiri apa yang kami buat hanya tiru dan buat bulat-bulat seperti mereka.

Nak capai income macam CEO agak-agak berapa lama lagi? Kalau Hanis Haizi & Fazi buat business premium beautiful ni dalam masa 2 tahun dah boleh capai income 5,6 angka yang sama mcm tahap CEO tu! kenapa kita nk kena tunggu 25 tahun untuk jadi  CEO. Bukan semua orang boleh jd CEO pun. Which one you prefer? 25 tahun yang tidak pasti atau 2 tahun yang confirm boleh capai?

So what are you waiting for?

Tanpa permulaan tiada akan ada perubahan.You want to change or never! Miskin atau tidak itu bukan TAKDIR tapi satu PILIHAN!

come and join us TODAY!
Hanie 019-7311 798



#more pictures will be upload later.

With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails