Monday, December 17, 2012

Jelajah Selatan

This week sesi jelajah selatan.
Orang-orang melaka, johor do contact me for free trial/demo premium beautiful, business sharing ya.

Lets coffea talk :)

Love
Hanie
019-7311 798 or hanie_smiles@yahoo.com


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ikatan 2 jiwa

30 Nov 2012 selepas solat isyak sah lah adik lelaki sulong saya begelar seorang suami kepada siti aishah abdullah. Rasa tak pecaya pun ye jugak. Rasa macam baru je abis belajar budak ni dah jadi suami orang. Masa berlalu begitu pantas sedar tak sedar our anniversary pun tinggal beberapa bulan je.

Actualy adik ipar saya ni dulu my junior masa di lower form. Kami sealiran [Aliran Rancangan Khas Agama] dulu kami di kenali dengan budak "Wawasan". Tak sangka pulak jadi adik ipar. Dulu kenal macam-macam tu je dia stay di hostel daku tidak so maybe sbb tu dia tak berapa mengenali diri ku as senior dia.. Biasa nya macam tu lah saya lebih kenal and ingat orang berbanding orang lain. ekeke. Ada dulu masa syok-syok beraya. waktu tu after dah habis sekolah daku joint bebudak hostel beraya rumah kawan0kawan lama, sekali ada sorang tu tanya "eh sapa ni? aku kenal ke?" homaigod merah muka aku sebab tekejut sampai-sampai rumah dia tak kenal haku ni..setelah di ingat kan baru lah dia ingat.. Kesian saya. sob..sob..

Sama lah situasi nya masa wedding adik saya hari tu, a few kawan-kawan my adik ipar datang mereka terkejut bila saya tau nama mereka.. hahaha.. adik-adik kakak ni masih ingat and insyallah akan ingat kalian semua. alah bukan besar mana pun sekolah kita tu dulu. insyallah senior & junior yang selang setahun dua tahun tu saya boleh ingat and kenal lagi.


Setelah sah begelar suami isteri Ijan + Aishah

Ini Pengantin lama baru naik pelamin semula my ayah & emak

Rombingan pengantin lelaki -Majlis di sebelah perempuan di Sg Balang Muar


 Family pengantin perempuan. Masa ni tak semua datang sebahgian menguruskan persiapan di sebelah pihak kami.


 Berarak majlis di tangkak

 Tengok tu muka adik saya nampak mcm cuak2 pulak.. ekeke



My geng bas-bas sekolah. Thanks alot korang datang.

Ucapan tak terhingga saya ucapkan kepada family yang banyak membantu melancarkan majlis tempoh hari. Kepada yang sudi hadir memeriah kan majlis sangat-sangat berterima kasih. Mintak maaf kalau ada yang terkurang and tak dapat melayan sangat. Kelam kabut jugak lah jadi nya. Kepada katering sri wangsa  memang terbaik lah, dengan nasi beriyani, 2 jenis kuaeh basah, bubur kacang, buah-buahan & 10 jenis air tu alhamdulillah sangat berpuas hati. very recommended. Harga perpatutan and all include. sesiapa yang berminat boleh direct contact en.sulaiman owner sri wangsa catering. Harga include canopy+skirting+scalop+alasmeja+makanan pengantin RM10/kepala utk 1500 pax and above. For 1000 pax rm10/kepala. 

Kepada pasangan Ijan & Aishah semoga perkahwinan yang di bina ini kekal hingga ke syurga & di rahmati oleh Allah s.w.t Laksana kan tanggungjawab masing-masing bukan pada keluarga yang baru di bina tetapi kepada kedua belah keluarga yang telah terjalin. 

#more picture will update soon tak ada soft copy nya lagi.

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails