Monday, November 5, 2012

Semoga Allah selamat kan Kamu

Weekend lepas schedule saya agak padat. Memang appointment saya mostly during weekend. Sabtu  and ahad penuh dengan pelbagai agenda.

Ahad lepas fitting & business meeting new partners habis follow mr. hubby ke event besday party. Mr. hubby joint his friends shoot besday party dekat KFC extreme park Seksyen 13 shah alam. Agak mencabar jugak saya tgk nak shoot budak-budak yang tengah aktif ni. berkejar-kejaran nk shoot moment derang.
The event meriah macam game ada and nampak kids sangat enjoy. Eh saya pun tumpang sekaki. lol. 


 Boolat macam belon sudah ;)


The Cake & The besday boy


The besday Boy -Adam


 oyeaa. feel good kata chicky

 Kemunculan chicky menjadi rebutan. semua nk gambar dgn beliau


Tibe -tiba ada sorang kakak terselit di situ.. Lol


Enjoy jugak buat besday party kat sini. Tapi agak terhad sikit lah untuk family. For Kids memang fun and derang feel very happy. Saya tak pernah merasa orang buat besday party untuk saya..Mau terharu dapat macam ni.sob..sob


With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails