Monday, October 8, 2012

Dari Impian Kini Realiti

Tahniah kepada our mentor the 1st CDM Johor under Green Leaders Group  di atas kelahiran "SI HITAM' new ESTIMA secara Free of Charge from company.


CDM Fazi & Husband with their Si Puteh [wish] & Si Hitam [Estima]

Kelahiran si puteh setahun yang lalu kini disusuli si hitam pula. Nice combination! . Dua-dua adalah pemberian free dari syarikat. So just grab sahaja lah. Tak perlu nak keluar satu sen pun. Syok kan drive kereta impian yang kita dapat secara percuma. Yes dengan PREMIUM BEAUTIFUL BUSINESS u can be like this! Semua ada peluang yang sama apa sekali pun kereta impian uouls u just name it! When u reach the level then its yours.

Ada yang tanya eh kereta ni nanti kalau tak buat BUSINESS ni lagi kena pulang ke? Oppss bukan ye ini kereta sudah jadi hak milik persendirian. Apa pun terjadi weouls still do the business because its easy and fund kenapa nak tinggal pulak kan. No reason. Jika umur kami tak panjang we can waris kan the business with Pangkat & income yang sama pada waris kita. It's TRUE!

 Founder GLG CDM Hanis Haizi [Cousin CDM Fazi] aka our Sifu in GLG


 CDM Hanis Haizi & CDM Razali with Mentee CDM Mai & Husband with their BMW 5 Series F10
Mak dah dapat now anak-anak pula. Adil & saksama siapa buat dia yang dapat!


Sifu CDM Siti Rohana & CDM Hanis Haizi, CDM Mai with their FOC Car.. Its Cool bebeh. Every single step u will be guide. Choose the right TEAM then we rock together!

YOU WANT to be like THIS? 
The TIPS IS
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Just FOLLOW the LEADER!

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails