Tuesday, September 11, 2012

Europe Trip menguja kan

Saya memang tak pernah mimpi pun nak pergi ke Europe, berangan tu selalu lah.. Masa kecik-kecik suka bukak peti ais sambil feel pergi negara sejuk.. Lepastu suka ambil fross dari peti ais buat main baling-baling konon main salji..Terpengaruh dengan TV la ni.. korang pernah buat macam tu tak? ke daku je yang kolot sangat.. ekeke..


Bila dapat pergi tu mula-mula memang sungguh tak percaya. siap berkali-kali tanya husband kita kat europe dh ke ni? poyo kan saya. Alhamdulillah angan-angan menjadi realiti. When the opportunity knocking on our door, please answer. Only us hold the key to our own greatness and happiness in life! Let’s!!!

Mari kita mengimbau kenangan lama yang saya baru nak update..

Day 1-Brussel, Belgium

Masa ni perasaan di awang awangan..Tak percaya dah jejakkan kaki ke sini ;)






with Mr. husband baru 2 months kawen and cum our foc honeymoon ;)


Antara barangan popular di Belgium




Coklat terbaik GODIVA. Belgium adalah negara yang mengeluarkan coklat. banyak jugak lah coklat yg terborong disini ;)


Menikmati Strawberi coklat godiva dalam keadaan cuaca yang sejuk di brussel sangat BESTTT

To be continue..


With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails