Wednesday, January 9, 2013

MAHARANI sesuatu yang BAIK untuk WANITA

Seperti apa yang saya update dalam fan page facebook saya hari ni. 

"Terkejut saya dia bagi tahu yang umur dia dah hampir 50an. Saya pun tanya awet muda lah auntie ni. Then dia kata yg dia amalkan makan maharani sejak muda-muda lagi and bagi tau sampai sekarang still amalkan. fuhh serius mmg nampak mudah &bertenaga...

"Just nak share tentang satu produk Herba Maharani sejenis suppliment Khusus Untuk Semua Golongan Wanita, Remaja, Anak Dara, Sudah Berkahwin dan Sudah Monopause. Lebih2 lagi bagi sesiapa yang ada masalah sengugut teruk, keputihan,Period tidak teratur,melega kan sakit pinggang, sakit belakang, sendi, angin, migrain dll. Pada yang lepas bersalin sangat lah elok boleh menguat dan mengecut kan otot-otot rahim & sistem peranakakn. Bonus paling best jika amalkan makan maharani ni akan membantu jadi awet muda, melambatkan proses menopause, menegang dan memberi keanjalkan kpd kulit."




Ada yang PM mintak saya describe and review pasal produk ini adakah ia nya halal apa lagi kebaikan etc. Buat pengetahuan semua Herba Maharani atau nama lain nye Te Zhi Bai Feng Wan ini sudah berada di pasaran lebih dari 15 tahun.

Herba maharani ni antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya untuk menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia.Sebab tu ramai di kalangan golongan yang dah berumur yang saya jumpa mereka well known about this produk. Saya je baru tahu.. Rugi2 tu yang kemain semangat amalkan.



Ramai wanita berkerjaya zaman sekarang mahu kan sesuatu yang mudah kerana sibuk dengan urusan pejabat dan keluarga, maka kurang penjagaan kesihatan sendiri. Tak ramai yang suka makan jamu macam zaman mak-mak kita dulu kan. Lagi-lagi yang masih dalam proses berpantang. Ada seorang kawan saya memang mengaku dia tak makan apa-apa jamu atau ubat semasa proses berpantang anak pertama. mengurut pun ala kadar sahaja. Sebab tak ada kesedaran untuk buat semua tu. Ramai yang kata leceh. After than dia dengar about this produk and terus nak try. 

Kesan nya serta merta. Dia sangat berpuas hati bila dia yang menag susah nak berpeluh, susah membuang angin lepas beberapa jam makan 10 biji maharani terus rasa nak buang angin, badan berpeluh. Gembira nya dia lagi bila dia yang amalkan tapi suami turut merasainya. Senyum meleret sang suami sama seperti sebelum ada anak. [oopss untuk yang berumah tangga faham kot].  Walau pun begitu, tidaklah menjadi masalah kalau kita amalkan sedikit peruntukan minima Herba Maharani ini. Ia bukan sahaja untuk kesihatan, malah keterampilan dan personaliti diri juga boleh diperbaiki. Bukan kata yang sudah berkahwin anak dara, emak dara mahupun golongan manopause sesuai mengamalkan nya.


Jika anda tergolong didalam kategori di bawah, ANDA segera lah cuba. tak salah untuk kita mencuba=berusaha.

Menghadapai masalah HAID TIDAK TERATUR. 
Masalah untukMENGANDUNG 
Sakit dan tidak selesa bila haid sebab serangan SENGGUGUT 
Tidak selesa keranaKEPUTIHAN 
Tidak gembira kerana masalah ketika BERSAMA SUAMI 
Ingin AWET MUDA 
Tingkatkan kualitiKECERGASAN &STAMINA 
MengembalikanTENAGA SELEPAS BERSALIN 


ANTARA KELEBIHAN HERBA MAHARANI

1. Menyelesaikan masalah wanita dan remaja
 (seperti keputihan, peredaran haid, senggugut dll) 

2. Menguatkan & Mengecutkan (seperti otot-otot rahim, sistem peranakan & amalan selepas bersalin) 
3. Melegakan masalah (seperti sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2 kebas & urat saraf) 

4. Melambatkan jangka masa monopouse (seperti Pengaktifan hormon estrogen, progestron & androgen wanita)
 5. Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dgn baik (seperti anti penuaan, awet muda, kecantikan &kesuburan) 

5.Menegang &Memberi keanjalan pada kulit (seperti payudara, ovari, kawasan perut selepas bersalin, pinggul dll) 

6. Meningkatkan kadar metabolisma (seperti sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan, kebahgian kepada pasangan dll) 




Jangan RISAU Herba Maharani ada lah HALAL kerana pengilang di China telah memperoleh pengiktirafan Halal daripada China Islamic Assocation, Beijing untuk produk ini.







RAMUAN UTAMA:
Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.
Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia MAL 20014419T

Cara Pengambilan:
1.Setengah BEBOLA setiap pagi (25 biji kecil) sebelum sarapan selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir. ATAU bagi yang tak biasa boleh ambil seminimum10 Biji setiap pagi 10 biji malam  atau yang tahan panas 50 Biji (1 bola) setiap pagi.

2.Hendaklah dimakan bersama air suam. Jika berlaku panas badan, sila kurangkan pengambilan dengan memakan 10 biji pil kecil pagi dan 10 biji lagi pada waktu malam.
3.Setelah habis pil tersebut, sila berhenti dan mula semula memakan herba maharani ini pada bulan yg seterusnya selepas kedatangan haid. Maknanya 1 bulan cuma perlu makan 1 kotak sahaja.

Peringatan: Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.


Anda mungkin akan mengalami beberapa healing crisis yang sementara menandakan yang produk telah memberi kesan yang baik pada sistem badan anda itu akan saya sambung dalam entry lain.

Bagi yang berminat boleh contact say
HANIE
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com

Harga sekotak RM 65 
Penghantaran PERCUMA 



With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails