Tuesday, May 22, 2012

Rasa nak bagi hadiah la pulak


Korang semua yang sudi baca blog saya ni kan.. Sebagai tanda penghargaan pada yang membaca blog saya ni kan terutama yang memang stok pantang tengok ada entry terbaru..ehehe ferasan lah saya ni kan..

What say uouls kalau saya kata nak bagi korang-korang semua hadiah. Bukan hadiah tikam-tikam telur tu hadiah nya saya belum fikir apa lagi, tapi rasa macam nak bagi hadiah yang wangi-wangi gitu..Korang nak tak?? nak tak?? ha angkat tangan cepatttt.. (^_^)

Tapi sebelum bagi hadiah mestilah kena denda dulu.. opss silap bukan denda.. bagi satu kerja dan reward dari tu dapat hadiah.. Aci tak korang? saya ni kalau buat kuiz memang yang tepaling kacang sekali. Kalau buat contest pun tepaling simple sekali.. Tapi kali ni saya nak buat yang mencabar sikit.. eh..eh ada yang dah start takut lalu nak lupa kan hasrat baca blog saya.. jangan la panic.. relax lah korang. Tak kan lah saya nak denda korang semua teruk-teruk pulak.. Kan saya dah kata saya ni tak reti nak denda orang sangat..

Ok saya rasa nak mintak korang buat satu entry yang simple tapi padat mengenai "BLOG SAYA & DIRI SAYA DI MATA KORANG." Entry bau bodekan/kipas/air-cond adalah di jauhkan. saya tak kisah la kalau korang nak kutuk saya, tapi kutukan yang membina lah..ehee.. backlink kan entry korang di dalam kotak comment entry ini atau tag di FB saya ya..


Gambar zaman muda belia.. comot sana sini.. (^_^)

5 Entry paling menarik yang dipilih oleh jemaah hakim akan mendapat hadiah istimewa.. setiap penyertaan mungkin akan di beri hadiah (jangan risau saya kan baik hati..hehe.. poyo kan saya ni)

ok korang tarikh tutup penyertaan adalah sampai 1/6/12 tepat jam 01:16 minit:12 saat pm


Sudi-sudi kan lah joint contest saya.. sokongan korang sangat saya hargai.. sayang koranggg semua.


With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails