Wednesday, June 27, 2012

KENAPA PILIH PREMIUM BEAUTIFUL?

Ramai yang tanya saya kenapa pilih PREMIUM BEAUTIFUL dan not just wear it but do the business as well!

Ok, sebelum tu biar saya share kan cerita saya macam mana saya boleh berkecimpung dengan dunia PREMIUM BEAUTIFUL ni. Semuanya bermula dengan tsunami PREMIUM BEAUTIFUL yang telah banyak di perkata kan orang di internet. Thanks internet menemukan saya dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Saya start tahu melalui satu blog masa tu just suka-suka baca.

Then bila baca-baca lama-lama terbekenan. Mana ado pompuan tak nak cantik kan. For me yang buat ku tertarik adalah dikatakan pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh shaping body boleh slim gitu.. al kesedia makluman body ku memang out of shape. Memang malu la kan anak dara tapi.. owh tak sanggup nak terus kan kata-kata buat daku sentap je..ehee..


Menguatkan semangat bila ramai blogger-blogger yang turut pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, lagi lah meronta hati ni nak beli. Di sebab kan masih tak de kesedaran yang tinggi ku biar kan je hasrat hati tu. Lebih seronok spend duit untuk beli benda lain.ehee..Tak sedar diri sungguh.

On day bila mengalami masalah kesihatan yang agak serius baru pikir balik nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni. Sebab saya ni memang tak suka pergi hospital, makan ubat-ubatan ni. Masa kejadian tu saya asyik ulang alik klinik and hospital and its cost around RM300-500. Sampai dah tak boleh nk claim medical dengan company. Saya terus tanya doctor apa rawatan alternatif selain makan ubat, doctor suruh saya find out sendiri. Terus saya google and terjumpa blog-blog yang cerita PREMIUM BEAUTIFUL mampu membantu dalam masalah saya ni even ada yang lebih teruk dari saya pun dah beransur sihat.

Google punya google saya mencari agent yang terdekat dengan saya and tak ambik masa lama saya jumpa blog dia dan terrus add dalam facebook. Dari situ saya private message dia and alhamdulillah good feed back dari nya. Actually its took about 2 years untuk saya decide pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni. Bukan sebab tak mampu tapi sebab tiada kesedaran. Dan akibatnya saya suffer sendirian. Mujur lah saya bertindak cepat, dulu saya ingat masalah period tak teratur, masalah period pain ni biasa je rupa-rupanya memakan diri sendiri. Bersyukur juga belum terlambat untuk saya selamatkan satu-satunya harta seorang wanita dari terkena penyakit yang paling di geruni kaum wanita.


Detik perkenalan kami





Ok mari saya explain kenapa pilih PREMIUM BEAUTIFUL ni?

Premium Beautiful has established almost 20 years! In terms of branding kita tak perlu RISAU lagi, sebut jer Premium Beautiful semua orang tahu! Not only that if this product tak bagus, tak ada orang nak beli mesti dah lama discontinuekan the product?:D


The one and only corset in the world SUPERBRAND! Superbrand ni by invitational only!


Life time warranty, ok cuba kita fikir balik barang yang kita beli harga 2k++ contoh Handbang, TV, Computers etc... There is no such thing as life time warranty! But PB sangat worth! Tak rugi pun keluarkan RM2000+ but the life span is lifetime!! FREE SERVICE!



Barang yang kita jual ni barang yang sangat LOGIC! Perempuan mana tak pakai Bra? or baju dalam dan seangkatan dengannya kan. So Premium Beautiful is the solution for every women out there! Just educate women instead of pakai bra yang memberi manfaat apa-apa pada diri sendiri, better tukar sahaja with Premium Beautiful yang bukan sekadar menutup 'asset' perempuan tapi bagi benefit lain sama!



with Premium Beautiful tiada lagi 3rd or 4th breast ;)

Suitable for ALL body types!! From Skinny to curvy, pear shape, apple, cylinder and hourglass!! Premium Beautiful custom size for the client!

the right way is to get yourself measure first baru dapat size betul!

FREE TESTIMONIAL!! Banyak orang share testimonial online! So what you need to do just SHARE it with other people! Senang bukan!

We don't do REPEAT SALE so sangat sesuai for those yang tak suka menjual. So tak payah nak kejar customer all the time. NO NEED to RESTOCK product as well.


Premum Beautiful ni satu jenis je, warna HITAM. Cuba bayangkan if too many colors and design? Sorang minta pink bunga-bunga, sorang mintak polka dot sorang mintak yg half cup lah and etc pening! Satu jenis je senang!design yang flexible & selesa

Bonus with Premium Beautiful starts from 4-5-6 figure a month! orang singapore kata "gerek sey'!! That's why masa nak start business dulu eh bonus ku lebih dari gaji keje hakiki ku..hehe Work SMART itu yang best nya!




Jual dah lah sekali seumur hidup, tapi peluang travel tu berulang-ulang kali...so far with Premium Beautiful I have been travel for 4 different countries.. and it is FREE!


Car fund for whole life! Berkat jualan premium beautiful dapat merasa pakai kereta mewah dan bulan-bulan tak perlu bayar! Company bayar! Cool bebeh cool!!


Sangat sesuai untuk orang yang nak cari extra income, yang tak ramai kawan, yang tiada pengalaman dalam business or marketing background, yang baru je nak bertatih dalam bidang perniagaan... so instead jump into business sendiri... baik buat Premium Beautiful! No experience required! Sambil belajar sambil buat, dapat intensive training for FREE. Tapi income yang dapat bulanan adalah BERSIH tak ada OVERHEAD nak kena minusss semua. For me yang memang langsung tak minat business at 1st boleh buat terus falling in love. Mula-mula tak pandai lama-lama pandai lah. Sama je lah dengan kita nak pandai belari kita belajar dulu macam mana merangkak, bertatih kemudian berjalan dan seterusnya belari.


Kepada ANDA diluar sana jangan bazirkan masa yang kita ada let's join OUR journey together with Premium Beautiful!! lagi kita tunggu dan lihat lagi banyak yang kita rugi, Tiada perubahan akan belaku selagi kita tidak mulakan nya.Let's start, Be part of our TEAM to LONDON & PARIS TRIP open for all agent.

Hanie 019-7311 798 @ hanie_smiles@yahoo.com


With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails