Tuesday, October 30, 2012

The happy customer sharing her story


Saya tak pernah kenal beliau before. kami kenal melalui seorg kawan [cousin beliau] yang merupakan my husband officemate. Kerana premium beautiful kami kenal mesra & sudah menjadi rapat. Itu yang buat saya gembira sambil bantu orang lain sambil tu tambah kenalan. Kan best.

Double seronok bila kita dapat selesai kan masalah mereka. Misalnya yang sakit beransur pulih yang dari takde shape tak confident jadi nak kurus, bershape dan cantik. Bila mereka gembira saya tumpang gembira.

My happy client ni pakai premium beautiful sebab beberapa masalah kesihatan & di samping tu nak dapat kn bentuk badan yang ideal maklum lah tak lama lagi nk fitting baju kahwen so nak lah siap sedia jaga badan. Tak nak lah di hari bahagia nanti badan sakit-sakit sebab beliau ada mengalami masalah tulang belakang, tak boleh duduk lama.posture badan yang betul & menarik akan menambah kn seri pengantin juga kan.

So beliau baru je pakai premium beautiful ni almost dekat 1 month lah. Last week jumpa dia kat giant puchong, kata nya alhamdulillah sakit2 kaki dia dh hilang, sakit belakang tak de lah heavy sangat macam dulu. Ni pagi tadi dia YM saya bagi tau yang tadi dia ada sakit kepala cuba balut Premium beautiful kat kepala. Alhamdulillah bangun lepas tu tak sakit sangat. Kalau tak MC lah jawab nya.

Mana yang kata premium beautiful  ni penipu, tak betul and so on. Tepulang lah. Pada sesiapa yang tak cuba pakai lagi memang korang tak kan rasa. Premium Beautiful bukan macam korset-korset lain yang fungsi nya hanya untuk tutup lemak yang pakai lemak takde bila bukak melimpah ruah semula. Bukan ye premium beautiful lebih kepada kesihatan, lemak yang berlebihan itu akan jadi firm takde lembik-lembik dah. Bukan lah hari ni pakai esok lusa dh jadi. it's take time dalam sebulan you can see the differences. Jadi sudah-sudah lah mengutuk atau memperlekeh kan kami yang jual & pakai Premium Beautiful ni!

Sebelum judge cuba pakai, rasa sendiri. and pastikan u have the right size mesti selesa bukan seksa ye bila pakai premium beautiful ni.





YM saya dengan the happy client tadi. Thanks Ana. 

More story about another happy client will update soon! 

Anyone want get your premium beautiful set/get FREE trial just call me. YEAR END SALES get more discount u will save up to RM700 per set.

Hanie
019-7311 798

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails