Thursday, May 17, 2012

Si cantik manis seksi NEELOFA


Semalam Mr hubby ada shooting dengan Neelofa untuk majlis pelancaran produk kesihatan & kecantikan Bella Vita di The Royal Bintang, Damansara. Yang kelakar nya Mr. Hubby before shooting ni dia langsung tak kenal siapa itu Neelofa.

Few day before semalam masa Mr. hubby bagitau kata nak shoot Neelofa saya pulak yang excited kemain.. Perbualan kami the day before..

Hubby=Yang esok abg red ajak pegi shoot Neelofa katanya..
Me=wowowoww bestt nya, kat mana kat mana?
Hubby=Damansara
Me=pkol berapa?
Hubby=Dalam kol 3 gitu.
Me=Besstt nya yang nanti tengok dia cantik betul2 ke tipu bedak je eh..
Hubby=Sapa dia tu eh? kenapa dengan dia? tak pernah pun dengar nama dia..
Me=Ya Allah laki haku...puas lah explain pung pang pung pang.. satu pun dia tak ingat.

itulah dia orang yang tak mahu ambil tahu pasal-pasal retis ni..kekeke. Tengok dalam gambar, dalam TV dia nampak cantik, nak tau jugak lah real nya macam mana kan.. ekeke..kepochi betul..


Kata Mr. Hubby Lofa memang cantik.. Bukan dia je cantik Mak dia nenek dia pun cantik.. sampai Hubby kata ingat kan yang mak dia tu kakak dia.. muda and cantik lah.. Huh apakah petua wahai auntie..ekeke.. cepat je nak mintak petua ko..


Ini gambar Nenek, Emak & Neelofa
nampak natural beauty gitu kan..




Lofa sedang di interview..Kagum dengan semangat Lofa. Even masih belajar and masih muda belia sudah berfikiran jauh.. Ada jenama kasut sendiri, produk kesihatan sendiri.. Kagum mampu buat semua ni.. Yelah pucuk pangkal diri sendiri mahu dengan tidak je kan..


Suka lah tengok dia.. Cantik.. gebus.. Eh kalau pakai Premium Beautiful mesti lagi mengancam gitu kan..


Gossiping wif Diana Rafar. Mr. Hubby siap tak tahu sapa yang dengan Lofa ni.. dia tanya saya on phone masa balik shooting semalam.. Hubby kata dia tak tau sapa nama retis tuh.. ekeke.. Ha dulu tak nak hamek tau sekarang kena hambik tau yek yang!


Macam ada iras sikit-sikit lah depa ni..

Last but not least Mr. photographer juga teringin nak inteperame dengan Neelofa katanya..


All photo credit to Mr. Hubby from Snap Pictures di atas ehsan gambar-gambar ini.. korang kalau nak guna khidmat photong boleh lah contact mr hubby. klik pautan ini and terjah Facebook beliau.:)

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails