Friday, November 2, 2012

Takde dulu Tak de sekarang.Betul Ke?

Masa terus berputar dan bergerak, Keadaan sentiasa akan berubah. Usia pun semakin meningkat. Kita nak berubah ikut masa & keadaan ke tidak itu pilihan masing-masing.

Semalam saya mengemas album-album lama tersenyum tengok gambar-gambar dulu kala. Rasa benda ni semua baru belaku. Bila di kira-kira semua gambar ni dah lebih 10 tahun yang lalu. Kalau gambar-gambar ni tak di ambil atau di simpan tak ada kenangan dah. 

Kelakar pun ada tengok muka sendiri. i'm look very old than my usia gamaknya. LoL. waktu ni zaman remaja, muda belia lagi. Lepas abis spm dapat further study dekat uitm perak which ini lah kali pertama keluar dari daerah tempat saya di besar kan.

Yang lagi kelakar nak berfesyen memang lah sangat-sangat tak pandai ye. In fact saya tak pernah ada seluar jeans/slack untuk di pakai dgn t-shirt or tops. Dulu kemana sahaja berbaju kurung. owh baik nya saya kan.Lol.


With roomate part 1 diploma. Masa ni pergi ikut ieda [tengah] balik rumah dia kat taiping so dia bawak pergi zoo taiping.

 Yang ni masa part 6 Diploma. Sukan PERUBAHAN [persatuan ukur bahan] kepenatan main netball.

 Yang ni masa dinner part 4 diploma. Kami belakon dapat no.1 ;)




masing-masing kegirangan lepas menang berlakon malam dinner.


Site visit at Kemaman supply based masa part 4

Atas boat di tasik kenyir [site visit] dengan ketua program kami En Rosli B Hussin.


Saat-saat akhir part 6 di uitm perak pergi main bowling sama-sama.

Ramai yang kata apesal saya dulu gelap gelita sekarang ada cerah sikit. sambil kelip2 mata saya pun x perasan & xtahu lah macam mana boleh jadi cenggini. Saya tak de buat plastik surgery ye..hehe. 


Gambar masa degree tak de pulak dalam simpanan. dulu banyak upload dalam friendster je. Blog tak ada lagi. kena scan la kot gambar-gambar yang ada ni.

Aci tak upload gambar ni konon nak tunjuk ada beza ke saya dulu dgn sekarang. kang gambar lain saya upload lain kali eh.



Dengan Hanis haizi , Dura dekat bawah stokis. Masa 1st month buat business.


Yang ni Bulan ke 2 nya. Attend Diamond Night.



Yang ni Bulan Ke 6 buat business  1st  FOC Trip To Hong Kong


Yang ni masa bulan ke 8 kalau tak silap Personal Touch Biz partners.


3rd FOC trip with hubby



Latest gambar Raya..

Ok korang itu dulu ye. Eh ada beza ke? kalau suka dah baca "Like" kalau nk comment sila lah tinggal kan nsnti saya reply. Ok bai nak pergi appointment ni.
See You ;)

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails