Monday, July 15, 2013

Project Duit Raya & Lepas Raya



Mungkin ada yang memikirkan cara bagaimana nak tambah pendapatan lebih-lebih lagi bila raya menjelang tiba. Bukan kata kita lebih memikirkan keseronokan nak sambut hari raya semata-mata. Umum nya semua orang akan lakukan the best untuk sambut kedatangan aidilfitri. Dengan persiapan baju raya, rumah raya, kueh raya, duit raya etc. Tak salah pun kita berusaha untuk menjadi kaya. Yang penting sumber nya halal.

Bulan puasa, masa ni la orang cari lubuk nak buat duit. Untuk persediaan Hari Lebaran yang meriah untuk keluarga. Kalau company advance kan gaji, alhamdulillah lah ada extra duit buat belanja. Tapi lepas Raya, bulan September tak perlu ikat perut. InsyaAllah income business masa tu dah RM2,500.

Kalau nak nikmati hari raya yang lebih bermakna bersama family tahun ni. Modal business flexible. Terpulang kepada kemampuan masing-masing. Kami akan guide anda step by step.
PERCUMA training class.

Cawangan di serata Malaysia:-

GLAM TTDI 
GLAM Johor 
GLAM Terengganu 
GLAM Penang 
GLAM Kelantan 
GLAM Labuan

Selain dari itu beruntung sesiapa yang mula kan business starting from this month berpeluang bersama-sama kami ke FOC Trip to Gold Coast Australia

Berminat menyertai TEAM kami
Contact me
Hanie
019-7311 798

# Mari kita tingkatkan amalan kita di bulan puasa ini.

With L0vE : Hanie

Tuesday, June 18, 2013

GOOD News For you! YUHUU

Good News Company baru sahaja announce rebate untuk beberapa produk. Limited time starting Today until 30 June 2013 only.

Antara Produk yang ada rebate
1) Premium Beautiful
2) Bio Aura
3) Bio Zone Food purifier
4) Bio Velocity Sleep Mate
Pada yang nak bersama-sama kami menjadi agent/ business dengan kami di GLAM ini adalah masa yang sangat sesuai. Kerana Bonus pertama anda bakal perolehi sebanyak RM4,700 ++. Boleh buat persiapan puasa & Raya ni. Grab this opportunity Now!




Berminat lebih lanjut membeli untuk pakai sendiri / Berniaga boleh contact me

Hanie
[Call/SMS/WA]
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com

With L0vE : Hanie

Monday, April 29, 2013

Premium Beautiful Offer: Murah & Berbaloi

Hot deal. Special offer for 1st 10 persons only!

Dengan belian 1 set atau lebih premium beautiful dengan premium beautiful by hanie asmahani anda akan menikmati harga ISTIMEWA dengan mendapat PERCUMA

1 kotal BB Plus kollagen + 1 Botol PB wash and free gift worth RM300++




Sangat berbaloi untuk anda laburkan sedikit wang anda untuk memiliki SUPERBRAND korset premium beautiful ni! Dengan pemakaian yang konsisten, cara yang betul dan saiz yang betul pasti tidak sia-sia.


Premium beautiful di reka special untuk membantu masalah wanita 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Matlamat utama membaiki dan melindungi fungsi dalaman dan luaran wanita.



Keyakinan diri bertambah baik dengan pemakaian premium beautiful. Yang kecil bertambah cantik dan berlekuk, yang bersaiz besar cantik terletak dan exclusive yang penting shape tu ada.






More confident with premium beautiful.

Offer ini untuk belian secara Cash/cc.

Hanie juga menerima pembayaran secara ansuran serendah rm58/sebulan.

Berminat boleh contact
hanie
019-7311 798
Hanie_smiles@yahoo.com

- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, April 15, 2013

Kisah Lelaki dan Jadual Penerbangannya


Terpanggil nak share artikel ini selepas membacanya. ok korang selamat membaca ye.

Seorang lelaki mengejar penerbangannya, saat tiba di lapangan terbang, penerbangannya terpaksa dilewatkan kerana kerosakan pada bahagian tertentu. Tetapi dia tidak marah. Katanya, "Bagus!"

Maka orang di sekelilingnya hairan. Bukankah sepatutnya lelaki itu marah.
"Mereka mengambil berat akan keselamatan kita. Bukankah ia bagus?"

"Tetapi.. sukarlah untuk kita mendapatkan penerbangan berikutnya. Kerana kita terpaksa menunggu dengan begitu lama. Sedangkan sekarang kita sedang mengejar masa!"

"Bagus!"


Dan orang di sekelilingnya bertambah hairan.

"Kenapa bagus?".

"Kerana saya dan semua orang dapat bersantai-santai terlebih dahulu. Cuaca di luar sana sangat tidak menyenangkan. Sedangkan kita di sini berada dalam keadaan nyaman dan selesa. Terdapat beberapa buah kusyen empuk di hujung kaunter. Terdapat makanan dan kopi panas di kafeteria. Jadi saya akan memanfaatkan peluang ini, kerana saya sering tidak cukup masa selama ini. Sekarang saya dapat membaca majalah kegemaran saya terlebih dahulu.

" Dan orang sekelilingnya merasa kagum dengan lelaki itu. Seraya berkata, "Hebat!"


Itulah dia. Tabiatnya yang positif akan mempengaruhi kelakuan, kata-kata dan pastinya keputusan. Ia memberitahu dunia bahawa sikap positif penting dalam kehidupan. Apa sekali pun tujuan kita, fikir positif. Sentiasa positif dan optimis! 

Saya tertarik dengan kata-kata Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhari yang terdapat dalam sebuah buku motivasi "Menuju Kejayaan."

"Saya ini kata orang Kedah, lebai kodok bukan lebai pondok. Tapi saya tahu hal-hal asas. Kalau mahu, saya terus minta dari Tuhan. Tuhan beri manusia akal dan fikiran. Kalau hendak pakai baju biarlah padan dengan badan. Jangan jadikan agama hanya satu tempat untuk kita bergantung apabila kita susah." 

Artikel dari iluvislam.com

With L0vE : Hanie

Thursday, April 4, 2013

Night for Diamond

Booked the date now. join us Diamond Night, MIECC Mines Seri Kembangan. 22 June 2013.

 

Diamond Night at MIECC. All are invited. Get your ticket now. Semua dijemput hadir.


 

contact me 
Hanie 019-7311 798 
hanie_smiles@yahoo.com 

With L0vE : Hanie

Monday, April 1, 2013

Final call for SHANGHAI free trip!

As uouls know our business trip ada 3 kali setahun and for this year our 1st FREE trip is Shanghai!
Ku teruja bila google about shanghai baru tau yang Shanghai adalah bandar termoden dan terbesar di China yang terletak di tepi delta Changjiang.
Perkembangan kota ini telah menjadikannya pusat ekonomi, perdagangan, kewangan dan komunikasi terpenting China.
Shanghai juga merupakan salah
satu pelabuhan tersibuk di dunia




Shanghai Huangpu River & Cruising
Owh sungguh lah seronok bila dapat menikmati angin malam atas cruise mengelilingi bandar shanghai bersama kawan-kawan & husband. Mesti happening :)




Ok ni antara tempat shopping yang best dekat Shanghai iaitu
Xintiandi the Romantic shopping setting. Romantic gitu kan!
Kalau pergi melancong tak sah kan kalau tak bershopping. Kami GLAMpreneur memang masa trip aktiviti terpaling wajib melontar peluru di shopping mall. Ada yang siap sanggup tahan lapar sebab nak spend masa lama untuk shopping. Lol




The other side view. cuba bayangkan lepas kita shopping lepak-lepak minum-minum santai-santai melepaskan penat. Tengok building dia cantik classic and look like english style kan.




Salah satu muzium di shanghai. Sambil-sambil tu boleh belajar sejarah negara China di sini :)




Yang ni menara oriential pearl tv. Tower ni very unic and cantik sangat kan. Lagi-lagi view malam hari.
Teringat my 1st trip to Hong Kong dulu. Serius blur tapi sangat seronok. Kali ni nnak bawa lagi ramai kawan-kawan.
Jomss korang kita meriahkan flight GLAMpreneurs and yang pasti lepas tu mesti da yang addict nak joint our next and next trip!
Wanna joint us and to know how you will get this chances for FREE

contact me
Hanie
010-7311 798

Wednesday, March 27, 2013

YOU Need Extra Money?

DREAMING OF BEING ONE OF SUCCESSFUL AGENT like us at GLAMpreneurs and our beloved GLAM founder HANIS HAIZI





AND you

Need EXTRA MONEY BUT don't have KNOWLEDGE doing business and lack of CONFIDENT?

i will show you how and guide you to be successful like us at GLAMpreneur!

before that let's me explain what can you get when you do the business.

Extra Income
Dengan business GLAMpreneurs anda mampu menjana pendapatan bermula dari 4-6 angka sebulan. Kami ada akademi sendiri untuk melatih & memberi tunjuk ajar secara percuma.

Car Fund


Anda boleh memiliki kereta idaman anda tanpa membayar mengguna kan duit poket anda. Sekali anda dah qualified tabung kereta sampai bila-bila anda akan menikmatinya. Bukan satu malah berapa sahaja kereta yang anda ingin kan.


Free 5 start Trip 3 kali setahun

June 2011


March 2012

April 2012

April 2012

June 2012

Dengan business ini lah saya mula kenal erti melancong. Setahun ada 3 kali trip perlancongan bukan sahaja dalam asia tapi ke benua eropah dan mekah juga. Semua di beri percuma termasuk tiked pergi+balik, Tempat tinggal, makananan & tour guide. Hanya duit shopping sahaja yang perlu anda bawa. Alhamdulillah selama setahun lebih ini merasa saya pergi 5 buah negara secara percuma.



How to be GLAMpreneurs?

MAKE AN APPOINTMENT REGISTRATION FEE ONLY RM50..!! AND I WILL HELP AND GUIDE YOU..!!

Hanie
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com


With L0vE : Hanie

Monday, March 25, 2013

Sahabat Layanzz




Just to share u guys the awesome video from our GLAMpreneurs and sambil layans lagu sahabat by najwa latif very meaningful!

Layansszzz


Lirik Lagu Sahabat by Najwa Latif

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.

Wanna joint us for SHANGHAI TRIP and appear in the video? ask me how
019-7311 798

with Love Hanie

Friday, March 22, 2013

GLOW with my new biz

GLOW with our beautiful business partners dekat library RTM





- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, March 20, 2013

Ice cream punya cerita

Cuaca panas-panas macam ni ku terpikir umakkaii sedap kan kalau dapat makan aiskrim baskin robins dengan ubi rebus cicah sambal tumis ikan bilis. Eh eh apa saya melalut kan ni. Maaf kan lah saya korang.

Wah kau hanie terus tak hagak-hagak kan upload gambar di instagram lalu mengtaq mr.husband ajak pegi makan eskerim BR ni.




Dan feedback yang mengembirakan saya en.suami kata dia nak belanja ku koranggg. Owh senyum sampai ke telingan lah saya. Lol



Hari ni kan hari rabu tersangat lah elok untuk ke BR kan. Korang yang fanatik pinky pinky tu sila lah. Sure dapat murahhh :)


Ok korang boleh pergi BR sekarang dan tapaukan untuk saya juga ye. Banyak jimat tau dari hari biasa.

Seingat saya baru sekali try icecream BR ni tu pun sebab melayan cousin ku. Saya ni bukan lah pemakan icecream sangat. Ni je tetiba tekak teringin. Ok sekian. Nak tunggu pakcik icecream lalu.lol

With love
Hanie

- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, March 17, 2013

BB Plus Kolagen baik untuk semua lapisan umur

Saya nak cerita sikit kandungan dan kebaikan pemakanan BB Plus Collagen ni. Ada yang mintak saya review detail BB plus ni  kan sekarang ni macam-macam jenis kolagen ada pasaran. So kita sebagai pengguna, kena pandai/ bijak memilih mana yang terbaik untuk badan kita.

BB Plus kandungannya Collagen nya antara yg paling banyak dan original. Semua pengguna BB Plus beri feed back yang positif kattanya baru consume seminggu kesan memang dah nampak. Bukan kata kulit nampak perubahan tapi tahap kesihatan mereka. Ada yang kata tumit kaki pecah-pecah dah nampak semakin pulih. Yang sakit-sakit sendi/joint sakit semakin hilang, Badan jadi ringan. Yang ada masalah pembuangan tak lancar terus mudah melawas, Dan ada yang mengalami masalah athritis luka-luka nya cepat kering.



Mesti ramai yang nak tahu apa yang ada dalam BB plus ni kan. So mari kita belajar tentang serba sedikit mengenai kolagen ini. Penting bagi kita tahu kandungan apa yang kita makan.



Apa itu kolagen

Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Lapisan kulit yang ada kollagen vs kurang kollagen


Mengapa memilih BB Plus Collagen? 

Sebab nya ialah bahan ramuan nya sangat bermutu tinggi. BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.

Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

Ekstrak Biji Anggur, yang dikeluarkan dari kulit dan biji anggur, mengandungi perlindungan oligomeric proanthocyanidins (OPC) dalam kuantiti yang ketara. Kandungan utama ekstrak Biji Anggur adalah kompaun phenolic kepada mononers (catechins, epicatechin, dan taxifolin) dan flavonoid yang sejat. Ekstrak biji tersebut dibuktikan sebagai antioksida kuat yang dapat melindungi badan daripada proses penuaan dan pereputan dengan meningkatkan ketahanan plasma darah terhadap tekanan beroksida.


Kajian saintifik menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins di dalam ekstrak biji anggur 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C. Dan banyak ramuan lain nya.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan? Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis..

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit? Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimana BB Plus Bertindak? 
Melalui mod tiga tindakan: 
 1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah 
 2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida 
 3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru. 



Dos apakah yang efektif? 
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap. 

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi? 

Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis. 

Antara Testimoni pengguna BB Plus
[Ihsan dari google]






My BFF share her feedback 

Info: Semua lapisan umurboleh menikmati BB Plus Kolagen ini. Ibu mengandung juga boleh minum BB Plus.


For more details can contact me
Hanie
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com


With L0vE : Hanie

Tuesday, March 12, 2013

Resepi Roasted Black Pepper Chicken Hanie Style

Ini update resepi sabtu lepas. Weekend saya malas nak masak lauk pauk jadi kita masak je yang very the easy yang memang tahap pejam sebelah mata boleh buat punya. Serius kalau orang sakit mata tak ada alasan tak boleh masak ye boleh sangat cuba resepi saya yang so easy ni. lol

Macam biasa lah dah jadi habit kami suami isteri dok ber instagram sebelum makan. ehem bukan lah hari-hari cuma untuk sesuatu yang nampak unik dan di rasakan sedap. oopss kang ada yang sound kau ni menunjuk nunjuk ke hape ni asyik post gambar makanan je. Kira resepi ni memang sedap. TAK TIPU! Mr. husband makan 3 ketul out of 4 haha. Kemain menjilat jari uouls.

Dan lepas post je gambar menu malam tu ada yang komen "Resepi please!" dan ku sudah pun reply "nanti update kat belog ye..tunggu!"

So ini menunaikan janji lah yek. Sebelum bagi resepi meh nak show off lagi gambar dia dulu. hehe


Yang ni Mr. Husband yang punya

 Yang ni daku punya. Suci lagi..lol

Bahan-bahan

Bahan utama mestilah Ayam yang sudah di sembelih dan di basuh bersih [ikut berapa banyak yang anda mahukan] ku hanya guna 4 ketul sahaja.
1 biji lemon di perah airnya
1 biji bawang besar di potong-potong
3 biji bawang putih di ketuk
1/2 inchi Halia
Garam secukup rasa
2 sudu sos black paper [Saya guna jenama puteri]
Black paper sesedap rasa [ikut nak pedas mana]
3 sudu olive oil/minyak masak biasa
1 biji kentang [ikut suka nak letak berapa]
1/2 carrot di potong-potong [ikut suka nak buat bentuk apa]

Cara-caranya
Setelah ayam di basuh perah kan limau pada ayam untuk menghilang kan bau-bauannya dan berbau fresh. Maklum lah ayam tak mandi..ekeke..
buangkan air nya jika terlalu banyak.
cucuk-cucuk ayam dengan garfu supaya bahan meresap cepat
Lumurkan ayam tadi dengan garam, sos black paper & halia
Taburkan black paper mengikut tahap kepedasan yang di ingini.
Curah kan minyak masak/olive oil.
Masuk kan kedalam plate atau bekas untuk di bakar
Taburkan bawang merah, bawang putih, kentang & sayur-sayuran dan perapkan ayam seketika. [saya x perap lama pun 5 minit dah terus bakar]
Bakar pada suhu 190-200 darjah celcius selama 15-20 minit

P/S: Minyak lebihan pada bekas pembakar ayam boleh di guna untuk membuat sos nya. Cuma tambahkan sedikit sos blackpaper dan sos cili dan di masak seketika di atas api.

Okeh siap. Senang kan? kan saya dah kata pejam sebelah mata pun boleh buat. Kalau pejam dedua mata nanti x nampka pulak. lol


 Closed up sebelum habis entry

Eh Mash potato & coslow tu saya order dari KFC. ehee.. sebab tu saya kata sangat mudah!

ok selamat mencuba!

With L0vE : Hanie

Monday, March 11, 2013

Langkah-langkah sebelum, semasa dan selepas anda memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Ada yang email, sms saya kata tak jumpa cara nak ukur cara nak pakai dan cara nak basuh. So saya re post entry lama dengan menggabungkan kesemua nya dalam satu entry bagi memudah kan anda semua. Sila Hopefully entry ni dapat membantu uouls.

CARA MENGUKUR BADAN SEBELUM PENENTUAN SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL

Terdapat 4 bahagian badan yang perlu di ukur. Setiap ukuran adalah dalam sentimeter [CM]

1. Bust [Puncak Dada]
2. Underbust [Bawah Dada]
3. Waist [Pinggang]
4. Hips [Puncak Punggung]


Step 1


Step 2



 Step 3
(Teknik lurus kan tangan &ukuran Pinggang adalah yg selari dengan siku)


Step 4


Ukuran semua adalah di dalam CM dan perlu di ingat kan ukuran perlulah di ambil oleh ORANG LAIN maksudnya JANGAN diri sendiri mengukur badan sendiri. Sebab akan menjejaskan ukuran dam mempengaruhi pengiraan saiz. Saiz yang betul adalah penting demi mendapat impact yang berkesan.

Dah Dapat ukuran SMS/Email me details mengikut step di atas.


Pada yang malas nk ukur sendiri send Email/SMS to me nama, Contact no, Tempat tinggal/ tempat untuk jumpa & available date. Saya tolong anda ukur dan kira kan. Kita sihat, Cantik sama-sama ;)


CARA MENYARUNG/ PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SET ANDA


Bagaimana cara nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL?Meh sini saya buat tutorial bedasarkan pengalaman dan pengetahuan yang saya.




cara pakai Long Bra

1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.



cara pakai Waist Nipper

1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.

2. Pasang kesemua cangkukPerbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).


3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan pinggang meramping)




cara pakai Long Girdle

1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girder dah berada dalam kedudukan kemas,Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.


Pemakaian Set PREMIUM BEAUTIFUL yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set  PREMIUM BEAUTIFUL   ni selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL












For FREE trial, consultation or special offer(s).
Contact Me Now!
019-7311 798
With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails