Sunday, March 25, 2012

Alhamdulillah tumpang gembira makcik ;)


Just nak share satu kisah, sehari sebelum saya terbang ke vietnam sempat juga saya menjengguk seorang makcik ibu kepada kawan saya. Makcik ni asal nya ada mengidap sakit lutut, kaki. Tak boleh duduk lama, jalan jauh2 nnti kaki akan bengkak dan tak boleh jalan.

Si anak merekmen kan si ibu untuk memakai PREMIUM BEAUTIFUL dengan harapan dapat membantu si ibu mengurangkan kesakitan. Lalu si anak telah menyarungkan satu set Premium Beautiful ke badan si ibu.




Sejak pakai premium beautiful macam-macam perubahan pada diri dan kesihatan si ibu beransur pulih. Masa saya datang tu dia siap cakap ..Elok la kamu jual barang ni.. ramai lagi org yg sakit mcm mak cik ni. Makcik lepas 2 minggu pakai alhamdulillah, lutut x sakit, kaki tak sakit.. pening2 dah hilang, bertenanga, kelihatan berseri-seri, dulu pucat. Payu dara nampak terletak. sampai segan makcik di buat nya kena tegur dengan rakan sekerja.." Klass kau Jah"

"Alhamdulillah dengan kuasa Allah lepas makcik pakai makcik dh boleh duduk takpayah ubah2 posisi diri. kalau yassinan tu dh tak payah tukar2 kejap2 bersila, kejap2 berlunjur. bagus lah bajuaj dalam ajaib ni.. semua pon boleh, rasa nikmat nya allah sahaja yg tahu."


Gembira dan puasnya saya dapat bantu selesaikn masalah orang. Makcik tu rasa mcm terhutang budi dengan saya pulak.

FIR yang terdapat didalam Premium Beautiful membantu melancar kan peredaran darah. Menukar kan Darah berasid kepada darah beroksigen.


Sesiapa yang mahu merasai nya boleh direct contact saya

Hani 0197311 798

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails